Beoordelingen Autotechniek Holtjer B.V.

9,2
58 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Anoniem

07-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit LEUNEN

25-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden. Goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Julianadorp

24-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, deskundig en eerlijk advies, hulp bij aankoop auto en altijd prima in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Purmerend

24-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben met meer dan tevredenheid ontvangen en behandeld ook met een afther sales dingetje waar ik geen garantie hoor had allen maar lof.
Dit is een van de weinige keren dat ik respons geef op z'n verzoek.


Ja, ik beveel dit aan

Raul uit Koedijk

23-02-2017
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer teleurstellende communicatie. We hebben een auto gekocht bij een andere garage twv €500,-, dit bleek een miskoop te zijn.
We dachten Ed te kunnen vertrouwen, en vroegen hem ernaar te kijken.
Er zat al €530,- in deze miskoop, dus we wilde weten waar we aan toe waren en vroegen wat het nakijken kost.
Ed zei dat het 6 tientjes zou kosten, dus wij gingen akkoord.

Het duurde 3 weken voor ze het hadden nagekeken, omdat 1 iemand ziek was. De communicatie was slecht in deze 3 weken, we vroegen meerdere malen of hij ons wilde bellen en dit gebeurde NIET.
Vervolgens krijgen wij een factuur met het dubbele bedrag.
Nog steeds hadden wij vertrouwen in Ed en zijn crew, dus ik belde hem om verhaal te doen. Ik legde mijn kant van het verhaal eerst op rustige toon uit en vertelde hem dat mijn huidige garage het tegenover gestelde zei.

Ed is geen luisterend oor, deze man heeft een heel kort lontje en kan er niet tegen als je hem tegen spreekt of niet blij bent.
Eerst schreeuwen dat hij alles crediteerd, terwijl het geld me niet eens zoveel kan schelen. Ik wil gewoon mijn verhaal doen en duidelijkheid krijgen. Ed zag alles als een aanval, viel mij continu in de reden en liet me met een naar gevoel achter.

Dus bij deze Ed: mij zie je niet meer terug, je hoeft niet alles te crediteren ik betaal uit principe €60,- en hoop dat dit de rest helpt om een goede garage te kiezen.

Ed kan goed zijn, maar de communicatie is uitermate slecht en alles wat je zegt is een persoonlijke aanval, dus let op je woorden.
Ik ken zelf nog een aardige garage in Opdam die wel goed communiceert en geen mensen belazerd.


John uit Helmond

10-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: heb 6 maanden geleden een twingo gekocht via internet dus ongeziens alleen op foto moest 2 en 1/2 uur rijden om het op te halen. het autootje is 10 jaar oud maar ziet er uit als nieuw alles werkt en rijd als een trein. goed gedaan fam.Holtjer en bedankt . groeten : John Smits/Helmond.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Dirkshorn

09-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud en reparatie, APK, schadeherstel en aankoop gebruikte auto. Prima service, wordt met de klant meegedacht, geen verrassingen achetraf, eerlijk en betrouwbaar adres!


Ja, ik beveel dit aan

christa uit petten

20-01-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijke en goede service. Bij pech wordt er direct tijd gemaakt om de auto te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Heerhugowaard

30-12-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte bedrijf, denkt mee en probeert altijd een goede oplossing te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Schagen

09-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden, staan altijd klaar.
Hebben me direct geholpen toen ik met een lege accu stond.
Vandaag direct mijn lamp vervangen.
Zijn altijd vriendelijk, top garage


Ja, ik beveel dit aan