Beoordelingen Autotop B.V.

9,0
67 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

Anoniem

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hubertien uit Krommenie

10-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik werd zoals altijd zeer goed geholpen.Geef voor mening 3 maal 10,kon de hokjes niet aanvinken.Ruitenwisser deskundig vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Ernest uit Amsterdam

03-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Contact loopt altijd prettig. Staan ook tussendoor klaar voor hulp of advies of komen met een oplossing om op korte termijn het probleem te verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

edwin uit KROMMENIE

12-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zit er al een jaar of veertig dat zegt genoeg


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit HAARLEM

06-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel klantvriendelijk, uitstekende en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Zaanstad

29-10-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professioneel bedrijf.
Nette garage en goede open communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Krommenie

04-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autotop is een service gericht bedrijf waar een klant echt een klant is, staan altijd klaar en geven de nodige adviezen
Autotop is een topbedrijf samen met de mensen die daar werkzaam zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Reindert uit Krommenie

28-09-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, netjes, degelijk, eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Krommenie

25-09-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed. Snel en hele goede service. Leuk Team.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Heiloo

16-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verademing is dit bedrijf, dat ik per toeval tegenkwam in mijn zoektocht naar een occasion in het goedkopere segment.

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan, afspraken werden snel gemaakt en ook nagekomen.

De showroom, wachtruimte en garage zien er bijzonder netjes en schoon uit.
De auto's staan allemaal van binnen en van buiten te blinken. Ook de goedkoopste auto waar ik mijn oog op had laten vallen, die was net zo mooi gepoetst als zijn dure broers. Maar ook onder de motorkap was het netjes. Als ik dit vergelijk met andere occasion dealers waar ik ben geweest dan is het echt een wereld van verschil in wat je krijgt voor je geld. Een aanrader!!

Verder heldere informatie over de auto zelf, (onderhouds)historie enz.

Kortom, ik ben zeer tevreden over het totaalpakket.


Ja, ik beveel dit aan