Beoordelingen Autoservice Schijns

9,7
8 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Patricvk en esther uit Roermond

21-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne en eerlijke auto garage , kom er al bijna 3 jaar maar zou geen andere willen. Denken met je mee en proberen geen onnodige hoge kostten aan te smeren.


Ja, ik beveel dit aan

P.

01-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service met hoofdletters, Goudeerlijk en lekker no-nonsense


Ja, ik beveel dit aan

theo uit roermond

16-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers dragen gedreven vakmanschap met zich mee.

Het bedrijf is betrouwbaar en draagt dat ook uit.

Ik beveel dit bedrijf zeer aan.



Ja, ik beveel dit aan

echtpaar uit Weert

26-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind januari j.l. kochten wij bij Autoservice Schijns een mooie Saab cabrio. Volledige beurt, APK schowroom klaar gepoetst, eerlijke prijs.
Helemaal super.!!
Na enige tijd, ontstond er een vervelende trilling in de autostoelen voor, en de carosserie.
Ze hebben na gedegen onderzoek, en zelf er mee te rijden, een mankement opgespoord, en daarna volledig gerepareerd, voor hun eigen rekening !
Waar maak je zoiets nog mee heden te dagen ? Service en klantvriendelijheid wordt hier met hoodletters geschreven en volledig tot uitvoer gebracht!!!
Zij zijn een hele tevreden klant rijker geworden.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Boukoul

05-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd klantvriendelijkheid, kijken mee voor de beste oplossingen. Stellen veiligheid hoog in het vaandel.


Ja, ik beveel dit aan

Dion uit Echt

16-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kan merken dat er bij Autoservice Schijns mensen werken die weten wat het woord service betekend. Mensen met verstand van de techniek en begrip voor de beurs van de toch al geplaagde automobilist. Eerst onderzoek en daarna een goed advies en niet meteen wat roepen. Ik ga "graag terug" omdat ik liever geholpen wordt door een no-nonsense bedrijf dat zich echt moeite doet om de klant te helpen en waar ik niet van het kastje naar de muur gestuurd wordt zodat ik voor hetzelfde probleem meerdere keren terug moet komen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Brunssum

26-09-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto verkocht aan dit bedrijf. Opvallend correcte werkwijze en afwikkeling van de verkoop. Deze mensen zijn service gericht en niet alleen gefocust op winstbejag. Zeer prettige ervaring en voor herhaling vatbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Roermond

17-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat jammer dat niemand nog een review heeft geschreven over Schijns. Schijns is een echt familiebedrijf (broers) met hart voor auto's en hun klanten. Ze laten liever 1000 klanten een eerlijke en goede prijs voor hun onderhoud betalen, dan 1 klant te veel. Mijn ervaring met andere bedrijven is wel anders. Goede service (Bij een dringend probleem helpen ze je tussendoor en maken dan eventueel pas een afspraak als het erg veel werk is), vriendelijke medewerkers en vooral het gevoel eerlijk, vriendelijk en als welkome gast behandeld te worden.
Schijns krijgt van mij een dikke 10++++.


Ja, ik beveel dit aan