Beoordelingen AutoStrada Roosendaal

9,0
165 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Petra uit Nieuw Vennep

16-06-2017
9,0

Ervaring: Vriendelijk en eerlijk bedrijf. Reageren snel en netjes op mail met vragen en hebben realistische prijs voor mijn auto geboden.


Merk/Model: Peugeot 208


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Putte

10-06-2017
8,0

Ervaring: Snel en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Boxtel

10-06-2017
7,0

Ervaring: Goede ongedwongen sfeer. Lekker huiselijk een auto kopen.


Merk/Model: Alfa Mito


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Aardenburg

09-06-2017
8,7

Ervaring: Super begeleiding in de aankoop. Deskundig advies.


Merk/Model: Audi A4 allroad


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Ouddorp

08-06-2017
9,0

Merk/Model: Mitsubishi asx


Ja, ik beveel dit aan

Hacer Nurcan uit Deventer

07-06-2017
10

Ervaring: Mooie ontvangst, hartelijk. We voelden ons thuis en zullen jullie zeker aanraden. Jordi is professioneel en weet van wanten. Heel gastvrij, 3 koppen koffie, water...bedankt. We zullen jullie zeker aanraden aan onze familie/vrienden/omgeving. Eigenlijk wilden we voor alles 15 punten geven, maar dat kon niet.


Merk/Model: Volvo V40


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Made

22-05-2017
8,3

Ervaring: Duidelijke omschrijving op de website, auto is zoals hij online wordt aangeboden en prettig contact met de verkoper.


Merk/Model: Alfa Romeo MiTo


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Roosendaal

09-05-2017
10

Ervaring: In 1 Woord geweldig. Service 10 klantvriendelijkheid 10 maar vooral betrouwbaarheid een 10+


Merk/Model: Volvo V40


Ja, ik beveel dit aan

Tun uit Oud-Gastel

04-05-2017
10

Ervaring: Erg goed geholpen en tevreden. Ook na de aankoop altijd per WhatsApp bereikbaar. Top service!


Merk/Model: Mercedes CLA


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Stavenisse

21-04-2017
9,7

Ervaring: Zeer goed behandeld,leuk bedrijf,vriendelijk personeel.Voor iemand die dit bedrijf nog niet kent zeker een aanrader,ga er eens kijken zou ik zeggen.


Merk/Model: Ford fiesta


Ja, ik beveel dit aan