Beoordelingen Autotop B.V.

9,0
73 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

eugen uit zaandijk

05-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top bedrijf, aardige mensen, eerlijk advies en..er wordt altijd een oplossing gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Velserbroek

04-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Autotop doet zijn naam eer aan! Ik heb mijn auto afgelopen week gebracht voor het vervangen van de koppeling en ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit die dit bedrijf biedt. Ik wil altijd het beste voor mijn auto en ben daarom ook blij dat er aan gesleuteld is door vakmensen in een brandschone werkplaats. Kortom: top!


Ja, ik beveel dit aan

Rietje uit Wormer

09-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig goed bedrijf erg vriendelijk ook met halen en brengen van mijn auto, Ik zeg keurig en netjes


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit wormerveer

20-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-05-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Zaandam

27-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle en goede service, zeer klantgericht en altijd vriendelijk! Ik ben er van verzekerd dat mijn auto in goede handen is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Hubertien uit Krommenie

10-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik werd zoals altijd zeer goed geholpen.Geef voor mening 3 maal 10,kon de hokjes niet aanvinken.Ruitenwisser deskundig vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Ernest uit Amsterdam

03-02-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Contact loopt altijd prettig. Staan ook tussendoor klaar voor hulp of advies of komen met een oplossing om op korte termijn het probleem te verhelpen.


Ja, ik beveel dit aan

edwin uit KROMMENIE

12-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zit er al een jaar of veertig dat zegt genoeg


Ja, ik beveel dit aan