Beoordelingen Autoservice Rakthof

9,4
55 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Jantine uit Helmond

08-09-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Net op pad met de camper dynamo stuk.In de omgeving niemand die ons snel kon helpen.
Autoservice rakthof gebeld,dezelfde dag gemaakt.Jullie hebben onze vakantie gered, Super bedankt voor de service en de snelheid!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Deune

06-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg enthousiaste betrouwbare eigenaar. Verteld wat er gedaan moet worden en wat het ongeveer gaat kosten. je weet vooraf waar je aan toe bent.Een nette vent Ik heb hier een hybride auto en een camper in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Helmond

26-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto loopt weer als een zonnetje. Auto voor de eerste keer gebracht. Er werd gebeld dat er een grote i.p.v. een kleine beurt gegeven moest worden. Ze namen de moeite de vorige garage op te bellen om te vragen wat er destijds gedaan was aan de auto. Ook is er nog gebeld naar de garage waar ik de auto gekocht heb om na te vragen.
Ik zocht, na mijn verhuizing, een nieuwe garage die ik vertrouw en ik denk dat ik deze gevonden heb !


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Helmond

11-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

eric uit helmond

24-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Helmond

29-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Lija uit Helmond

18-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

René uit Helmond

28-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Toine uit Helmond

13-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service, klantvriendelijkheid staat voorop. Wij hebben een meer dan goede ervaring met Autoservice Rakthof.
Wij bevelen hem dan ook bij iedereen aan.
Staat altijd klaar zonder gezeur.
Werkplaats zeer netjes.


Ja, ik beveel dit aan

James uit Helmond

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat service ,klantvriendelijk, snel altijd goed en geen gezeur is deze garage van Hr. Hicham voor altijd in mijn geheugen gegrift en zeer zeker aanbevolen voor een ieder, ook buiten deze woonplaats.


Ja, ik beveel dit aan