Beoordelingen AutoUnit

7,8
29 beoordelingen
  • Service 7,9
  • Deskundigheid 7,7
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Ed uit Eemnes

02-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober vorig jaar hebben wij een Mini Cooper S clubman gekocht voor €8.940 en daarbij extra 3 maanden volledige garantie voor €660,-
Autounit is lid van de BOVAG, maar LET OP!
Zodra je de extra garantie erbij neemt voor €660,- doe je ook afstand van de BOVAG garantie !!
Als je dan problemen met de auto krijgt ( zoals wij ) en uit eindelijk de BOVAG inschakelt omdat Je er niet uitkomt met Autounit, krijg je dus van de BOVAG te horen dat ze niets voor je kunnen doen omdat je afstand hebt gedaan van je BOVAG garantie!
Jazeker wij hadden de kleine lettertjes moeten lezen, maar wij voelen ons heel erg belazert!
Dus ons advies koop geen extra garantie bij want dan ben je dus de standaard 6 maanden BOVAG garantie kwijt.
Denk 2 x na voor je een auto bij Autounit koopt ondanks de 10 “zekerheden”.


Henk uit Harmelen

21-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen tijdens de pinksteractie geslaagd voor een V40 R-Design uit 2014. Keurige prijs en goed geholpen, Geen poespas.
De auto was afkomstig uit de lease, onderhoud inzichtelijk, APK wordt gratis vernieuwd omdat deze afloopt. Korte proefrit gemaakt en niets geks gemerkt. Voor de zekerheid heb ik nog een garantiepakket afgesloten op de auto. Voor mij een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Julius

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Velgen groothandel! Tevreden

Bij deze onderneming in Woerden nieuwe Porsche Turbo II velgen gekocht voor mijn Panamera Hybrid.
Keurige prijs, Aardige mensen. Kantoor ziet er heel futuristisch en mooi uit!


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Noord Deurningen

19-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een aantal weken geleden onze droomauto gekocht! ( meer die van mijn man dan die van mij ;) ) Via AutoTrack bij dit bedrijf terecht gekomen omdat wij op zoek waren naar een mooi BMW 3-serie. Op voorhand hadden wij het nodige speurwerk gedaan. De auto was ingeruild bij BMW Amsterdam waarvan AutoUnit de auto heeft overgenomen. Het volledige onderhoud was bekend en op tijd uitgevoerd behalve de laatste beurt. Dit samen met de goede reviews die wij konden vinden op internet over AutoUnit heeft ons doen besluiten te gaan kijken bij de auto. Als je daar aankomt tref je een heeeele grote loods aan met heel veel auto's. Bij de deur werden we ontvangen door een aardige verkoper. De auto stond er heel netjes bij.
Bij de koop hebben wij een large service pakket afgenomen waarbij de auto een onderhoudsbeurt (die hij nodig had) zou krijgen en 3 maanden garantie. Na het geheel te hebben besproken hebben we uit voorzorg nog een proefrit gemaakt. Dit was allemaal top in orde waarna de koop werd gesloten. Een week later stond de auto klaar om opgehaald te worden. Al het onderhoud was netjes uitgevoerd en de auto stond er goed bij. Autounit had net een nieuwe levering lichtmetalen velgen binnen gekregen waaronder de velgen van de M4 CS (Foto bijgevoegd). Dit is de echte droomauto van mijn man! Om die van ons er een beetje op te laten lijken hebben wij de velgen gekocht. De verkoper heeft ons een meer dan nette korting gegeven! De auto ziet er nu echt heel gaaf uit! Na de tweede week dat wij de auto in bezit hadden was het ruitensproeier tankje kapot gevroren waardoor deze lek was geraakt. AutoUnit heeft dit zonder protest onder garantie vervangen. Voor ons was de koop + afhandeling + garantie een positie ervaring bij AutoUnit. Wij hebben gedurende het hele traject niets negatiefs kunnen bespeuren en geven deze onderneming daarom 5 sterren!
Nogmaals dank namens de familie Tepper! Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

n uit rotterdam

16-03-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij deze autohandelaar mag je pas proefrijden, indien je al hebt besloten de auto aan te schaffen. Dus de omgekeerde wereld. Je moet ook de verkoper op zijn blauwe ogen vertrouwen (iemand die je nog geen twee minuten kent) dat de auto technisch in orde is.


Jos uit Gorichem

15-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Lezer,

Op 29-02-2018 heb ik een Volkswagen Transporter naar alle tevredenheid bij dit bedrijf gekocht. Wij zijn keurig geholpen door Dhr. Van Rongen. Zelf reden wij in een wat oudere Renault traffic welke wij voor een net bedrag hebben achtergelaten. Tijdens de koop hebben wij afgesproken dat de auto nog een onderhoudsbeurt zou krijgen. Bij aflevering was alles keurig voor elkaar. Nu twee weken later zijn wij er zeker van dat wij een goede koop hebben gedaan. Daarom raad ik dit bedrijf aan!


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Kamerik

01-03-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: slecht


Arthur uit Hellevoetsluis

25-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind September 2017 kochten wij bij Autounit in Woerden een mooie Volkswagen Multivan 4motion, automaat, bouwjaar 2011, km stand 147.000 voor een prijs ruim 30.000 euro. De wagen voldeed aan al onze verwachtingen (wij waren vooral op zoek naar een vierwieldrive) en had een nieuwe motor met daarop 6 maanden garantie. Een garantie op de gehele auto was niet mogelijk, ook niet (zoals wij later lazen in reviews) met bijbetaling. Dat verbaasde (en verontrustte} ons wel voor zo’n groot aanschafbedrag maar de goede reviews op internet over Autounit trok ons over de streep om deze wagen toch te kopen. De verkooptekst vermeldde : een schitterende Multivan voor nog jarenlang zorgeloos rijplezier. Dit zorgeloze rijplezier duurde precies 3 maanden….

Eind december ontdekten wij min of meer bij toeval dat bij het wegrijden op een wat modderige weg de achterwielen niet meedraaiden wat bij een vierwielaandrijving wel had gemoeten (dit onderdeel hadden wij bij de aankoop niet expliciet gecontroleerd; geen moment getwijfeld dat er iets mee zou kunnen zijn).
Half januari gaan we naar de garage en daar blijkt dat de boordcomputer al sinds oktober 2016 een storing aangeeft dat de vierwielaandrijving niet functioneert. De olie van de Haldex koppeling blijkt totaal verbrand te zijn en wel zodanig dat de pomp etc. vervangen moet worden, totale kosten 2000 Euro.

We hebben hierover contact opgenomen met Autounit om te vragen of ze ons in de kosten tegemoet wilden komen (uiteindelijk hebben we nu wel een nieuwe koppeling) maar het enige wat ze wilden doen was de auto via hen te laten repareren zodat wij € 10,- per uur op het arbeidsloon zouden kunnen besparen: zo’n beetje onze brandstofkosten om daar naartoe te rijden.
Ook onze garage heeft nog contact met ze opgenomen maar het antwoord van Autounit is simpel: u heeft de wagen zonder garantie gekocht, dus wij voelen ons totaal tot niets verplicht. En daar hebben ze gelijk in maar het geeft over de betrouwbaarheid en de service van Autounit wel te denken. Dit moeten ze hebben geweten want waarom gaven ze geen garantie op de auto terwijl dit wel gebruikelijk is en dit blijkbaar aan andere kopers wel wordt aangeboden? U bent gewaarschuwd.



Guido uit Voorburg

08-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruben en zijn crew hebben zich vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering van de auto, professioneel maar toch prettig opgesteld. Keurige jongemannen die afspraken nakomen. Hoewel je weet dat er enige druk staat op het sluiten van de deal wordt dat nooit onprettig. Vandaag weggereden met mijn Renault Mégane Estate en hoop hier nog vele probleemloze kilometers mee te rijden. Ook bij het vertrek werd me nogmaals meegedeeld dat als er iets met de auto is, ik vooral contact moet opnemen zodat ze kunnen proberen het op te lossen.
Kortom: ik heb het volste vertrouwen in Autounit.nl!


Ja, ik beveel dit aan

Aman

18-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen, betrouwbaar & professioneel. Na 3 auto's te hebben gekocht in de afgelopen 6 jaar ben ik nog steeds zeer te spreken over dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan