Beoordelingen Autotechniek Alfred Meijer

8,9
851 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 851 beoordelingen

Anoniem

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en een keurig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Raymon uit Zetten

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle en correcte communicatie. Leuk & persoonlijk contact. Auto stond al binnen klaar want het regende buiten/begon al donker te worden. Na een lange reis eerst koffie en erna ruim de tijd gekregen. Niet opdringerig. Voor ons bezoek ook per mail en telefonisch contact gehad. Ik kan niets anders zeggen dan dat het bedrijf vertrouwen uitstraalt! Het was een heel leuk bezoek en de auto ook gekocht. Zeker een aanrader om langs te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

I uit Lies

07-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige ervaring met het bedrijf en hun mensen
Een bedrijf waar je je thuis voelt


Ja, ik beveel dit aan

Berthold uit Surhuisterveen

06-12-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Kom nooit voor verassingen te staan, omdat afspraken altijd worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Lochem

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: geweldig gepassioneerde verkoper/eigenaar met veel verstand van zaken ,met een keurige garage en allemaal hele nette autos.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Surhuisterveen

30-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Surhuisterveen

27-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een autobedrijf dat van te voren met je overlegt wat er moet gebeuren. Ze doen nooit iets uit hun zelf en vertellen wat het kost. Bij afwijkingen word je eerst gebeld.

Een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit PUTTEN

26-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autotechniek Alfred Meijer is een bedrijf dat de klant voorop stelt. Bij de verkoop van een Volkswagen Caddy Maxi uit 2015 werd uitgebreid de tijd genomen voor informatie, demonstratie en het meedenken over de toekomstige gebruiksmogelijkheden (mini camper). Levering van de auto, inclusief grote beurt, was piekfijn in orde. De auto rijdt fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Surhuisterveen

22-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle service na een defecte accu. En vakkundig en snel gerepareerd !


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Harkema

19-11-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan