Beoordelingen Autotechniek Alfred Meijer

8,9
829 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
811 t/m 820 van 829 beoordelingen

Ferry uit leeuwarden

28-01-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Meppel

27-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via autobedrijf Oostra na aanschaf van een auto in kontact gekomen met autotechniek Alfred Meijer.
Afgesproken, dat ik bij hem de auto in onderhoud wil.
Erg tevreden over de snelle en deskundige service! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en Alfred onthoudt alles! Dit maakt het kontakt snel persoonlijk en geeft een goed gevoel!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Surhuisterveen

27-01-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerste bezoek was voor onderhoud en APK, maar inmiddels hebben we al een gebruikte auto van hem gekocht, reparaties laten doen etc. Je kunt altijd bij hem terecht. We zijn altijd zeer tevreden! Eindelijk een garage(houder) die we volledig vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Thies uit Groningen

24-01-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Autobedrijf Alfred Meijer; sinds ongeveer 5 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Alfred en sindsdien ben ik vaste klant geworden bij zijn autobedrijf. Wat mij meteen opviel vanaf m'n eerste contact: vertrouwd, goede service; is er wat mis ... bel en het word geregeld, persoonlijke aandacht, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom een heel fijn adres, want een auto moet gewoon goed zijn en dat kun is aan Alfred toevertrouwd!


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Buitenpost

23-01-2011
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed Service, helpt graag en deskundig bij het vinden van een andere auto.
reperatie etc, vaak op zeer korte termijn beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Groningen

17-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de eerste keer grote beurt en APK bij Alfred Meijer laten verrichten (heb nog maar kort een auto). Erg vriendelijke ontvangst en gratis leenauto tijdens onderhoud. Duidelijke specificatie van de uitgevoerde reparaties voor een goede prijs. Erg tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Surhuisterveen

17-01-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Rottevalle

16-12-2010
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds maart 2008 trouwe klant bij Alfred Meijer en niet voor niets. Waar de plaatselijke “Vakgarage” geen oplossing voor bood, konden we wel bij Alfred wel terecht. Zelfs een dag voor onze vakantie moest er nog een belangrijke reparatie verricht worden die ‘s avonds om 10.00 uur pas voltooid was. Welke garage doet dit? Met andere woorden, Alfred staat altijd klaar. Ook met kleine reparaties, die vaak ook nog kosteloos verricht worden, word je direct bij hem geholpen. Als het mogelijk is, komt hij met alternatieve oplossingen, die de kosten aanzienlijk kunnen drukken. Ontvangst is er altijd plezierig en een gratis leenauto geen probleem. Reden genoeg om Autotechniek Alfred Meijer als een super garage te beoordelen!


Ja, ik beveel dit aan

Sije uit Brandland 5

15-12-2010
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Surhuisterveen

15-12-2010
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, met een gedreven eigenaar.ook zeer sociaal.prima personeel en zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan