Beoordelingen Autoservice Vakman B.V.

9,4
15 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

John uit Udenhout

25-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diverse malen aanschaf van een occasion en nieuwe auto.
Al jaren klant voor onderhoud aan diverse merken auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfried

19-06-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastische garage. Vriendelijk en deskundig team. Eerste ervaring was een hardnekkige storing aan mijn auto. Zelfs een dealer kwam er niet uit. Bij Autoservice Vakman B.V. hadden ze het euvel binnen twee dagen gelokaliseerd en definitief opgelost.
Ook een prima adres voor aanschaf van een occasion. Er wordt niets aangesmeerd of opgedrongen. Wel een goed advies, waardoor je geen overhaaste aankoop doet en uiteraard weer terugkomt. Niet supergoedkoop, maar wel een goede prijs/kwaliteitsverhouding


Ja, ik beveel dit aan

Josepha uit Kaatsheuvel

04-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt altijd snel en prima geholpen. Men is erg hulpvaardig en de rekening valt altijd mee.
Kortom een geweldig goede garage!
Ze zijn heel servicegericht en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Kaatsheuvel

17-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We worden altijd snel en netjes geholpen, zowel bij storingen, apk, verkoop, etc.
voor het gehele team van Autoservice Vakman: ga zo door !


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Kaatsheuvel

12-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er nu mij 2e auto gekocht omdat ik de 1e x naar mijn gevoel een goede inruilprijs en ook voor de aangekochte auto een nette prijs werd gevraagd. Ik hoefde niet te onderhandelen over bandjes/distrubutieriem e.d., dit werd zonder meer gedaan. Ook voor wat betreft het onderhoud de afgelopen 3 jaar goede ervaringen. Als het buiten het reguliere valt wordt altijd eerst contact opgenomen.
Je zou het niet zeggen als je de showroom instapt, niet zo'n gelikte vestiging als de merkdealers, maar wel een eerlijke, nette behandeling, Niets wordt aangesmeerd, je moet niet meteen beslissen, een fijne garage!


Ja, ik beveel dit aan

Josepha uit Kaatsheuvel

08-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: je hier een fantastische service krijgt. Als er iets aan je auto is en je rijdt er langs wordt je meteen geholpen. Kleine dingetjes verhelpen ze direct en kosten meestal niets.De auto is altijd op het afgesproken tijdstip klaar. De medewerkers zijn super vriendelijk. De rekening komt altijd pas een paar weken later.Het gaat hier gewoon om vertrouwen. Voor ons is er nog maar een garage en dat is autoservice vakman.


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit drunen

04-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Raamsdonk

25-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: het een heel goed bedrijf is met een geweldige service


Ja, ik beveel dit aan

meindert uit waalwyk

19-03-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik ben al jaren klant de naam zegt het al auto service vakman


Ja, ik beveel dit aan

cj uit kaatsheuvel

17-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze doen wat ze zeggen!


Ja, ik beveel dit aan