Beoordelingen Autotop B.V.

9,0
98 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
81 t/m 90 van 98 beoordelingen

Ruud uit Koog aan de Zaan

18-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over autotop.b.v. Ze leggen de reperaties goed uit. De prijsindicatie vooraf is zeer vaak correct, goed hoor.
En ze doen wat ze zeggen, PRIMA! En de auto voelt als nieuw als deze weer een beurtje heeft gehad. De beide broers en hun monteurs zijn een heel goed team, prima vaklieden. Beter kan ik het nu niet treffen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit IJmuiden

02-11-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend je wordt met veel enthousiaste medewerkers geholpen ik was vroeger al klant bij Autotop waar ik zo'n 4 bmw's heeft aangeschaft na een aantal jaren weggeweest te zijn ben ik blij weer terug te zijn als klant waar wedezijds vertrouwen en service hoog in het vaandel staan je koopt gegarandeerd een goede bmw of andere merken ik ken ze al ruim 20 jaar


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Wormerveer

07-09-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 1970 ben ik in contact gekomen met de stichter van AUTOTOP. De zoons hebben het bedrijf voort gezet. Ik ken de fam. van der Top dus al meer dan 40 jaar.Ben zeer tevreden en heb al veel klanten aangebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Westzaan

15-05-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor ons al meer dan 20 jaar een betrouwbaar bedrijf voor aanschaf en onderhoud van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

edwin uit krommenie

08-02-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

g uit wormerveer

08-02-2012
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: vriendelijk&rustig&deskundig


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Assendelft

07-02-2012
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Amsterdam

15-01-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en heel service gericht. Autotop heeft erg hun best gedaan snel een reparatie uit te voeren, zodat wij met de auto op vakantie konden. Wij zijn erg blij met de gebruikte auto die wij hebben gekocht en de service.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Wieringerwaard

09-01-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Francois uit Hoensbroek

20-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf BMW occasion, bedrijf en eigenaar maken een zeer goede en betrouwbare indruk. Mooie showroom, auto met boekjes, nap en staat klaar voor een proefrit. Aflevering en afspraken geheel naar wens.
Een autobedrijf om aan te raden en terug te komen.


Ja, ik beveel dit aan