Beoordelingen Autoservice St. Hubert

8,5
70 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
51 t/m 60 van 70 beoordelingen

René uit Emmerich am Rhein

10-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eigenlijk best nog vermeldenswaard, ook al heb ik mijn oude Opel Astra TD vanwege verhuizen van Arnhem naar Duitsland ruim een jaar geleden verkocht. En dat met een kilometerstand van meer dan 750.000 km! De laatste ruim 500.000 km zijn probleemloos door mij gereden. Best veel kilometers voor een auto... Dat is alleen gelukt doordat ASSH al die jaren heeft gezorgd dat mijn auto de weg op kon, perfecte service, betaalbaar en altijd een oplossing voor welk probleem dan ook.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Emmerich am Rhein

10-05-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ook al woon ik in Duitsland, 3 kwartier rijden van ASSH. Het is mijn garage! Al jaren worden mijn auto's perfect onderhouden. Geen probleem is onoplosbaar. Altijd betaalbaar. Deze week nog mijn C5. Achterklep en achteruit wilden niet open. Achterklep werkt weer perfect. Voor de achterruit vond Martijn een goedkope oplossing. I.p.v. een tijdrovende zoektocht naar kapotte bedrading en dure reparatie, een 'touwtje van tie-wrap' waarmee ik eenvoudig de ruit kan openen. Perfecte oplossing!


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Boxtel

09-05-2015
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Seat Ibiza ST op internet gezien bij dit bedrijf en uiteindelijk zaken gedaan met Huib...een enthousiaste verkoper. We hebben 2 goede auto's ingeruild op de Seat en het viel ons toch erg tegen wat we aan inruil kregen (vandaar een 6). Huib was er echter verhelderend eerlijk over en uiteindelijk zijn we zelf akkoord gegaan. De service was prima. We moesten nog een keer terug vanwege kromme remschijven, kregen keurig een leenauto tot de auto klaar was. Nieuwe remschijven werden kosteloos geplaatst....echter de remblokken werden niet mee vervangen, omdat deze nog erg goed waren. De uitleg dat we de eerste 5000 KM wel voorzichtig moesten remmen, omdat de "oude" remblokken anders de nieuwe remschijven weer krom zouden kunnen trekken, vonden wij een vreemd verhaal. Waarom dan niet ook de remblokken vervangen met een dergelijk risico? Een noodstop is natuurlijk nooit te voorspellen bijvoorbeeld. Ook al werd dit misschien anders bedoelt....wij vonden dit niet erg deskundig overkomen. Verder een prima....en eerlijk autobedrijf met goed geprijsde auto's.


Ja, ik beveel dit aan

roel uit 6361vl nuth

09-05-2015
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Juiste en snelle communicatie via email en telefoon.


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Oeffelt

07-05-2015
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden over de service en kwaliteit van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Mill

07-05-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Helmond

06-05-2015
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een tweedehands auto gekocht, een vriendelijke deskundige verkoper heeft ons geholpen. We zijn erg netjes en klantvriendelijk behandeld


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Haps

06-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf !! Goede service. Wordt meteen geholpen als dat mogelijk is. Betrokken mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Sint Hubert

06-05-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Haps

30-04-2015
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed, staan altijd meteen voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan