Beoordelingen Autoservice Nieuwenhuijsen

9,1
155 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Anoniem

10-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerste ervaring met dit bedrijf is goed. Duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Rijswijk

28-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zonder lang te wachten en goede prijzen. Kwam er gisteren zonder afspraak omdat de beschermingskap onder de auto los was gekomen. Ik werd meteen gratis geholpen. Ik was echt verrast. Ik vind de service top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Rijswijk

27-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto rijdt weer als een zonnetje! Bedankt! Super snel, vriendelijk en goed geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Rijswijk

19-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede kwaliteit en geholpen terwijl ik geen afspraak had. En erg vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Els uit Rijswijk

31-08-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Fabiona uit Rijswijk

28-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Niks anders dan mijn complimenten
Ben zelf een leek maar met alle geduld werden me vragen beantwoord . Echt heren allemaal een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

tim uit rijswijk

16-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring ermee! Heb me apk en grote beurt late doen hier. en afgelopen jaar mijn disibrutieriem. Allemaal top goede prijs kwaliteits verhoudig


Ja, ik beveel dit aan

John uit Leidschendam

05-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij hogere kosten altijd netjes overleg. Auto netjes op tijd gereed. En wat ik heel prettig vind is dat mijn auto aan de binnenkant weer keurig schoon is.


Ja, ik beveel dit aan

Aad uit RIJSWIJK ZH

15-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben heel blij dat ik de Firma Nieuwenhuijzen heb gevonden.
De auto perfect hersteld, schrok eerst van extra werkzaamheden maar deze waren echt nodig en mijn 12 jaar oude Subaru Forester rijd en remt weer als nieuw..


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rijswijk

21-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service voor een leuke prijs! Eerlijk en transparant.


Ja, ik beveel dit aan