Beoordelingen Autoservice Weterings B.V.

9,5
18 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

p uit nieuw-roden

10-07-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kan bedrijf moeilijk beoordelen op service deskundigheid en kwaliteit vanwege eenmalig bezoek voor aanschaf gebruikte auto .
Benadering was persoonlijk en goed koffie aangeboden , geen opdringeriger verkooptactiek . Eerste indruk was positief .


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Opende

08-06-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Zowel in het verleden als bij ons laatste bezoek


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Hurdegaryp

24-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige service, zeer vakkundig (weten elke storing op te lossen - zo niet dan toch :) ), goede prijs-kwaliteitsverhouding, plezierige mensen. Ze staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

tjipke uit feanwâlden

10-10-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

john

06-04-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vrolijke gastvrije en doelgerichte service even wachten onderhet genot van een bak koffie en de krant kan altijd.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit drachten

01-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: klantvriendelijk en deskundig bedrijf waar je geen nummer bent en de koffie altijd klaar staat.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Dokkum

29-02-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met een kleine tussenliggende afwezigheid is garage Weterings vanaf 1970 tot nu mijn garage geweest
In 95% van de gevallen voel ik mij correct behandeld en was de kwaliteit van het geleverde werk goed
Ik hoop op een verdere vruchtbare samenwerking (tegen redelijke betaling uiteraard)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Eep uit Surhuisterveen

23-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al ruim 40 jaar een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

reinder uit zuidhorn

21-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ondanks dat ik mijn C5 niet bij weterings gekocht heb, hebben zij mij fantastisch geholpen met een hele vage storing.
door deze goede ervaring ben ik klant bij hun gebleven.
en vertel ik iedereen over mijn goede ervaringen bij wout weterings.


Ja, ik beveel dit aan