Beoordelingen Autototaal van de Sande B.V.

9,3
23 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Anoniem

15-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Boxtel

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Boxtel

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne ervaringen, we hebben in de familie hier diverse auto's in onderhoud en altijd naar volle tevredenheid al bijna 20 jaar. Er hangt een gemoedelijke sfeer. Garage ziet er zeer netjes uit en zo behandelen ze de auto's ook. Hele goede communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren bij garage van de Sande mijn auto in onderhoud en ook mijn ouders. Goede service en makkelijk bereikbaar. Leveren goede kwaliteit en weten wat ze doen. Prijs kwaliteit is ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage. Vakbekwaam personeel, vakkundig advies, duidelijke communicatie en goed bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Boxtel

04-07-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Correct bedrijf. Geen opmerkingen.


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Boxtel

22-12-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goede service. Fijn contact en komt gemaakte afspraken na. Vertrouwd gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

07-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht, kennis van zaken en vakbekwaam. Wij rijden zelf al jaren Volkswagen en zijn ruim 15 jaar een tevreden klant bij Autobedrijf van de Sande. Dit bedrijf heeft echt kennis van zaken. Autobedrijf van de Sande is een bedrijf waarbij je jezelf nog echt klant voelt. Het altijd gericht meedenken en daardoor een veilige, deskundige en ook kostenbesparende oplossing te vinden staat bij van de Sande in een hoog vaandel. Het is oprecht een zeer goede garage.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Best

29-08-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Rana uit Oisterwijk

17-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan