Beoordelingen Autoservice St. Hubert

8,5
69 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
61 t/m 69 van 69 beoordelingen

Anoniem

29-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hermie uit Nijmegen

29-04-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor de eerste keer bij Autoservice St. Hubert geweest en bij alles scoren ze tot nu toe zeer hoog bij ons.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Sint Hubert

25-04-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Mill

24-04-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onlangs schade gehad met mijn audi. Gelukkig was ASSH heel erg behulpzaam met de afwikkeling en blijf ik een tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Wanroij

24-04-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede garage met goede en snelle service. Ik wordt altijd snel geholpen als ik langs kom. Ook met kleinere dingetjes.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2013
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: MAAK BIJ DIT AUTO BEDRIJF NOOIT EEN AFSPRAAK OM VOOR DE DAG ERNA EEN PROEFRIT TE MAKEN, WANT VOOR JE HET WEET IS DE AUTO DIE ZELFDE DAG NOG VERKOCHT, ZONDER DAT JE HET WEET!!! DUS, DIE SERVICE ZAL OOK WEL NIET GOED ZIJN.


Tonny uit Bergen L

14-02-2013
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Huib uit Sint Hubert

09-12-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beste ASSH,

Ik ben erg te spreken over dit bedrijf. Laatst nog een grote beurt uitgevoerd aan mijn Peugeot 307. Bleek toen ik s avonds de auto weer thuis had staan dat een dimlicht kapot was. Ik snel ASSH gebeld en die kwamen de zelfde avond nog een ander lampje monteren. Zodoende kon ik toch veilig opweg voor de ski vakantie.

Heren bedankt voor alles en keep up the good work!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-12-2011
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waardeloze garage waar onwaarheden worden verkocht. Auto's met historie die van geen kant klopt, verkoop van wagens met kapotte motoren. Bij problemen is de garagehouder compleet onbereikbaar en verschuilt zich direct achter juristen. Ik zou niemand willen aanraden hier ooit een auto te kopen.

Auto's worden zo doorverkocht zonder er ook maar naar om te kijken, in plaats van repareren word er vloeibare pakking gebruikt zodat een auto alleen bij de testrit goed presteert. Al met al een zeer onbetrouwbaar bedrijf wat zeer goed bereikbaar is bij interesse voor een auto, maar compleet onbereikbaar bij problemen, totaal Bovag onwaardig!