Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
152 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 152 beoordelingen

Jürgen uit Den Haag

26-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top garage.
Ik had problemen met mijn camperbus die op LPG rijdt. De deskundige medewerker heeft snel de fout gevonden en de bus stond binnen een dag weer klaar.

Deze fout heeft een andere bedrijf niet gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

P

17-09-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben bij deze garage al ruim 6 jaar klant met meerdere auto's van het gezin. Ik kan niet anders zeggen dat dit een hele goede garage is. Ze hebben verstand van zaken en een hoog kwaliteit en service niveau. De prijs / kwaliteit verhouding is ronduit uitstekend te noemen. Ik heb in al die jaren geen rare dingen meegemaakt en ze staan altijd voor ons gezin klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Osama uit Den Haag

16-09-2016
5,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk personeel. Goede service maar absoluut niet goedkoper dan de merkdealer. Redelijk duidelijk factuur. Aantal uren helaas niet vermeldt. Uurtarief nergens te vinden.
Voor een kleine buurt van MB E-Klasse plus remblokken voor € 480,- Waarvan€ 177,- voor gewerkte uren. Ik weet niet of ik hier terug kom


M uit Rijswijk

18-08-2016
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes afspraak gemaakt, vriendelijk geholpen en netjes gebeld en uitleg over de kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Rijswijk

17-08-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niets dan goed en alles wordt netjes uit gelegd.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Rotterdam

11-08-2016
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bellen altijd netjes over de prijs en wat er dan gerepareerd wordt vóór het daadwerkelijk uitvoeren.
Geven je het gevoel dat ze je niet oplichten.
Zijn netjes en beleeft.


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Rijswijk

10-08-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu al enkele keren bij Autoservice Nieuwenhuijsen langs geweest. Ik vind dat ik op een prettige manier geholpen word. De medewerkers zeer klantvriendelijk. Ook is de communicatie helder en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2016
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk te woord gestaan, transparant over wat er moet gebeuren. De leenfiets is erg handig.


Ja, ik beveel dit aan

Helly uit Rijswijk

10-08-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een keer zonder afspraak aangeklopt met een noodgeval en werd onmiddellijk geholpen. Beste garagebedrijf ooit. Ga er nooit meer weg.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rijswijk

09-08-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik vind dit een top garage. Goede en snelle service. Vriendelijke mensen. Ben snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan