Beoordelingen AutoUnit

8,1
42 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Jp

30-05-2019
3,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gebruik van marketingteksten die misleidend zijn en advertenties zijn niet altijd op voorraad.

Auto is snel geleverd, maar niet conform afspraak en ramen zijn slecht getint.

Bijzonder eigenzinnige en vooringenomen verkoper.


Roderick uit Zeist

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben 2 maanden geleden toevalligerwijs na een bedrijfsuitje bij de buren naar binnen gelopen bij deze occasion vestiging van AutoUnit om me te oriënteren op Hybride/Elektrische auto's. Tot mijn verbazing hadden ze meer dan 20 Mitsubishi Outlanders PHEV staan, meerdere Tesla's, Volkswagen Golf GTE's en Toyota hybride modellen. Het doet me deugd dat een occasion bedrijf als AutoUnit bezig is met de toekomst, elektrisch rijden en een duurzame voorraad. Ik ben leuk geholpen door de persoon die mij te woord heeft gestaan. Zeker is dat ik nog een keer terugkom als mijn huidige auto vervangen moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Vlaardingen

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dikke wagen gevonden mercedes e500 amg helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Juanita uit Velp

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I just bought my car here and had a great experience, so i thought i should spread the word: If you are looking for a good prices and even better service, THIS is the place to buy your second hand car.


Ja, ik beveel dit aan

Vera en Marius uit Veenendaal

29-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastisch geholpen. Er werd met ons meegedacht. De vraagprijs is gewoon de prijs die je betaalt, zonder verrassingen achteraf of bijkomende kosten. Er werden 8 auto’s de showroom uitgereden om een proefrit mogelijk te maken voor ons. Uiterst vriendelijk en absoluut niet opdringerig geholpen door Sybren. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Oudewater

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de trotse eigenaar geworden van mijn auto die ik heb gekocht bij Autounit. Ik ben er professioneel en deskundig geholpen door zeer gemotiveerd personeel. Wat een keuze aan merken, modellen en kleuren.
Bedankt!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie

28-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vorsteiner Velgen en Banden gekocht bij dit bedrijf! Erg goed geholpen! Meeeega grote zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Rotterdam

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn Volkswagen Golf GTE opgehaald. Top service en scherpe prijzen. Ik heb bij de auto toch de GTI wielen gekocht, extra dik. Ze waren zelfs bereid de set voor me te wisselen omdat ik de auto meteen mee wilde nemen. Die jongen die ze wisselde kan zo bij de formule 1 gaan werken hèhè.


Ja, ik beveel dit aan

AT uit Hoofdorp

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het 10jarig bestaan van ons bedrijf een hybride Mitsubishi Outlander PHEV gekocht bij AutoUnit. Heel groot aanbod in hybride auto’s waar ik goed kon vergelijken! Lease was super snel geregeld en ik kon onze Toyota Prius tegen een goede prijs inruilen. We gaan nu een laadpunt installeren, dus hopelijk kunnen we al onze dieselauto’s om gaan ruilen voor Elektrisch. Wij hebben zonnepanelen bij ons bedrijf waardoor we bijna gratis rijden. Ik hoop dat meer mensen deze stap gaan maken, wij kunnen het aanraden! Bedankt AutoUnit!


Ja, ik beveel dit aan

D

22-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een arogantie! Ik kwam er voor een v60 plug-in hybrid. Vooraf gebeld en de auto stond klaar... met een lekke band en leeg accupack. Een proefrit kon wel, maar eerst even eens worden... garantie? nee niet mogelijk, de auto heeft meer dan 200.000 km gereden. Een stekker voor thuisladen? nee zit er niet bij. De prijs? absoluut niet onderhandelbaar. Voelt het niet goed? dan tot ziens meneer. Ik voelde mij dus absoluut niet serieus genomen! En kennis van de auto had deze persoon eveneens niet. Zonde, maar gelukkig verkopen ze een paar duizend autos per jaar volgens de verkoper, dus hij maakte zich niet druk was mijn indruk. Jammer dit, een bevestiging van het beeld van de autoverkoper / autohandel! Zonde van mijn en zijn tijd (hoewel... veel tijd nam hij niet, hij was nl druk met andere klanten).