Beoordelingen Autoservice/Vakgarage Werkhoven

9,0
134 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 134 beoordelingen

Jos uit Heerhugowaard

14-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service, vriendelijke en zich aan afspraken houdende garage, een auto voor het ophalen van een tafel omdat de reparatie uitliep werd geregeld. Lekker dicht bij huis. Tot slot, de auto met 300.000 kilometer op de teller en al elf jaar eigendom zal met hun deskundigheid de 4 ton ook wel halen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede service, klantvriendelijk en altijd bereid te helpen


Ja, ik beveel dit aan

JORIEN uit Heerhugowaard

29-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede snelle en vakkundige service.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Heerhugowaard

27-07-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze ervaring is zeer positief.
Keurige benadering , bijzondere klantvriendelijk.
Geen lange wachttijd en overleg bij grotere reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit HELLEVOETSLUIS

05-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een warm, eerlijk en oplossingsgerichte vakgarage! Na een mazda daar te hebben gekocht bleek de motor niet in orde. Ze hebben alles op alles gezet om het probleem op te lossen. Daar hebben ze veel werk aan gehad zonder er zelf beter van te worden. Wat maak je dat nog weinig mee! Wat ben ik dankbaar dat jullie zoveel moeite hebben verricht om het probleem op te lossen! Onze oprechte dank daar voor. Toen ik de auto bij jullie kocht, zei de verkoper: " we houden van tevreden klanten". Dan denk je nog, dat zegt elke verkoper. Maar jullie hebben duidelijk laten zien dat daar elk woord van gemeend is!


Ja, ik beveel dit aan

Joost

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent hebben wij een nieuwe auto gekocht bij Vakgarage Werkhoven. Wij werden keurig en vooral eerlijk te woord gestaan. Wij hadden ons oog laten vallen op een drietal auto's Wij zijn naar ons idee goed geïnformeerd over de verschillen. Wij zijn ondertussen de trotse eigenaar van een mooie Ford Focus. Dank jullie wel. Wij zijn erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

laurens uit Heerhugowaard

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd goede service ook als de auto zonder afspraak wordt neergezet vanwege problemen wordt de auto altijd zo spoedig mogelijk gemaakt.

altijd een prijsopgave vooraf nooit verrassingen


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Spanbroek

23-06-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte ervaring met deze garage. Wij waren al langer klant. Onze auto had schakelproblemen en we hebben er naar laten kijken.Het was niet ernstig, er zat lucht in de koppelings leiding en al zouden zich toch problemen voordoen konden we bellen en werden we opgesleept en met voorrang geholpen, werd gezegd.
De volgende dag kwamen we stil te staan, en na rommelen met moeite thuis. Gebeld en werden de dag daarna weggesleept. Tot zover, zoals beloofd.
Vervolgens werd er gebeld:de koppeling was stuk, waarschijnlijk massa vliegwiel ook, hij rijd niet meer, het kost € ..... en toen: we hebben de komende 2 weken geen tijd. Geen tijd? Vervangende auto dan, zoals staat op jullie site? Nee, dan moet u maar een auto huren.
Nou.. opgesleept, auto op de brug en terwijl ze er voorlopig geen tijd voor hebben. Schande. Volgende dag €90 sleepkosten en beetje olie moeten betalen.
Gelukkig was een autogarage in Opmeer bereid om zelfs in de avond aan onze auto te werken. En een leenauto beschikbaar. Super service, goede prijs en woord om woord.


Ulrich uit heerhugowaard

13-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen ervaring alleen van mensen die hier al komen


Ja, ik beveel dit aan