Beoordelingen Autoservice Valentijn B.V.

9,2
712 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 712 beoordelingen

Cor uit DREUMEL

20-03-2019
9,0

Ervaring: Professioneel, eerlijk en betrouwbaar.
De te maken kosten worden eerst doorgegeven aan de klant die daardoor niet voor verrassingen komt te staan.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Kerkdriel

20-03-2019
9,3

Ervaring: Fijn bedrijf, tijdens de onderhoudsbeurt telefonisch contact gehad om te overleggen wat er wel en nog niet vervangen moest worden Top!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Kerkdriel

14-03-2019
10

Ervaring: Top bedrijf staan altijd voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan

Go uit Velddriel

10-03-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Krijn uit Rotterdam

23-02-2019
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Kerkdriel

21-02-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Erica

01-02-2019
10

Ervaring: Ik wordt bij Valentijn altijd netjes en vakkundig geholpen . Ze zijn flexibel en denken mee met de klant over een geschikte en betaalbare oplossing. Het personeel is vriendelijk en de kwaliteit uitstekend. Voor een afspraak kan ik altijd snel terecht en de prijzen die ze hanteren zijn netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Alem

24-01-2019
10

Ervaring: Auto startte niet, startonderbreking configuratie op locatie, dus bij ons aan huis, geprobeerd met nieuwe code/contact gezocht met fabrikant.
Printplaat schoongemaakt e.d, alles aan gedaan om het probleem te verhelpen, qua tijd dat hij bezig is geweest, vielen de kosten mee.Goede service/communicatie/contact.Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Den Bosch

24-01-2019
9,7

Ervaring: Zeer tevreden. Daarom kom ik ook vanuit Den Bosch met beide wagens naar Zaltbommel om hier mijn onderhoud en dergelijke uit te laten voeren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-01-2019
10

Ervaring: heel mooi en schoon bedrijf


Ja, ik beveel dit aan