Beoordelingen Autoservice St. Hubert

8,5
69 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

René uit Emmerich am Rhein

11-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Binnen een maand sloeg de motor van mijn Citroen C5 HDI 2 keer af terwijl ik met weinig toeren reed. De 1e keer kreeg de Wegenwacht hem met remreiniger weer gestart. Hij dacht aan een kapotte dieselpomp of een defecte boordcomputer. Pfff, per stuk meer dan € 1.000. De 2e keer wilde hij helemaal niet meer starten. Dus is de auto per oplegger naar Sint Hubert gebracht. Martijn geloofde niets van een kapotte pomp. En hij vond ergens een stekkertje dat een beetje was ingebrand. Stekker gerepareerd, kabel vastgezet en de auto rijdt weer perfect. Bedankt weer Martijn, ik kom graag vanuit Duitsland voor pech en onderhoud naar Sint Hubert. Zeer goede service, altijd op zoek naar een goede oplossing zonder de klant op kosten te jagen. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Maya uit Emmerich am Rhein

11-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De schokbreker van mijn Mazda Premacy uit 1999 was afgebroken. Martijn zei direct:"Daar zetten we geen nieuwe op, we zoeken een goede set tweedehands." Een set, vroeg ik nog? Ja, die ander zal wel net zo slecht zijn. En dat was ook zo. Dus nu heb ik weer 2 goede schokbrekers voor een betaalbare prijs. Bedankt voor het meedenken en de zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nijmegen

20-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2de hands auto gekocht. Het bedrijf vind ik zeer goed door een relaxte sfeer, geven je de tijd om alles rustig te bekijken; dus echt niet pusherig.
Daarnaast, mocht er iets mis zijn kort na de aankoop en je hebt géén garantie, dan wordt dit in alle redelijkheid opgelost. Natuurlijk niet helemaal gratis; dan had je de garantie er bij moeten nemen...


Ja, ik beveel dit aan

jan uit odiliapeeol

17-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

M uit BERGEN NH

17-10-2016
1,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slecht, zeer slechte service. Afreizen vanuit Noord-Holland naar St. Hubert omdat daar het BOVAG bedrijf is wat jouw auto naar wens verkoopt. Auto daar kopen, mooie praatjes en belofte naar aanleiding van de komende APK. Eenmaal een APK gedaan, terwijl de auto in mijn bezit is, krijg ik een dikke rekening van ruim 400 euro. Contact opgenomen met deze garage, maar een enkele tegemoetkoming kan ik vergeten. Van eerder gemaakte afspreken weet daar niemand meer af. Zwaar waardeloos.


Lep uit Boekel

16-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en eerlijke ,nemen alle tijd voor je dus niet snel en weer weg . Heb er auto een auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Mireille en Roy uit Cuijk

02-04-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eindelijk een eerlijk en meedenkend autobedrijf gevonden! Blij mee!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hay uit Wellerlooi

19-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke occasion, eerlijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

ilona uit St. Hubert

24-02-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

marck uit rijen

17-02-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb begin januari een opel astra gekocht. dit is vogens afspraak zeer goed gegaan.


Ja, ik beveel dit aan