Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
152 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Willem uit Rijswijk

19-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede kwaliteit en geholpen terwijl ik geen afspraak had. En erg vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Rijswijk

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Fabiona uit Rijswijk

28-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Niks anders dan mijn complimenten
Ben zelf een leek maar met alle geduld werden me vragen beantwoord . Echt heren allemaal een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

tim uit rijswijk

16-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring ermee! Heb me apk en grote beurt late doen hier. en afgelopen jaar mijn disibrutieriem. Allemaal top goede prijs kwaliteits verhoudig


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leidschendam

05-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij hogere kosten altijd netjes overleg. Auto netjes op tijd gereed. En wat ik heel prettig vind is dat mijn auto aan de binnenkant weer keurig schoon is.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit RIJSWIJK ZH

15-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben heel blij dat ik de Firma Nieuwenhuijzen heb gevonden.
De auto perfect hersteld, schrok eerst van extra werkzaamheden maar deze waren echt nodig en mijn 12 jaar oude Subaru Forester rijd en remt weer als nieuw..


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rijswijk

21-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service voor een leuke prijs! Eerlijk en transparant.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Rijswijk

21-12-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deze week had ik een probleem met de deur van mijn auto. Ik ben langs Nieuwenhuizen gegaan en laten zien wat er aan mankeerde. De dopsleutelset werd gepakt. Niet alleen de deur die haperde werd gerepareerd ook de andere deur werd nog even afgesteld. Toen ik vroeg wat het moest kosten, was het antwoord NIETS. Als ik toch iets wilde doen, dan een beoordeling op de website. Dit vind ik pas Service met een hoofdletter S. Op dat soort momenten weet ik weer waarom ik altijd naar garage Nieuwenhuizen ga!

Groetjes,

Henny de Jong


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Rijswijk

19-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Den Haag

03-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10


Ja, ik beveel dit aan