Beoordelingen AutoUnit

8,0
32 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Arnaud uit Breukelen

04-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laat ik entameren door te zeggen dat mijn ervaring met deze handelsonderneming ronduit positief is! Een meer dan correcte eloquente verkoper Gijs waarmee ik binnen no time raakvlak had. Via een vriendje van de Rotary bij AutoUnit terechtgekomen voor een vrijwel nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybride. Service en afhandeling waren puik geregeld.
Luitjes jullie hebben er een nieuwe ambassadeur bij!
Toi-Toi


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Amsterdam

04-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Service zoals je dat niet vaak meer ziet. Warme Douche voor AutoUnit. Op 21 Juli stond ik met pech langs te weg in Amsterdam. Toevallig liep er een monteur van AutoUnit met zijn gezin langs (volgens mij waren ze op weg naar het Vondelpark) hij zag dat ik lichtelijk in paniek was en vroeg op hij kon helpen.

Ondanks dat ik mijn auto niet bij AutoUnit gekocht heb, heeft hij mij 15 min lang gratis geholpen waardoor ik mijn weg kon vervolgen. Oscar nogmaals dank voor je hulp! AutoUnit wordt het adres waar ik mijn volgende auto koop. Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Oudewater

04-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu voor de 3de keer een auto bij AutoUnit.nl gekocht..
Altijd een scherpe prijs gehad waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen.
Kleine onvolkomenheden in de garantieperiode zijn altijd naar wens opgelost.
Dik tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Eemnes

02-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober vorig jaar hebben wij een Mini Cooper S clubman gekocht voor €8.940 en daarbij extra 3 maanden volledige garantie voor €660,-
Autounit is lid van de BOVAG, maar LET OP!
Zodra je de extra garantie erbij neemt voor €660,- doe je ook afstand van de BOVAG garantie !!
Als je dan problemen met de auto krijgt ( zoals wij ) en uit eindelijk de BOVAG inschakelt omdat Je er niet uitkomt met Autounit, krijg je dus van de BOVAG te horen dat ze niets voor je kunnen doen omdat je afstand hebt gedaan van je BOVAG garantie!
Jazeker wij hadden de kleine lettertjes moeten lezen, maar wij voelen ons heel erg belazert!
Dus ons advies koop geen extra garantie bij want dan ben je dus de standaard 6 maanden BOVAG garantie kwijt.
Denk 2 x na voor je een auto bij Autounit koopt ondanks de 10 “zekerheden”.


Henk uit Harmelen

21-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen tijdens de pinksteractie geslaagd voor een V40 R-Design uit 2014. Keurige prijs en goed geholpen, Geen poespas.
De auto was afkomstig uit de lease, onderhoud inzichtelijk, APK wordt gratis vernieuwd omdat deze afloopt. Korte proefrit gemaakt en niets geks gemerkt. Voor de zekerheid heb ik nog een garantiepakket afgesloten op de auto. Voor mij een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Julius

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Velgen groothandel! Tevreden

Bij deze onderneming in Woerden nieuwe Porsche Turbo II velgen gekocht voor mijn Panamera Hybrid.
Keurige prijs, Aardige mensen. Kantoor ziet er heel futuristisch en mooi uit!


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Noord Deurningen

19-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een aantal weken geleden onze droomauto gekocht! ( meer die van mijn man dan die van mij ;) ) Via AutoTrack bij dit bedrijf terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een mooi BMW 3-serie. Op voorhand hadden wij het nodige speurwerk gedaan. De auto was ingeruild bij BMW Amsterdam waarvan AutoUnit de auto heeft overgenomen. Het volledige onderhoud was bekend en op tijd uitgevoerd behalve de laatste beurt. Dit samen met de goede reviews die wij konden vinden op internet over AutoUnit heeft ons doen besluiten te gaan kijken bij de auto. Als je daar aankomt tref je een heeeele grote loods aan met heel veel auto's. Bij de deur werden we ontvangen door een aardige verkoper. De auto stond er heel netjes bij.
Bij de koop hebben wij een large service pakket afgenomen waarbij de auto een onderhoudsbeurt (die hij nodig had) zou krijgen en 3 maanden garantie. Na het geheel te hebben besproken hebben we uit voorzorg nog een proefrit gemaakt. Dit was allemaal top in orde waarna de koop werd gesloten. Een week later stond de auto klaar om opgehaald te worden. Al het onderhoud was netjes uitgevoerd en de auto stond er goed bij. Autounit had net een nieuwe levering lichtmetalen velgen binnen gekregen waaronder de velgen van de M4 CS (Foto bijgevoegd). Dit is de echte droomauto van mijn man! Om die van ons er een beetje op te laten lijken hebben wij de velgen gekocht. De verkoper heeft ons een meer dan nette korting gegeven! De auto ziet er nu echt heel gaaf uit! Na de tweede week dat wij de auto in bezit hadden was het ruitensproeier tankje kapot gevroren waardoor deze lek was geraakt. AutoUnit heeft dit zonder protest onder garantie vervangen. Voor ons was de koop + afhandeling + garantie een positie ervaring bij AutoUnit. Wij hebben gedurende het hele traject niets negatiefs kunnen bespeuren en geven deze onderneming daarom 5 sterren!
Nogmaals dank namens de familie Tepper! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

n uit rotterdam

16-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij deze autohandelaar mag je pas proefrijden, indien je al hebt besloten de auto aan te schaffen. Dus de omgekeerde wereld. Je moet ook de verkoper op zijn blauwe ogen vertrouwen (iemand die je nog geen twee minuten kent) dat de auto technisch in orde is.


Jos uit Gorichem

15-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Lezer,

Op 29-02-2018 heb ik een Volkswagen Transporter naar alle tevredenheid bij dit bedrijf gekocht. Wij zijn keurig geholpen door Dhr. Van Rongen. Zelf reden wij in een wat oudere Renault traffic welke wij voor een net bedrag hebben achtergelaten. Tijdens de koop hebben wij afgesproken dat de auto nog een onderhoudsbeurt zou krijgen. Bij aflevering was alles keurig voor elkaar. Nu twee weken later zijn wij er zeker van dat wij een goede koop hebben gedaan. Daarom raad ik dit bedrijf aan!


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Kamerik

01-03-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: slecht