Beoordelingen Autoservice Nijlân

8,9
86 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Anne uit Groningen

18-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb er maar een woord voor geweldig. prettige mensen goede monteurs en heerlijke koffie.
goede service niks anders dan lof. we hopen dan ook dat ze op deze voet door zullen gaan.
we wensen hen dan ook alle het goede, en tot de volgende keer ik kom uit groningen maar ik kom
graag weer terug.

groetjes van anne en geesje uut de stad grun


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Nel uit Leeuwarden

14-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Leeuwarden

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Witmarsum

10-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit ljouwert

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: erg tevreden correcte uitleg ivm bougies


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C.F. uit STIENS

30-07-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Leeuwarden

25-07-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerst bracht ik de auto heen voor een voorkeuring. Hier kwam uit naar voren dat de achteruitrijlichten het niet deden, dat de lampjes van de knipperlichten vervangen dienden te worden omdat ze wit uitstraalden, dat het fusee vervangen diende te worden en dat ze adviseerden om de middendemper te vervangen.

Hierop heb zelf de lampjes vervangen en de auto verder laten repareren bij mijn oude garage omdat ik Autoservice Nijlân door voorgaande ervaringen niet meer helemaal vertrouwde.

Helaas liep de reparatie een dag uit. Toen ik Autoservice Nijlân hierover belde kon ik pas een week later een nieuwe afspraak inplannen. Gezien de APK inmiddels verlopen was heb ik mezelf er maar op ingesteld dat ik even zonder auto zou zitten.

Toen het eindelijk zo ver was dat ze de auto konden keuren werd ik de ochtend gebeld dat de auto zo niet goedgekeurd werd en dat ze de auto weer buiten neer hadden gezet. De veerpoot zou los zitten, het nieuwe fusse zou niet goed zijn vastgedraaid, de manier waarop de uitlaat bevestigd zat zou gevaarlijk zijn en de koplampen waren niet goed afgesteld. Er werd aangegeven dat ze foto's hadden gemaakt, maar deze kunnen natuurlijk ook naderhand zijn gemaakt.

Enigszins verbaasd heb ik maar gevraagd of ze dat dan niet konden repareren. De koplampen waren eerder namelijk nog geen probleem, ik heb helemaal niets gevoeld aan de auto tijdens het rijden en ik had nog nooit meegemaakt dat mijn oude garage iets vergeten was vast te draaien, laat staan twee dingen.

Op de één of andere manier moesten ze overleggen of ze de bouten vast konden draaien, de uitlaatklem een kwart slag konden draaien en de koplampen af konden stellen. Tussentijds heb ik contact opgenomen met mijn oude garage. Deze gaf aan dat het ze onwaarschijnlijk leek dat ze het fusee vergeten waren vast te draaien, maar dat er altijd een kleine mogelijkheid was. De veerpoot hadden ze echter überhaupt niet los gehad.

Ruim 3,5 uur later belde Autoservive Nijlân me eindelijk op. Ze hadden het wiel losgehaald en mijn remschijven bleken te klein te zijn. Dit bleek inderdaad het geval te zijn, maar dit had al aan het licht moeten komen tijdens de voorkeuring evenals de koplampafstelling.

Hierop had ik er genoeg van, heb ik de auto naar buiten laten rijden, de APK betaald en de auto op laten halen. Mijn oude garage heeft de remschijven vervangen en bouten even vastgedraaid, waarna de auto elders netjes door de keuring kwam. Niks geen opmerkingen over de koplampafstelling of de montage van de uitlaat. Daarnaast hadden ze de remleidingen preventief opgeschuurd en ingevet, zonder kosten in rekening te brengen of moeilijk te doen.

Mijn advies: breng je auto hier nooit heen!