Beoordelingen Autoservice R. van Sikkelerus B.V.

9,4
31 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Jan uit Wormer

06-01-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben blij dat er een betrouwbare garage zoals deze bestaat altijd klaar staan met raad en daad en niets lijkt te veel.
Geweldig echt een aanrader.
Jan Brantjes


Ja, ik beveel dit aan

NIEK EN CINDY uit BEVERWIJK

21-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf dit ze staan altijd klaar voor je , zelfs als je geen afspraak heb zijn ze bereid je te helpen.
Ik zeg nooit meer een andere garage..

ga zo door vakmensen...


Ja, ik beveel dit aan

NIEK EN CINDY uit BEVERWIJK

21-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf dit ze staan altijd klaar voor je , zelfs als je geen afspraak heb zijn ze bereid je te helpen.
Ik zeg nooit meer een andere garage..

ga zo door vakmensen...


Ja, ik beveel dit aan

Ronny uit Heemskerk

12-05-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zo ontzettend fijn, zo'n garagebedrijf in de buurt.

Geweldige service, eerlijk, betrouwbaar en zeer vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Olga uit Beverwijk

13-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goede service voor een Betaalbaar prijs !!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit heemskerk

22-11-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Heemskerk

30-08-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren kom ik bij R.van Sikkelerus vanwege de super service! Vanmorgen is mijn vrouw nog geweest voor een defect aan de lampen (bleek een onhandigheidje van mij te zijn) lampen vervangen en de kosten? Dat was service van R.van Sikkelerus.
Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

johannes uit heemskerk

27-03-2013
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top bedrijf die telkens mijn alto aan de praat krijgt


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Alkmaar

13-03-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam gisteren vrijblijvend mijn problemen met mijn Porsche Cayenne bespreken. De diagnose was niet alleen zeer vakkundig maar was ook kraakhelder ten opzichte van vele andere garagebedrijven die er al naar hadden gekekenen (en het niet konden vinden). Eindelijk een garagebedrijf gevonden waar je een eerlijk én vakkundig advies krijgt, en bovendien voor een eerlijke prijs, want de oplossing was uiteindelijk heel eenvoudig en redelijk goedkoop. Grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Castricum

15-06-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garagebedrijf met verstand van zaken. Bovendien zeer service gericht. Geen moeite lijkt hen teveel. Een aanrader vind ik.


Ja, ik beveel dit aan