Beoordelingen Autotess

8,7
622 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 622 beoordelingen

Tim uit Gorssel

24-06-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom bij Autotess voor kleine reparaties, groot onderhoud laat ik in mijn woonplaats doen door lokale garagist


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-06-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Slecht


Ja, ik beveel dit aan

Petra

02-06-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Rotterdam

29-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In maart 2019 hebben we hier een Opel Zafira gekocht en zijn daarbij vriendelijk behandeld. De informatie die verstrekt werd bij de aanschaf was open en eerlijk.

De auto heeft nu een APK nodig en vanwege de eerder service, hebben we besloten om dit weer door Autotess te laten doen, ondanks dat wij in Rotterdam wonen!


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Deventer

22-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Deventer

06-05-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel afspraak kunnen maken voor een check, vriendelijk personeel en goede service, niet te duur


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Deventer

06-05-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vlotte service en prettige werknemers.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Deventer

04-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskeurige advisering en uitstekende service-verlening


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Rijssen

03-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed!
Professioneel bedrijf met aardige mensen die er alles aan doen om de klant tevreden te stellen en te houden. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

R.p.w. uit Deventer

29-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan