Beoordelingen Autoservice/Vakgarage Werkhoven

9,0
128 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Joost

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent hebben wij een nieuwe auto gekocht bij Vakgarage Werkhoven. Wij werden keurig en vooral eerlijk te woord gestaan. Wij hadden ons oog laten vallen op een drietal auto's Wij zijn naar ons idee goed geïnformeerd over de verschillen. Wij zijn ondertussen de trotse eigenaar van een mooie Ford Focus. Dank jullie wel. Wij zijn erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

laurens uit Heerhugowaard

24-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd goede service ook als de auto zonder afspraak wordt neergezet vanwege problemen wordt de auto altijd zo spoedig mogelijk gemaakt.

altijd een prijsopgave vooraf nooit verrassingen


Ja, ik beveel dit aan

Christel uit Spanbroek

23-06-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slechte ervaring met deze garage. Wij waren al langer klant. Onze auto had schakelproblemen en we hebben er naar laten kijken.Het was niet ernstig, er zat lucht in de koppelings leiding en al zouden zich toch problemen voordoen konden we bellen en werden we opgesleept en met voorrang geholpen, werd gezegd.
De volgende dag kwamen we stil te staan, en na rommelen met moeite thuis. Gebeld en werden de dag daarna weggesleept. Tot zover, zoals beloofd.
Vervolgens werd er gebeld:de koppeling was stuk, waarschijnlijk massa vliegwiel ook, hij rijd niet meer, het kost € ..... en toen: we hebben de komende 2 weken geen tijd. Geen tijd? Vervangende auto dan, zoals staat op jullie site? Nee, dan moet u maar een auto huren.
Nou.. opgesleept, auto op de brug en terwijl ze er voorlopig geen tijd voor hebben. Schande. Volgende dag €90 sleepkosten en beetje olie moeten betalen.
Gelukkig was een autogarage in Opmeer bereid om zelfs in de avond aan onze auto te werken. En een leenauto beschikbaar. Super service, goede prijs en woord om woord.


Ulrich uit heerhugowaard

13-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen ervaring alleen van mensen die hier al komen


Ja, ik beveel dit aan

J uit Heerhugowaard

13-06-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Heerhugowaard

13-05-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Heidi uit Heerhugowaard

09-05-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

John uit Schermerhorn

09-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Heerhugowaard

06-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan