Beoordelingen Autoservice Montfort BV

9,8
8 beoordelingen
  • Service 10
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Vic uit Herkenbosch

27-02-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Superservice toppie


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Herten

03-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit St.Odiliƫnberg

20-12-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aanrijding hebben zij alles correct geregeld. Leenauto geen probleem. Persoonlijke betrokkenheid is groot. Je merkt dat het eigen ondernemers zijn. Overigens is de koffie ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

Don uit Maasbracht

26-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf! Deskundig vakbedrijf en altijd goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Linne

26-03-2012
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een kleinschalig bedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat. Ik kom hier graag en kan altijd op een goede service rekening. Het maakt hierbij niet uit of je een afspraak hebt of onaangekondigd komt met een probleem. Je wordt altijd goed geholpen. ASM mag gerust als voorbeeld genoemd worden voor collega bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

mirjam uit montfort

26-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dit is gewoon een sup[er bedrijf met een super goede service.staat altijd voor zijn klanten klaar .
en levert goede service en kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Horn

23-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, alles kan ook buiten werktijden, staan altijd voor je klaar. En de koffie is ook lekker.


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Roermond

20-05-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn eerste ervaring met AS Montfort was vanaf het eerste moment de bevestiging dit bedrijf aan mijn gehele vriendenkring te adviseren. De prijs / kwaliteit verhouding komt hier geheel tot zijn recht. Vakmanschap en betrouwbaarheid ligt geheel in balans en de service en vriendelijkheid zou voor vele garagebedrijven een leerbedrijf kunnen en mogen zijn. Dit bedrijf verdient een oorkonde en een speciale plek in de etage van de BOVAG.

Met vriendelijke groet;
H.H. Westhof


Ja, ik beveel dit aan