Beoordelingen Autotechniek Alfred Meijer

8,9
888 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
861 t/m 870 van 888 beoordelingen

Aize uit Surhuisterveen

22-04-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gaele uit Surhuisterveen

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tjitske uit Opende

25-03-2011
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dichtbij, korte lijnen , niet te groot bedrijf en we zijn tevreden over service/ reparatie/ apk keuringen enz.


Ja, ik beveel dit aan

adriana uit surhuisterveen

10-03-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De service goed is en er altijd een oplossing voor een probleem is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-02-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Leeuwarden

29-01-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Leeuwarden

29-01-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Groningen

28-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo,
Na vele omzwervingen bij verschillende autobedrijven op aanbeveling bij Alfred Meijer terecht gekomen. Ik was er flauw van bij andere garage bedrijven zaken op de rekening te vinden die niet uitgevoerd waren. Alle lof voor deze garage. Afspraken worden nagekomen, werk wordt vlot uitgevoerd en wat erg prettig is.... de prijs is vriendelijker dan bij een merk dealer.
Alfred nu er voor zorgen dat je deze kwaliteit blijft vasthouden.
Vriendelijke groet,
Jaap


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Surhuisterveen

28-01-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via de buren zijn we in contact gekomen met dit bedrijf.
Onze dochter heeft daar haar auto APK laten keuren na kontrole enkele werkzaamheden laten verrichten. Zeer tevreden over de benadering, klantgericht deskundig voorgelicht en kundig gerepareed.
Nu waren we er voor een rechter aandrijfas weer rekening gehouden met de klant weer keurig geholpen en wat je niet veel mee maakt na een afgesproken bedrag niet hogere kosten maar iets lager geworden.
Dit is voor ons een meevaller en ook weer een positief gevoel er aan over gehouden.Zeer tevreden over dit bedrijf een vertrouwd gevoel je word niet bedonderd.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit leeuwarden

28-01-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan