Beoordelingen Autotechniek Alfred Meijer

8,9
851 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
811 t/m 820 van 851 beoordelingen

Tjeerd uit Surhuisterveen

20-09-2012
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Iene Jan uit Grootegast

06-09-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je word eerlijk en deskundig geholpen! En altijd goeie service! En zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Nes

04-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtige VW Eos bij Alfred gekocht en aangenaam verrast door de snelle levering en de daarna verleende service.

Deze kwaliteit kunnen de VW/Skoda merkdealers in Dokkum en Drachten ons niet bieden, dus ook onze Skoda gaast daarom voortaan voor onderhoud naar Autotechniek Alfred Meijer.


Ja, ik beveel dit aan

Derk-Klaas uit Surhuisterveen

15-04-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Leeuwarden

07-04-2012
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ken de beste man nog van de LTS. Zéér gedreven & gepassioneerd met zijn vak bezig...toen al!!
Sinds 2008 klant bij zijn BV en alles altijd naar tevredenheid opgelost en/of verholpen....Nog steeds even gedreven & gepassioneerd als toen!!
Aanrader voor iedereen!!


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Meppel

09-03-2012
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, prettig contact en deskundig!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit grijpskerk

19-12-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

S uit Sappemeer

24-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: fair in business, fair in price.
Op een snelle en adequate wijze ben ik geholpen door dhr Meijer.
Deze garage is echt aan te bevelen.
Ik woon zelf in Hoogezand-Sappemeer maar ben door tussenkomst van auto in- en verkoop Oostra in contact gekomen met Alfred Meijer.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Drachten

18-09-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik ben al vanaf het begin vaste klant en ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Surhuisterveen

20-07-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mijn eerste nieuwe auto aangeschaft bij Alfred.

Top service!!!


Ja, ik beveel dit aan