Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
156 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 156 beoordelingen

Marco uit Rijswijk

22-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-01-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top, binnen een uurtje een APK keuring gedaan. Goed advies en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Tjitte. uit Rijswijk ZH

17-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom een aantal jaren met mijn Ford Fiesta Autotechniek Nieuwenhuijsen en ben bijzonder tevreden over de kwaliteit en de prijs.
Ben de eerste keren van de periodieke onderhouds beurten bij de dealer geweest waar ik onpersoonlijker werd behandeld en de dubbele prijs moest betalen.
Ik adviseer iedereen Autotechniek Nieuwenhuijsen hun auto voor reparaties en onderhouds beurten.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Rijswijk

17-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prachtig familiebedrijf die nog echt met de klant meedenkt.Kom je onverwacht langs met een klein probleem dan wordt je altijd direct geholpen. Mijn ervaring is dat zij altijd met een eerlijk advies komen. Als iets niet vervangen hoeft te worden doen zij dit ook niet, iets wat wat vanzelfsprekend lijkt, echter kom je dit bij de meeste dealers niet meer tegen. Een reden voor mij om ook de bedrijfswagens bij Nieuwenhuisen te laten onderhouden!


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Rijswijk

16-01-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: High-quality, efficient and friendly service.
Very good value.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Rijswijk

15-01-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle service. Kreeg eerst een telefoontje met de nodige reparaties en duidelijk de kosten vooraf gemeld. Geen rare verrassingen achteraf. 's ochtends gebracht en in de middag kon ik mijn auto al ophalen (inclusief de nodige vervangingen en reparaties).
Ben zeer vriendelijk geholpen en ziet er allemaal netjes uit. Bij het ophalen hebben ze nog even de oude banden laten zien en die waren duidelijk aan vervanging toe. Dus geen onzin vervangingen. Toppertje wat mij betreft.


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Rijswijk

11-01-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nieuwenhuijsen is een goede garage met natuurlijk een extra specialisatie voor lpg techniek. Ik vind het een betrouwbaar adres voor goed onderhoud, quick service indien nodig. Ze zoeken geen problemen om op te lossen maar geven aan of onderhoud nodig is of niet. Verder, de nota is vaak lager dan waar ik bang voor was! Kortom, aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

mj uit Rijswijk

10-01-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rogier uit Rijswijk

07-01-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na ervaringen van bekenden en het lezen van reviews op internet toch maar eens een afspraak gemaakt bij Nieuwenhuijsen. Resultaat: ze hebben er een klant bij! Werkzaamheden goed uitgevoerd, prijsindicatie klopte, kwamen wat extra werkzaamheden bij, hierover werd ik netjes gebeld, pakte uiteindelijk niet eens duurder uit. En, zit ook nog eens in de buurt bij mij. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Zoetermeer

20-12-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben een paar jaar geleden, op advies van een zwager uit Rijswijk, overgestapt van de dealer naar Nieuwenhuijsen. Het is voor mij verder weg, maar dat valt helemaal weg tegen de service, het advies, het vakmanschap, de voorlichting, het meedenken, en niet in de laatste plaats het zoveel betaalbaarder zijn dan de dealer. Ze zijn TOP.


Ja, ik beveel dit aan