Beoordelingen AutoStrada Roosendaal

9,0
222 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,3
1 t/m 10 van 222 beoordelingen

Marian uit Zierikzee

12-12-2017
9,0

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed Prima service en een heldere uitleg Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen


Merk/Model: Fiat punto


Ja, ik beveel dit aan

John uit Roosendaal

09-12-2017
9,7

Ervaring: Prettige ontvangst , goede uitleg en service . Na proefrit en goede uitleg blije eigenaar van een nieuwe BMW.


Merk/Model: BMW 5 serie


Ja, ik beveel dit aan

Ewald uit Zaamslagveer

08-12-2017
8,7

Merk/Model: Opel aadam


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Halsteren

30-11-2017
9,0

Ervaring: Het contact met deze garage voor de aankoop van een nieuwe auto, werd als zeer positief ervaren. We werden zeer hartelijk ontvangen en de senior verkoper, zowel als de eigenaar waren al bijna net zo enthousiast als ikzelf!


Merk/Model: Audi 3.0 tdi, sportback, quattro, sportline


Ja, ik beveel dit aan

Ivonne uit Rotterdam

23-11-2017
8,7

Ervaring: Hele mooie auto gevonden voor een prima prijs!


Merk/Model: Peugeot


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Rotterdam

23-11-2017
8,3

Merk/Model: Opel Astra


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Breda

22-11-2017
8,0

Ervaring: Goed geholpen, de ruimte en tijd gekregen om een testrit te maken met de auto die ik al héél lang wil hebben. Nu eindelijk rijd ik hier in Roosendaal weg met een hele mooie auto, bestickerd en al 😀 Bedankt voor de service!


Merk/Model: Alfa Mito


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Bussum

10-11-2017
7,7

Ervaring: Goeie service, professioneel bedrijf!


Merk/Model: BMW 316i


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Harderwijk

09-11-2017
8,0

Ervaring: Een fijn team van verkopers die je alles vertellen en je rustig je gang laat gaan , niets forceren of opdringende vragen stellen. Een fijn proefritje gemaakt . Geholpen door Jordi en afgehandeld door Ton


Merk/Model: Mercedes bent cla


Ja, ik beveel dit aan

Anas uit Volendam

09-11-2017
10

Ervaring: Vorig jaar een Mercedes gekocht en voor de eerste keer met AutoStrada in contact gekomen. Een jaar met heel veel plezier en zonder problemen gereden en nu wederom super goed geholpen door AutoStrada. De volgende auto kom ik zeker weer bij AutoStrada kopen!


Merk/Model: BMW X5


Ja, ik beveel dit aan