Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
147 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 147 beoordelingen

Aad uit RIJSWIJK ZH

15-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben heel blij dat ik de Firma Nieuwenhuijzen heb gevonden.
De auto perfect hersteld, schrok eerst van extra werkzaamheden maar deze waren echt nodig en mijn 12 jaar oude Subaru Forester rijd en remt weer als nieuw..


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rijswijk

21-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service voor een leuke prijs! Eerlijk en transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Rijswijk

21-12-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deze week had ik een probleem met de deur van mijn auto. Ik ben langs Nieuwenhuizen gegaan en laten zien wat er aan mankeerde. De dopsleutelset werd gepakt. Niet alleen de deur die haperde werd gerepareerd ook de andere deur werd nog even afgesteld. Toen ik vroeg wat het moest kosten, was het antwoord NIETS. Als ik toch iets wilde doen, dan een beoordeling op de website. Dit vind ik pas Service met een hoofdletter S. Op dat soort momenten weet ik weer waarom ik altijd naar garage Nieuwenhuizen ga!

Groetjes,

Henny de Jong


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Rijswijk

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Den Haag

03-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10


Ja, ik beveel dit aan

Jürgen uit Den Haag

26-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top garage.
Ik had problemen met mijn camperbus die op LPG rijdt. De deskundige medewerker heeft snel de fout gevonden en de bus stond binnen een dag weer klaar.

Deze fout heeft een andere bedrijf niet gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

P

17-09-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben bij deze garage al ruim 6 jaar klant met meerdere auto's van het gezin. Ik kan niet anders zeggen dat dit een hele goede garage is. Ze hebben verstand van zaken en een hoog kwaliteit en service niveau. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit uitstekend te noemen. Ik heb in al die jaren geen rare dingen meegemaakt en ze staan altijd voor ons gezin klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Osama uit Den Haag

16-09-2016
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel. Goede service maar absoluut niet goedkoper dan de merkdealer. Redelijk duidelijk factuur. Aantal uren helaas niet vermeldt. Uurtarief nergens te vinden.
Voor een kleine buurt van MB E-Klasse plus remblokken voor € 480,- Waarvan€ 177,- voor gewerkte uren. Ik weet niet of ik hier terug kom


M uit Rijswijk

18-08-2016
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes afspraak gemaakt, vriendelijk geholpen en netjes gebeld en uitleg over de kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Rijswijk

17-08-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niets dan goed en alles wordt netjes uit gelegd.


Ja, ik beveel dit aan