Beoordelingen AutoUnit

8,7
21 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Guido uit Voorburg

08-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruben en zijn crew hebben zich vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering van de auto, professioneel maar toch prettig opgesteld. Keurige jongemannen die afspraken nakomen. Hoewel je weet dat er enige druk staat op het sluiten van de deal wordt dat nooit onprettig. Vandaag weggereden met mijn Renault Mégane Estate en hoop hier nog vele probleemloze kilometers mee te rijden. Ook bij het vertrek werd me nogmaals meegedeeld dat als er iets met de auto is, ik vooral contact moet opnemen zodat ze kunnen proberen het op te lossen.
Kortom: ik heb het volste vertrouwen in Autounit.nl!


Ja, ik beveel dit aan

Aman

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen, betrouwbaar & professioneel. Na 3 auto's te hebben gekocht in de afgelopen 6 jaar ben ik nog steeds zeer te spreken over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Tilburg

15-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bij Autounit terecht gekomen via Marktplaats voor de aanschaf van een set mooie originele Audi Rotor TTRS velgen. Het is een mooi bedrijf met deskundige mensen.
Zij hebben mij goed advies gegeven omtrent de steek en ET waarde van de velgen.


Ja, ik beveel dit aan

P.

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto-Unit is een betrouwbaar bedrijf. Bij vragen reageert het bedrijf snel en volgens verwachting. Niet alleen bij de aankoop van mijn auto heb ik dat gezien, maar ook ruim erna. Zo miste de auto de bodemplaat van de motor. Na een mailtje en een belletje kreeg ik een flink deel van de kosten gecompenseerd. Precies zoals ik me het had voorgesteld. Daarom vind AutoUnit een topbedrijf met mensen die, zoals het hoort, de klant voorop stelt.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Gouda

06-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 Dagen geleden een mooie Ford Focus Wagon gekocht bij dit bedrijf! Wij zijn heel leuk geholpen door Gijs. Leuke auto's voor echte lage prijzen. Tijdens de aflevering merkten wij nog een lichte kras op de auto die wij niet in de showroom hadden gezien. Gijs heeft kosteloos de kras verwijderd. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerst aan.


Ja, ik beveel dit aan

Yolande

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb bij Auto Unit een mini (zonder garantie) gekocht. Service was bij aankomst al prima, heel vriendelijk personeel. Toen ik de mini eenmaal had, bleek er een groot mankement aan te zijn. Auto Unit heeft dit fantastisch opgelost en mij heel goed begeleid bij alles, iedereen is er super aardig en de service is top.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Woerden

06-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Oprecht geintresseerd vakkundige bekwaam personeel ,uiterst netjes vriendelijk .

En niet geheel onbelangrijk, betrouwbaar ......;)


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Rotterdam

03-02-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop van de auto hadden we een technisch mankement en dat is tegen een goede prijs opgelost in overleg met dit bedrijf. Kregen netjes een leenauto mee. Tot op heden nog steeds tevreden met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard

23-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanrader! Leuk geholpen door aardige mensen voor de aanschaf van mijn nieuwe werkbus. Heel groot bedrijf met veel auto's. Ik heb zelf een Opel Vivaro gekocht met inruil van mijn oude Volkswagen Caddy.
Nu inmiddels 3 maanden met de auto gereden zonder problemen. Ik ben helemaal happy en zal dan ook binnenkort voor een auto voor m'n meissie komen kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Gouda

22-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reeds mijn 2de auto bij AutoUnit aangeschaft! super geholpen gezellige sfeer een leuke groep jonge mensen! Voor mij echt een aanrader om zeker eens een kijkje te nemen indien een andere auto is gewenst hulde!


Ja, ik beveel dit aan