Beoordelingen AutoStrada Roosendaal

9,0
239 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,3
1 t/m 10 van 239 beoordelingen

Martijn uit Roosendaal

06-02-2018
9,0

Ervaring: Mooie showroom met auto's voor ieder wat wils. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. We zijn heel goed geholpen, er is met ons meegedacht en uiteindelijk lopen we de vestiging hier in Roosendaal met een big smile de deur uit! Bedankt Jordi en Jack


Merk/Model: BMW 3serie


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Bergen op zoom

31-01-2018
9,0

Ervaring: Wederom hier onze 2e auto gekocht.Erg vriendelijk en snel geholpen.


Merk/Model: Volkswagen


Ja, ik beveel dit aan

Valerie

29-01-2018
9,7

Ervaring: Bij Autostrada heb ik een auto gekocht op basis van de foto’s en omschrijving op de website.
De auto was bij ontvangst eigenlijk mooier dan verwacht en daarom ben ik zeer tevreden. Ook was de auto heel mooi gepoetst.
Hartelijk dank voor de supergoede service.
Groetjes,

Een zeer tevreden klant :-)


Merk/Model: Volkswagen Polo


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Hoogvliet

26-01-2018
10

Ervaring: Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer blij met de aanschaf van onze nieuwe auto. Prijs/kwaliteit prima. En niet te vergeten, lekkere koffie ;-)


Merk/Model: Kia rio


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Oosterhout

25-01-2018
9,7

Ervaring: Goed en zeer vriendelijk bedrijf


Merk/Model: Suzuki Swift


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Eys

24-01-2018
9,0

Ervaring: Goede ontvangst. Korte lijnen. Persoonlijk en zeer prettig contact. Aanbeveling aan vrienden en kennissen waardig.


Merk/Model: Mini one


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Bergen op Zoom

15-01-2018
8,7

Ervaring: Aankoop auto naar tevredenheid verlopen ,vriendelijk personeel.


Merk/Model: Mercedes CLA


Ja, ik beveel dit aan

Rienus uit Klundert

06-01-2018
9,7

Ervaring: Hartelijk en professioneel ontvangen, goede uitleg! Als verrassing voor mijn vrouw samen met Jordi een juiste keuze kunnen maken. Bij aflevering een afspraak gemaakt bij een nabij gelegen restaurant om tijdens de lunch mijn vrouw te kunnen verrassen met haar nieuwe auto. Ze is super blij met haar nieuwe auto!


Merk/Model: Mercedes-Benz B-Klasse


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Mijdrecht

06-01-2018
9,7

Ervaring: Vriendelijk ontvangst waarbij je vrij wordt gelaten om zelf rond te kijken en na een keuze te hebben gemaakt een perfecte afhandeling.


Merk/Model: Opel/corsa


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Roosendaal

05-01-2018
10

Ervaring: Een super goed autobedrijf, het is mijn tweede auto die ik hier koop, blijf hier terugkomen, goede service en zeer betrouwbaar.


Merk/Model: Renault Clio


Ja, ik beveel dit aan