Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
152 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 152 beoordelingen

Olivier uit Rijswijk

16-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: High-quality, efficient and friendly service.
Very good value.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Rijswijk

15-01-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service. Kreeg eerst een telefoontje met de nodige reparaties en duidelijk de kosten vooraf gemeld. Geen rare verrassingen achteraf. 's ochtends gebracht en in de middag kon ik mijn auto al ophalen (inclusief de nodige vervangingen en reparaties).
Ben zeer vriendelijk geholpen en ziet er allemaal netjes uit. Bij het ophalen hebben ze nog even de oude banden laten zien en die waren duidelijk aan vervanging toe. Dus geen onzin vervangingen. Toppertje wat mij betreft.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Rijswijk

11-01-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nieuwenhuijsen is een goede garage met natuurlijk een extra specialisatie voor lpg techniek. Ik vind het een betrouwbaar adres voor goed onderhoud, quick service indien nodig. Ze zoeken geen problemen om op te lossen maar geven aan of onderhoud nodig is of niet. Verder, de nota is vaak lager dan waar ik bang voor was! Kortom, aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

mj uit Rijswijk

10-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Rijswijk

07-01-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na ervaringen van bekenden en het lezen van reviews op internet toch maar eens een afspraak gemaakt bij Nieuwenhuijsen. Resultaat: ze hebben er een klant bij! Werkzaamheden goed uitgevoerd, prijsindicatie klopte, kwamen wat extra werkzaamheden bij, hierover werd ik netjes gebeld, pakte uiteindelijk niet eens duurder uit. En, zit ook nog eens in de buurt bij mij. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Zoetermeer

20-12-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben een paar jaar geleden, op advies van een zwager uit Rijswijk, overgestapt van de dealer naar Nieuwenhuijsen. Het is voor mij verder weg, maar dat valt helemaal weg tegen de service, het advies, het vakmanschap, de voorlichting, het meedenken, en niet in de laatste plaats het zoveel betaalbaarder zijn dan de dealer. Ze zijn TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Thierry uit Rijswijk

11-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Excellent !


Ja, ik beveel dit aan

Debora uit Rijswijk

09-12-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rijswijk

06-12-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende monteurs bij Nieuwenhuijsen!!Je wordt op de hoogte gehouden bij reparaties(goede uitleg)en ben je je auto even kwijt dan is vervangend vervoer geregeld.
Schone en nette garage!
De beste garage met medewerkers in Rijswijk en omstreken!
Ik beveel deze gargage iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Rijswijk

30-10-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een verademing dit bedrijf. De medewerkers zijn heel behulpzaam en hebben alles vooraf goed met ons doorgesproken. Deze mensen weten waar ze het over hebben, we raden het een ieder aan om hier hun auto te brengen.


Ja, ik beveel dit aan