Beoordelingen Autoservice Ursem

9,1
46 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

suze uit hensbroek

04-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik ben zeer tevreden met de snelle reparatie van de deur van mij peugeot 1007 die niet meer automaties dicht wilde en dat voor een eerlijke betaalbare prijs .
dank je voor de snelle services
fam vd kolk


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Ursem

02-01-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik zit hier al een aantal jaren en bevalt me zeer goed, klantvriendelijkheid is prima en als ik wat problemen met de auto heb kan ik altijd langskomen om het probleem te laten verhelpen, zeer tevreden over het werk wat ze afleveren


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Egmond aan Zee

29-12-2014
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ondanks dat het bedrijf buiten Egmond aan Zee ligt, zal ik voor bepaalde activiteiten gebruik maken van hun diensten.
Redenen: zie onder.
NB: Ik zou jullie willen adviseren om bij 'Reden bezoek' meer opties te kunnen aangeven.


Ja, ik beveel dit aan

hennie uit amsterdam

28-12-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

antoinette uit ursem

27-12-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf als ik ergens mee zit kan ik altijd meteen even langskomen om naar het probleem te kijken.
super.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Egmond a/d Hoef

25-12-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Allen zeer vriendelijk in de omgang.
Je wordt snel en goed geholpen.
De reparatie worden deugdelijk en kostenbewust uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Sybrand uit Schoorl

18-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik rijdt 35 jaar Volvo, ik heb Joop jaren geleden leren kennen als een "volvofiel". Voor mijn auto`s is hij altijd de beste monteur geweest die een "kenner" zich zal wensen. Daarnaast is het qua service een verademing om met het team van autoserviceursem een relatie te hebben!


Ja, ik beveel dit aan

kees uit heerhugowaard

17-12-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer behulpzaam. oplossing gericht .


Ja, ik beveel dit aan

dolf uit WORMERVEER

13-12-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: staan dag en nacht voor je klaar,goede service


Ja, ik beveel dit aan

dolf uit WORMERVEER

13-12-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: staan dag en nacht voor je klaar,goede service


Ja, ik beveel dit aan