Beoordelingen Autototaal van de Sande B.V.

9,3
17 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Annie uit Boxtel

22-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede service. Fijn contact en komt gemaakte afspraken na. Vertrouwd gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

07-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht, kennis van zaken en vakbekwaam. Wij rijden zelf al jaren Volkswagen en zijn ruim 15 jaar een tevreden klant bij Autobedrijf van de Sande. Dit bedrijf heeft echt kennis van zaken. Autobedrijf van de Sande is een bedrijf waarbij je jezelf nog echt klant voelt. Het altijd gericht meedenken en daardoor een veilige, deskundige en ook kostenbesparende oplossing te vinden staat bij van de Sande in een hoog vaandel. Het is oprecht een zeer goede garage.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Best

29-08-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Rana uit Oisterwijk

17-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Boxtel

05-01-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Boxtel

18-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekend bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

V. uit Boxtel

04-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige service. Komen gemaakte afspraken na. Niet opdringerig, maar erg klantgericht. Goed verstand van zaken en zijn erg kritisch met wat ze verkopen. Vertrouwd gevoel bij dit bedrijf. Een eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Boxtel

27-10-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaren mijn auto in onderhoud bij dit bedrijf. Het is een vertrouwd bedrijf wat de gemaakte afspraken na komt en niet zomaar werkzaamheden uitvoert zonder overleg.


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Best

01-10-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al enige tijd mijn auto in onderhoud bij dit bedrijf, erg vriendelijk en vakbekwaam personeel. Ik sta nooit voor verassingen aangezien ze altijd contact op nemen met mij en een advies geven gericht op de auto en niet op het geld. Ik krijg telkens een herinnering wanneer mijn auto APK gekeurd moet worden, dit vind ik persoonlijk erg prettig (19,50 voor betaald) dus over de prijs is ook niks te zeggen.


Ja, ik beveel dit aan