Beoordelingen Autostad de Vries

8,7
20 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Dirk uit Stiens

06-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na online taxatie beweren dat onze keurige, goede op alle gebieden Mercedes w220 maar 1000 euro waard zou zijn.
Zelfs aankoopsites geven x maal zo veel. Maar volgens de Vries hebben we een liefhebbers auto dus niets waard blijkbaar. Nu vraag ik me af wat hij dan zelf verkoop in zijn bedrijf. Dat zijn blijkbaar geen liefhebber auto's


Margriet uit Groningen

11-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige Porsche gevonden en gekocht bij dit bedrijf. Getipt door een vriend.Na twee keer kijken en ervaren hoe een Porsche rijd tot aankoop overgegaan.Toen we een goed gevoel hadden gekregen bij deze twee heren.
Het was een droom en is werkelijkheid geworden. Prettige garage.


Ja, ik beveel dit aan

Mark

05-05-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Via de mail contact gehad voor een auto. Ik had nog een paar vragen. Maar ik heb ze nog een mail gestuurd. Maar kreeg geen reactie terug . Ik heb 1 week gewacht. Ik heb ze nog een mail gestuurd dat ik geen intresse meer had in de auto. Dus ik heb geen prettige ervaring over dit bedrijf.


D uit Den Ham (Ov.)

16-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Groningen

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige ervaringen. Vriendelijke mensen, doortastende verkopers zonder opdringerig te zijn. Erg plezierig en zeer servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Spijkenisse

04-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een aanrader!!! Super geholpen, super vriendelijk. Niets is te veel.Echt een aanrader waar je ook woont!!!!
Vraag naar Gijs en alles komt goed


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Oude Pekela

03-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Autostad de Vries een Renault Twingo gekocht. De auto is heel netjes afgeleverd , ontvangst in de showroom was heel goed ,vriendelijk ,niet opdringerig, echt top. Als er over een aantal jaar een auto staat voor mij ,ga ik er zeker weer heen. Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette service en zeer goede omgang met de klant


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Hoogezand

23-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke gebruikte auto gekocht en voor de oude leuke prijs terug gekregen. De zaak geeft een gezellige sfeer aan met een leuk team. Word niet moeilijk gedaan over kleinigheden. Wij zijn erg blij met deze aankoop en Deze garage is dan ook een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maastricht

06-03-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent een fraaie touareg bij Autostad de Vries gekocht. Robert heeft duidelijk verstand van zijn wagenpark en bied een zeer goede service voor zijn klanten. Hij staat voor 100% achter de auto's die hij verkoopt. Mocht er nadien toch nog iets zijn, dan lost hij dit zonder problemen voor je op. Ik ben erg vakkundig en plezierig geholpen en ben met een goed gevoel en een goede auto bij hem weggereden. Een absolute aanrader om je auto bij hem te kopen.


Ja, ik beveel dit aan