Beoordelingen AutoStrada Roosendaal

9,0
379 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,3
1 t/m 10 van 379 beoordelingen

Rafael uit Breda

13-11-2018
8,7

Ervaring: I've bougth a BMW series one in a very good shape na I have only positieve feedback about this company.
I recommend!


Merk/Model: BMW series 1


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Rotterdam

12-11-2018
9,3

Ervaring: Ontzettend fijn geholpen bij de aanschaf van mijn BMW! Mooie showroom en vriendelijk personeel.


Merk/Model: BMW 114i


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Zuid beijerland

10-11-2018
9,0

Ervaring: Goed geholpen en rechtvaardig, blij met de service die zijn geven. Gewoon top!


Merk/Model: CLA 180 AMG


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Breda

09-11-2018
8,3

Ervaring: Prima dienstverlening. Heldere prijsstelling.


Merk/Model: BMW 520 Touring


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Steenbergen

09-11-2018
8,0

Ervaring: Prettige ontvangst bij het 1e contact. Ondanks geen afspraak vooraf geen enkel probleem om een testrit te maken. Goede afspraken kunnen maken voor de aflevering en een complete overdracht met uitleg gehad. Kortom een zeer prettige ervaring en zeker aan te bevelen!


Merk/Model: Fiat 500


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Dordrecht

09-11-2018
8,3

Ervaring: Goede service tijden het bekijken en proefrijden van de auto. En er word goed meegedacht bij mijn budget


Merk/Model: Chevrolet Aveo


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Dordrecht

07-11-2018
8,3

Ervaring: Goede service tijden het bekijken en proefrijden van de auto. En er word goed meegedacht bij mijn budget


Merk/Model: Chevrolet Aveo


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Rotterdam

06-11-2018
8,0

Ervaring: Zojuist een auto gekocht bij Autostrada, zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid van het personeel. Zeer behulpzaam en erg tevreden met de aankoop.


Merk/Model: Peugeot 308 1.6


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Roosendaal

03-11-2018
10

Ervaring: Erg netjes geholpen.
Beleeft en deskundig personeel wat heel transparant te werk gaat.
Wat ik persoonlijk erg fijn vind.


Merk/Model: Opel Astra


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Breda

03-11-2018
10

Ervaring: Top. Leuk bedrijf.


Merk/Model: Opel insignia


Ja, ik beveel dit aan