Beoordelingen Autoservice Molenvliet

8,5
8 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

M uit Ridderkerk

24-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eindelijk een garage waar je als vrouw gewoon binnen durft te stappen. Super klantvriendelijk, eerlijk en deskundig. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Zwijndrecht

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al jaren klant, maar heb nog nooit een recensie geschreven. Had net een akkefietje met mijn auto, ben langs gegaan bij Molenvliet. Je wordt gelijk vakkundig en aardig geholpen. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Zwijndrecht

02-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De auto wilde niet meer starten. Gebeld en er werd direct iemand gestuurd. Nieuwe accu en opgelost. Snelle en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Wassenaar

14-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende ervaring en zeker tot de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Hendrik Ido Ambacht

06-02-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele nette service, staan netjes te woord en nemen tijd voor je. Daarbij rekende zij niets voor het onderzoeken van mijn auto na gemelde problemen. Goed gevoel om weer terug te komen


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Zwijndrecht

31-01-2013
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben hier een aantal keer geweest en ze zijn altijd erg vriendelijk. Vaak met kleine dingen wordt je direct geholpen, lampjes vervangen e.d. en dat geheel kostenloos. Ik ken andere praktijken helaas. Moet eerlijk bekennen dat ik grote reparaties hier nog niet heb laten doen, maar zal ik zeker overwegen. Service is gewoon snel en top.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zwijndrecht

02-10-2012
4,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf is deskundig maar helaas niet klantvriendelijk. Kreeg mijn auto terug met een bekeuring ivm fout parkeren door de garage en de garage is niet van plan om deze te gaan betalen. Dit noem ik niet klantgericht/klantvriendelijk. Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf.


J.C. uit Zwijndrecht

20-04-2012
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Levert vakkundig werk tegen redelijke prijzen.
Doet vooraf prijsindicatie van de te verrichten werkzaamheden en deze is redelijk nauwkeurig.


Ja, ik beveel dit aan