Beoordelingen Autotess

8,7
604 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 604 beoordelingen

Patrick uit Z

08-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meer dan prima bedrijf. Gewoon Top!
Eerlijk, Oprecht en zeer transparant.
Omdat ze de lat zo hoog leggen moet er wel eens even gewacht worden, ze zijn namelijk altijd heel erg druk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

John uit Apeldoorn

05-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Denken altijd mee. Smeren je niet altijd meteen wat nieuws aan als je auto al de nodige jaren oud is. Breng en haal service aan huis indien nodig, is helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Deventer

05-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nooit geen gezeur, problemen worden gewoon opgelost.
Het is er wel altijd heel erg druk........, maar dat is niet voor niets zo denk ik maar.


Ja, ik beveel dit aan

Prive Deventer

05-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze zijn altijd razend druk, ondanks de drukte is de service top!
Nieuwe locatie aan de Maagdenburgstraat is een enorme vooruitgang, prima voor de komende jaren.
Goede ontvangst, prima parkeren op eigen terrein en zeer mooie wachtruimte ook voor kleine kinderen.


Ja, ik beveel dit aan

Marlinde

05-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dik in orde. Eerlijk. Vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Deventer

01-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-04-2019
2,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Patrick

31-03-2019
2,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De eigenaar is echt een ongelofelijke . De hoeveelheid problemen met deze garage is ontelbaar geweest. Een van de dingen was dat ze mijn auto voor 2 maanden (!!!) in hun garage hielden. "Je hebt toch een vervangende wagen gekregen"?

Ook de rekening klopte niet. beloften door monteurs gemaakt, en zelfs in emails en uitgeprint bevestigd worden gewoon niet nagekomen. De afhandeling van de rekening geschiedde verder ook op een lompe manier.

Ik word nog witheet als je zelfs de naam van deze garage maar noemt.