Beoordelingen Autostad de Vries

8,6
16 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

J uit Rotterdam

28-06-2017
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reageert niet op de mail


Ed uit Spijkenisse

04-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een aanrader!!! Super geholpen, super vriendelijk. Niets is te veel.Echt een aanrader waar je ook woont!!!!
Vraag naar Gijs en alles komt goed


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Oude Pekela

03-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Autostad de Vries een Renault Twingo gekocht. De auto is heel netjes afgeleverd , ontvangst in de showroom was heel goed ,vriendelijk ,niet opdringerig, echt top. Als er over een aantal jaar een auto staat voor mij ,ga ik er zeker weer heen. Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette service en zeer goede omgang met de klant


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Hoogezand

23-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke gebruikte auto gekocht en voor de oude leuke prijs terug gekregen. De zaak geeft een gezellige sfeer aan met een leuk team. Word niet moeilijk gedaan over kleinigheden. Wij zijn erg blij met deze aankoop en Deze garage is dan ook een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maastricht

06-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent een fraaie touareg bij Autostad de Vries gekocht. Robert heeft duidelijk verstand van zijn wagenpark en bied een zeer goede service voor zijn klanten. Hij staat voor 100% achter de auto's die hij verkoopt. Mocht er nadien toch nog iets zijn, dan lost hij dit zonder problemen voor je op. Ik ben erg vakkundig en plezierig geholpen en ben met een goed gevoel en een goede auto bij hem weggereden. Een absolute aanrader om je auto bij hem te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Conchita uit Groningen

05-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee jaar geleden stapte ik binnen bij autostad de vries om mijn, nu inmiddels 4 jaar jonge, fiat 500 te bezichtigen. Het welkom en de gastvrijheid voelde heel oprecht en laagdrempelig ! Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij met mijn autootje. Ook de onderhoud laat ik doen bij dit bedrijf en ervaar dit als zeer goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Hoogezand

03-10-2015
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Har uit Reuver

03-10-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen verkoop praatjes, gewoon eerlijk vol passie voor mooie betrouwbare auto's.
Dat schept vertrouwen en geeft zekerheid tot aankoop door iemand die ook gek op auto's is, zoals ik.


Ja, ik beveel dit aan

berrie uit putten

03-10-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed. Mooi bedrijf en leuke ontvangst. Ook belangrijk; er wordt beantwoord op vragen via de mail.


Ja, ik beveel dit aan