Beoordelingen AutoStrada Roosendaal

9,0
156 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Jo uit Stavenisse

21-04-2017
9,7

Ervaring: Zeer goed behandeld,leuk bedrijf,vriendelijk personeel.Voor iemand die dit bedrijf nog niet kent zeker een aanrader,ga er eens kijken zou ik zeggen.


Merk/Model: Ford fiesta


Ja, ik beveel dit aan

John uit Hapert

21-04-2017
8,3

Ervaring: Prettige ervaring en snelle en goed afwerking


Merk/Model: Mercedes-Benz C200 AMG


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Roosendaal

21-04-2017
10

Ervaring: Fijn bedrijf, heel klantvriendelijk en goed geholpen. Echte aanrader!!


Merk/Model: Mini one


Ja, ik beveel dit aan

Carola uit Roosendaal

21-04-2017
10

Ervaring: Fijn bedrijf, heel klantvriendelijk en goed geholpen. Echte aanrader!!


Merk/Model: Mini one


Ja, ik beveel dit aan

dayenne uit Oosterhout

21-04-2017
8,7

Ervaring: Op zoek naar een andere auto. Gezien bij autostrada in Roosendaal. Gaan kijken en door Jordi geholpen. Heel erg vriendelijk en liet ons rustig onze gang gaan met passen van kinderwagen enz.
Even een kop koffie erbij en het gesprek in. Ik vond het vooral fijn dat er niets werd opgedrongen en er vooral ruimte was voor vragen en overleg. Goede inruil prijs en aankoop prijs. Geen poespas en duidelijk. Voor ons een erg goede ervaring in de showroom. Eenmaal thuis fijn en snel contact via ook Whats app.
Goede verkoop en klanten binding. Zou voor ons bij een nieuwe auto wel weer een adres zijn om naar toe te gaan ook al is het even rijden.


Merk/Model: Opel zafira


Ja, ik beveel dit aan

Mikail uit Den Haag

18-04-2017
10

Ervaring: Met Pasen een Volvo V60 gekocht en we hebben hem direct meegenomen. Goed geholpen en scherpe prijs.


Merk/Model: Volvo V60


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik Jan uit Beverwijk

15-04-2017
9,0

Ervaring: Prima geholpen


Merk/Model: Mercedes cla 180


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Zwijndrecht

14-04-2017
9,0

Merk/Model: Mercedes CLA


Ja, ik beveel dit aan

Leslie uit Roosendaal

12-04-2017
10

Ervaring: Ik heb onlangs een auto gekocht bij Autostrada en ben meer dan tevreden. Heel professioneel, aardig en met veel geduld geholpen door de verkoper.
Zeer betrouwbare garage om uw auto te kopen. Bovendien mooi aanbod en scherp geprijsd!


Merk/Model: Peugeot


Ja, ik beveel dit aan

Jozef uit Roosendaal

12-04-2017
8,3

Ervaring: Goed, behulpzaam en goede service!


Merk/Model: Opel Astra


Ja, ik beveel dit aan