Beoordelingen AutoFirst Autoservice Verhaart

9,2
111 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Sandra uit Den helder

09-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik word altijd vriendelijk geholpen. Vragen worden netjes beantwoord. Al jaren super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Den Helder

04-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top garage, netjes geholpen en tussentijds gebekt omdat de kosten toch wat hoger zouden worden.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Amersfoort

15-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd goed voor de juiste prijs en men denkt altijd mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Den Helder

27-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig! Ga al voor de 3e.jaar heen en heb nalleen positieve ervaringen.
Mijn auto kan weer veilig de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Groet

19-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Den Helder

17-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkelijk een allround-garage met goed opgeleid en opgewekt personeel. Een snelle en vriendelijke behandeling in een goede sfeer. Daar ga je graag met je auto naar toe !!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Den Helder

08-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik gebruik de auto voor woonwerk verkeer. Als er iets is met de auto wordt je meteen geholpen. Meestal is de auto de zelfde dag al weer klaar. Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Wiebe uit Den Helder

03-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goed en eerlijk bedrijf. Al jaren vaste klant en wil niets anders meer.


Ja, ik beveel dit aan

Ronny uit Den Helder

19-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een service gericht bedrijf dat goed en snel en begripvol werkt. Vriendelijke werknemers die naar de klant luisteren


Ja, ik beveel dit aan

Jan Michiel uit Den Helder

17-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig .


Ja, ik beveel dit aan