Beoordelingen Autoservice Stepelo B.V.

8,6
632 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 632 beoordelingen

Laurens uit Haaksbergen

10-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Haaksbergen

08-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettig bedrijf,afspraken kunnen online gemaakt worden, via sms herinnering afspraak. Nooit gevoel dat er kosten gemaakt worden door niet echt nodig zijn.Transparant en duidelijk!


Ja, ik beveel dit aan

wilfried uit Haaksbergen

02-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

Marc

01-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed , vriendelijk.
afspraak is afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Ing uit Haaksbergen

01-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen, na reparatie bleek de volgende dag de accu leeg te zijn vanwege verkeerde afstelling, kan gebeuren. Gelukkig was de aanwezige monteur bereid naar me toe te komen om e.e.a. op te lossen, en nog wel op zaterdag. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Rekken

01-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel attent, prima service, vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Enschede

25-09-2017
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zoals de naam doet vermoeden levert deze garage service, echter dit is mijns inziens niet waar.
Ze hebben me een auto verkocht met daarbij extra 3 maanden garantie. Ik ging ervanuit dat het dan wel goed zat. De auto was ook niet de goedkoopste. Echter 4 dagen na die 3 maanden kreeg de motor een aanloper doordat de stekker van de oliedruk niet was aangesloten. Volgens de eigenaar een cruciaal onderdeel van een auto maar zijn eigen monteurs wisten even niet meer of ze die stekker hadden aangesloten of niet. Na veel vijfen en zessen via de rechtsbijstand toch nog een redelijk bedrag voor de auto terug gekregen (na 7 weken)
Dit doordat er in het burgelijk wetboek staat dat een consument bescherming krijgt. zie artikel 7.17 en 7.21 van het wetboek. Let wel, dit geldt nattuurlijk niet bij een voertuig van 800 euro. De aanschafprijs was in mijn geval hoog genoeg om een BOVAG garantie erbij aan te schaffen.

Tot mijn grote verbazing verkoopt deze garage de auto nu met de mededeling dat er een tik in de motor zit.
Deze auto viel volledig stil op de snelweg en een eventuele ruilmotor is slecht te vinden.

Het is naar mijn mening dus niet nodig om een extra garantie aan te schaffen daar deze al wettelijk geregeld is.
http://www.wetboek-online.nl/wet/BW7/17.html

Voor mij geldt: AUTOservice STEPELO eens maar nooit weer.


Bernard uit Goor

19-09-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes en correct behandeld, zoals het hoort.
Voldoende informatie over de werkzaamheden en bij aangetroffen mankementen wordt voordat over wordt gegaan tot reparatie, overleg gepleegd.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Hengelo

16-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit Haaksbergen

14-09-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan