Beoordelingen Autotechniek Alfred Meijer

8,9
903 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
881 t/m 890 van 903 beoordelingen

Arnold uit Leeuwarden

29-01-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Leeuwarden

29-01-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Groningen

28-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo,
Na vele omzwervingen bij verschillende autobedrijven op aanbeveling bij Alfred Meijer terecht gekomen. Ik was er flauw van bij andere garage bedrijven zaken op de rekening te vinden die niet uitgevoerd waren. Alle lof voor deze garage. Afspraken worden nagekomen, werk wordt vlot uitgevoerd en wat erg prettig is.... de prijs is vriendelijker dan bij een merk dealer.
Alfred nu er voor zorgen dat je deze kwaliteit blijft vasthouden.
Vriendelijke groet,
Jaap


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Surhuisterveen

28-01-2011
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via de buren zijn we in contact gekomen met dit bedrijf.
Onze dochter heeft daar haar auto APK laten keuren na kontrole enkele werkzaamheden laten verrichten. Zeer tevreden over de benadering, klantgericht deskundig voorgelicht en kundig gerepareed.
Nu waren we er voor een rechter aandrijfas weer rekening gehouden met de klant weer keurig geholpen en wat je niet veel mee maakt na een afgesproken bedrag niet hogere kosten maar iets lager geworden.
Dit is voor ons een meevaller en ook weer een positief gevoel er aan over gehouden.Zeer tevreden over dit bedrijf een vertrouwd gevoel je word niet bedonderd.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit leeuwarden

28-01-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Meppel

27-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via autobedrijf Oostra na aanschaf van een auto in kontact gekomen met autotechniek Alfred Meijer.
Afgesproken, dat ik bij hem de auto in onderhoud wil.
Erg tevreden over de snelle en deskundige service! Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en Alfred onthoudt alles! Dit maakt het kontakt snel persoonlijk en geeft een goed gevoel!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Surhuisterveen

27-01-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerste bezoek was voor onderhoud en APK, maar inmiddels hebben we al een gebruikte auto van hem gekocht, reparaties laten doen etc. Je kunt altijd bij hem terecht. We zijn altijd zeer tevreden! Eindelijk een garage(houder) die we volledig vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Thies uit Groningen

24-01-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Autobedrijf Alfred Meijer; sinds ongeveer 5 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Alfred en sindsdien ben ik vaste klant geworden bij zijn autobedrijf. Wat mij meteen opviel vanaf m'n eerste contact: vertrouwd, goede service; is er wat mis ... bel en het word geregeld, persoonlijke aandacht, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kortom een heel fijn adres, want een auto moet gewoon goed zijn en dat kun is aan Alfred toevertrouwd!


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Buitenpost

23-01-2011
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed Service, helpt graag en deskundig bij het vinden van een andere auto.
reperatie etc, vaak op zeer korte termijn beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Groningen

17-01-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de eerste keer grote beurt en APK bij Alfred Meijer laten verrichten (heb nog maar kort een auto). Erg vriendelijke ontvangst en gratis leenauto tijdens onderhoud. Duidelijke specificatie van de uitgevoerde reparaties voor een goede prijs. Erg tevreden over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan