Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
161 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 161 beoordelingen

Jeroen uit Den Haag

29-01-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Rijswijk

29-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn meer dan tevreden met dit bedrijf, wij komen hier voor het onderhoud van onze bedrijfswagens. Service en deskundigheid is top.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Wassenaar

28-01-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Toevallig bij dit bedrijf terecht gekomen en er nooit meer weggegaan. zelfs mijn bedrijfsauto gaat niet meer naar de dealer maar naar Nieuwenhuijsen. De (after)service is meer dan correct en de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.
Kortom: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Rijswijk

27-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Buitengewoon goede service tegen redelijke prijzen en altijd een prijsopgave voor reparatie alvorens er gerepareerd wordt. En als er iets kleins aan de hand is staan ze altijd voor je klaar en ben je niet de zoveelste wachtende in de rij. En bij een meer serieuze storing maken ze altijd tijd als het kan. Erg prettig. Ik kom er nu bijna 2 jaar en ik gok dat daar nog wel heel wat jaartjes aan toegevoegd gaan worden.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia

25-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel duidelijk in de communicatie. Je wordt snel en goed geholpen. Je krijgt prima advies. Vriendelijk in bejegening. Kortom, helemaal goed.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rijswijk

22-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-01-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top, binnen een uurtje een APK keuring gedaan. Goed advies en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Tjitte. uit Rijswijk ZH

17-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom een aantal jaren met mijn Ford Fiesta Autotechniek Nieuwenhuijsen en ben bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijs.
Ben de eerste keren van de periodieke onderhouds beurten bij de dealer geweest waar ik onpersoonlijker werd behandeld en de dubbele prijs moest betalen.
Ik adviseer iedereen Autotechniek Nieuwenhuijsen hun auto voor reparaties en onderhouds beurten.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Rijswijk

17-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prachtig familiebedrijf die nog echt met de klant meedenkt.Kom je onverwacht langs met een klein probleem dan wordt je altijd direct geholpen. Mijn ervaring is dat zij altijd met een eerlijk advies komen. Als iets niet vervangen hoeft te worden doen zij dit ook niet, iets wat wat vanzelfsprekend lijkt, echter kom je dit bij de meeste dealers niet meer tegen. Een reden voor mij om ook de bedrijfswagens bij Nieuwenhuisen te laten onderhouden!


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Rijswijk

16-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: High-quality, efficient and friendly service.
Very good value.


Ja, ik beveel dit aan