Beoordelingen AutoUnit

7,9
26 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Joyce uit Noord Deurningen

19-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een aantal weken geleden onze droomauto gekocht! ( meer die van mijn man dan die van mij ;) ) Via AutoTrack bij dit bedrijf terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een mooi BMW 3-serie. Op voorhand hadden wij het nodige speurwerk gedaan. De auto was ingeruild bij BMW Amsterdam waarvan AutoUnit de auto heeft overgenomen. Het volledige onderhoud was bekend en op tijd uitgevoerd behalve de laatste beurt. Dit samen met de goede reviews die wij konden vinden op internet over AutoUnit heeft ons doen besluiten te gaan kijken bij de auto. Als je daar aankomt tref je een heeeele grote loods aan met heel veel auto's. Bij de deur werden we ontvangen door een aardige verkoper. De auto stond er heel netjes bij.
Bij de koop hebben wij een large service pakket afgenomen waarbij de auto een onderhoudsbeurt (die hij nodig had) zou krijgen en 3 maanden garantie. Na het geheel te hebben besproken hebben we uit voorzorg nog een proefrit gemaakt. Dit was allemaal top in orde waarna de koop werd gesloten. Een week later stond de auto klaar om opgehaald te worden. Al het onderhoud was netjes uitgevoerd en de auto stond er goed bij. Autounit had net een nieuwe levering lichtmetalen velgen binnen gekregen waaronder de velgen van de M4 CS (Foto bijgevoegd). Dit is de echte droomauto van mijn man! Om die van ons er een beetje op te laten lijken hebben wij de velgen gekocht. De verkoper heeft ons een meer dan nette korting gegeven! De auto ziet er nu echt heel gaaf uit! Na de tweede week dat wij de auto in bezit hadden was het ruitensproeier tankje kapot gevroren waardoor deze lek was geraakt. AutoUnit heeft dit zonder protest onder garantie vervangen. Voor ons was de koop + afhandeling + garantie een positie ervaring bij AutoUnit. Wij hebben gedurende het hele traject niets negatiefs kunnen bespeuren en geven deze onderneming daarom 5 sterren!
Nogmaals dank namens de familie Tepper! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

n uit rotterdam

16-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij deze autohandelaar mag je pas proefrijden, indien je al hebt besloten de auto aan te schaffen. Dus de omgekeerde wereld. Je moet ook de verkoper op zijn blauwe ogen vertrouwen (iemand die je nog geen twee minuten kent) dat de auto technisch in orde is.


Jos uit Gorichem

15-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Lezer,

Op 29-02-2018 heb ik een Volkswagen Transporter naar alle tevredenheid bij dit bedrijf gekocht. Wij zijn keurig geholpen door Dhr. Van Rongen. Zelf reden wij in een wat oudere Renault traffic welke wij voor een net bedrag hebben achtergelaten. Tijdens de koop hebben wij afgesproken dat de auto nog een onderhoudsbeurt zou krijgen. Bij aflevering was alles keurig voor elkaar. Nu twee weken later zijn wij er zeker van dat wij een goede koop hebben gedaan. Daarom raad ik dit bedrijf aan!


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Kamerik

01-03-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: slecht


Arthur uit Hellevoetsluis

25-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind September 2017 kochten wij bij Autounit in Woerden een mooie Volkswagen Multivan 4motion, automaat, bouwjaar 2011, km stand 147.000 voor een prijs ruim 30.000 euro. De wagen voldeed aan al onze verwachtingen (wij waren vooral op zoek naar een vierwieldrive) en had een nieuwe motor met daarop 6 maanden garantie. Een garantie op de gehele auto was niet mogelijk, ook niet (zoals wij later lazen in reviews) met bijbetaling. Dat verbaasde (en verontrustte} ons wel voor zo’n groot aanschafbedrag maar de goede reviews op internet over Autounit trok ons over de streep om deze wagen toch te kopen. De verkooptekst vermeldde : een schitterende Multivan voor nog jarenlang zorgeloos rijplezier. Dit zorgeloze rijplezier duurde precies 3 maanden….

