Beoordelingen Autoservice St. Hubert

8,6
78 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
51 t/m 60 van 78 beoordelingen

denice uit gennep

01-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super aardige medewerkers. Duidelijke uitleg. Er word egt tijd voor je genomen. En dat was heel erg fijn. Mooie auto. Mooie prijs


Ja, ik beveel dit aan

claudia uit rosmalen

01-07-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: IK heb bij autoservice st hubert een suzuki ignis gekocht.Het personeel had geduld en nam tijd voor je,Het voelde vertrouwd en ze waren vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

ineke uit st-hubert

15-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Venlo

13-06-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Accuraat, snel maar vooral duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

h.a.a.a uit boxmeer

02-06-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij heben goede ervaringen met het bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Sint Hubert

14-05-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super Bedrijf! zeker aan te raden


Ja, ik beveel dit aan

Maya uit Emmerich am Rhein

13-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaren geleden heb ik de Mazda Premacy van vrienden in Sint Hubert overgenomen. Zij hadden de auto bij ASSH in onderhoud. Mijn vriend komt er ook al jaren. Vorige week hebben we allebei onze auto voor onderhoud naar ASSH gebracht. Ik wist al dat de remmen van mijn Premacy niet best meer waren, de koppeling aan vervanging toe was en de Premacy ook aan een onderhoudsbeurt toe was. "Pfff, dat zal wat kosten, misschien toch maar naar een andere auto kijken?" ging er al door mijn hoofd. Maar gelukkig vielen de kosten mee en ik kan weer vooruit. Mijn Premacy uit 1999 rijdt nu weer als nieuw! Bedankt weer voor de goede service. Ik kom van ver maar ik kom graag weer bij jullie terug!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit st.Hubert

12-05-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel eerlijk gezegd hebben wij al ruim twaalf jaar zeer goede ervaringen met deze garage m.b.t. onderhoud van onze twee auto's.
Afspraken worden nagekomen en service staat er heel hoog in het vaandel, de prijs en kwaliteit verhouding zijn prima en het respect voor de klant leeft er nog echt.
Dus enkel en alleen maar pluspunten.
Maar nog nooit kocht ik er een andere occasion en blijft het toch spannend hoe dat dan gaat.
Wij kunnen hierover heel kort zijn : Wederom perfekt !

Bedankt voor alles !


Ja, ik beveel dit aan

René uit Emmerich am Rhein

10-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eigenlijk best nog vermeldenswaard, ook al heb ik mijn oude Opel Astra TD vanwege verhuizen van Arnhem naar Duitsland ruim een jaar geleden verkocht. En dat met een kilometerstand van meer dan 750.000 km! De laatste ruim 500.000 km zijn probleemloos door mij gereden. Best veel kilometers voor een auto... Dat is alleen gelukt doordat ASSH al die jaren heeft gezorgd dat mijn auto de weg op kon, perfecte service, betaalbaar en altijd een oplossing voor welk probleem dan ook.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Emmerich am Rhein

10-05-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ook al woon ik in Duitsland, 3 kwartier rijden van ASSH. Het is mijn garage! Al jaren worden mijn auto's perfect onderhouden. Geen probleem is onoplosbaar. Altijd betaalbaar. Deze week nog mijn C5. Achterklep en achteruit wilden niet open. Achterklep werkt weer perfect. Voor de achterruit vond Martijn een goedkope oplossing. I.p.v. een tijdrovende zoektocht naar kapotte bedrading en dure reparatie, een 'touwtje van tie-wrap' waarmee ik eenvoudig de ruit kan openen. Perfecte oplossing!


Ja, ik beveel dit aan