Beoordelingen Autoservice St. Hubert

8,5
73 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
61 t/m 70 van 73 beoordelingen

D. uit Haps

06-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf !! Goede service. Wordt meteen geholpen als dat mogelijk is. Betrokken mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Sint Hubert

06-05-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Haps

30-04-2015
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed, staan altijd meteen voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Haps

29-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en snelle service, goed advies, klantvriendelijk personeel, divers aanbod van occasions, prijs-kwaliteit verhouding prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hermie uit Nijmegen

29-04-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: voor de eerste keer bij Autoservice St. Hubert geweest en bij alles scoren ze tot nu toe zeer hoog bij ons.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Sint Hubert

25-04-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Mill

24-04-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onlangs schade gehad met mijn audi. Gelukkig was ASSH heel erg behulpzaam met de afwikkeling en blijf ik een tevreden klant


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Wanroij

24-04-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede garage met goede en snelle service. Ik wordt altijd snel geholpen als ik langs kom. Ook met kleinere dingetjes.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2013
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: MAAK BIJ DIT AUTO BEDRIJF NOOIT EEN AFSPRAAK OM VOOR DE DAG ERNA EEN PROEFRIT TE MAKEN, WANT VOOR JE HET WEET IS DE AUTO DIE ZELFDE DAG NOG VERKOCHT, ZONDER DAT JE HET WEET!!! DUS, DIE SERVICE ZAL OOK WEL NIET GOED ZIJN.