Eind december ontdekten wij min of meer bij toeval dat bij het wegrijden op een wat modderige weg de achterwielen niet meedraaiden wat bij een vierwielaandrijving wel had gemoeten (dit onderdeel hadden wij bij de aankoop niet expliciet gecontroleerd; geen moment getwijfeld dat er iets mee zou kunnen zijn).
Half januari gaan we naar de garage en daar blijkt dat de boordcomputer al sinds oktober 2016 een storing aangeeft dat de vierwielaandrijving niet functioneert. De olie van de Haldex koppeling blijkt totaal verbrand te zijn en wel zodanig dat de pomp etc. vervangen moet worden, totale kosten 2000 Euro.

We hebben hierover contact opgenomen met Autounit om te vragen of ze ons in de kosten tegemoet wilden komen (uiteindelijk hebben we nu wel een nieuwe koppeling) maar het enige wat ze wilden doen was de auto via hen te laten repareren zodat wij € 10,- per uur op het arbeidsloon zouden kunnen besparen: zo’n beetje onze brandstofkosten om daar naartoe te rijden.
Ook onze garage heeft nog contact met ze opgenomen maar het antwoord van Autounit is simpel: u heeft de wagen zonder garantie gekocht, dus wij voelen ons totaal tot niets verplicht. En daar hebben ze gelijk in maar het geeft over de betrouwbaarheid en de service van Autounit wel te denken. Dit moeten ze hebben geweten want waarom gaven ze geen garantie op de auto terwijl dit wel gebruikelijk is en dit blijkbaar aan andere kopers wel wordt aangeboden? U bent gewaarschuwd.



Guido uit Voorburg

08-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruben en zijn crew hebben zich vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering van de auto, professioneel maar toch prettig opgesteld. Keurige jongemannen die afspraken nakomen. Hoewel je weet dat er enige druk staat op het sluiten van de deal wordt dat nooit onprettig. Vandaag weggereden met mijn Renault Mégane Estate en hoop hier nog vele probleemloze kilometers mee te rijden. Ook bij het vertrek werd me nogmaals meegedeeld dat als er iets met de auto is, ik vooral contact moet opnemen zodat ze kunnen proberen het op te lossen.
Kortom: ik heb het volste vertrouwen in Autounit.nl!


Ja, ik beveel dit aan

Aman

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen, betrouwbaar & professioneel. Na 3 auto's te hebben gekocht in de afgelopen 6 jaar ben ik nog steeds zeer te spreken over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Tilburg

15-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bij Autounit terecht gekomen via Marktplaats voor de aanschaf van een set mooie originele Audi Rotor TTRS velgen. Het is een mooi bedrijf met deskundige mensen.
Zij hebben mij goed advies gegeven omtrent de steek en ET waarde van de velgen.


Ja, ik beveel dit aan

P.

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto-Unit is een betrouwbaar bedrijf. Bij vragen reageert het bedrijf snel en volgens verwachting. Niet alleen bij de aankoop van mijn auto heb ik dat gezien, maar ook ruim erna. Zo miste de auto de bodemplaat van de motor. Na een mailtje en een belletje kreeg ik een flink deel van de kosten gecompenseerd. Precies zoals ik me het had voorgesteld. Daarom vind AutoUnit een topbedrijf met mensen die, zoals het hoort, de klant voorop stelt.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Gouda

06-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 3 Dagen geleden een mooie Ford Focus Wagon gekocht bij dit bedrijf! Wij zijn heel leuk geholpen door Gijs. Leuke auto's voor echte lage prijzen. Tijdens de aflevering merkten wij nog een lichte kras op de auto die wij niet in de showroom hadden gezien. Gijs heeft kosteloos de kras verwijderd. Ik raad dit bedrijf dan ook ten zeerst aan.


Ja, ik beveel dit aan