Beoordelingen AutoStrada Roosendaal

9,0
300 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
  • Klantvriendelijkheid 9,3
1 t/m 10 van 300 beoordelingen

Malu uit Rotterdam

19-06-2018
10

Ervaring: Hele goede ervaring met dit bedrijf. Supergoed geholpen en een mooie inruilprijs voor onze oude auto gekregen. Zeker een aanrader!


Merk/Model: Mercedes CLA 180


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Oudenbosch

18-06-2018
10

Ervaring: Mooie auto gevonden zeer vriendelijk geholpen goede en snelle service.


Merk/Model: Mercedes-Benz CLA


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Breda

17-06-2018
9,0

Ervaring: Super goed geholpen bij de aankoop van een Opel Cascada. Wij kregen een goede inruilprijs voor onze huidige auto. De auto is perfect afgeleverd.


Merk/Model: Cascada


Ja, ik beveel dit aan

P uit Hoogerheide

17-06-2018
2,0

Ervaring: Ik heb nog nooit zo een slechte ervaring gehad!
Wij hadden een afspraak om proef te rijden en te praten over een Opel Cascada.
Toen we aankwamen werden we niet geholpen door de persoon waarmee we van alles al hadden gesoroken (die zat op kantoor) ivm inruil.
Toen we door iemand werden aangesproken en meldde voor welke auto we kwamen zei hij dat een ander stel ook voor die auto op dat moment aanwezig was.....
Toen we de proefrit hadden gemaakt en terug kwamen, was de auto al verkocht!!!!!!
De mensen die hem gekocht hadden hadden GEEN afspraak, waren zomaar binnen gelopen.
Personeel kon niets meer doen, alleen excuses aanbieden. BELACHELIJKE manier van zaken doen dit!
En dan ga ik het niet hebben over wat ze vooraf communiceren (en welke verwachting ze scheppen) en uiteindelijk vertellen over hetgeen ik in te ruilen had.
Ik kom hier nooit meer terug!


Merk/Model: Opel Cascada


Hilde uit Eindhoven

15-06-2018
9,3

Ervaring: Zeer goede ervaring met AutoStrada! Personeel is vriendelijk, denkt mee en geeft meer service dan gevraagd! Wij zijn zeer tevreden!


Merk/Model: Mini Countryman


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Den Haag

14-06-2018
7,3

Ervaring: Enthousiast ontvangen zonder poeha!!
Fijn om met deze mensen over je nieuwe aanschaf te praten met wederzijds vertrouwen!
Johan, Den Haag


Merk/Model: BMW 3-Serie


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Spijkenisse

09-06-2018
9,3

Ervaring: Alles goed verlopen erg vriendelijk en goede service.
Mooie exclusieve autos.
Nieuwe auto snel afgeleverd.


Merk/Model: BMW 520i


Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Groningen

08-06-2018
9,3

Ervaring: Wij komen uit Groningen en de afstand was eerst het struikelblok. Via whatsapp contact gehad en op wat voor tijdstip ik ook een bericht stuurde kreeg ik professioneel en goed antwoord. Dit beviel me heel goed en het vertrouwen werd door hen gewonnen. Heel veel mensen verklaarde me voor gek dat ik op zo'n grote afstand ongezien een auto kocht. Toen ik met de trein aankwam op het station van Roosendaal kwam een medewerker met mijn auto aanrijden. Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan en totaal geen spijt van gehad. Ik wil hun heel erg bedanken voor de service, klantvriendelijkheid en hun geduld.


Merk/Model: Opel Astra


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Zegge

08-06-2018
9,3

Ervaring: Top service, klant vriendelijk, snelle levering, klasse auto's. Inmiddels mijn 3e auto gekocht bij Autostrada.


Merk/Model: Opel Tigra Twintop


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Goes

05-06-2018
8,3

Ervaring: Ik ben prima geholpen door Jordi bij dit mooie en frisse autobedrijf in Roosendaal. Mooie collectie en eerlijke en plezierige behandeling!


Merk/Model: BMW 1 serie


Ja, ik beveel dit aan