Beoordelingen AutoUnit

8,0
37 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Linda uit Oudewater

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de trotse eigenaar geworden van mijn auto die ik heb gekocht bij Autounit. Ik ben er professioneel en deskundig geholpen door zeer gemotiveerd personeel. Wat een keuze aan merken, modellen en kleuren.
Bedankt!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Melanie

28-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vorsteiner Velgen en Banden gekocht bij dit bedrijf! Erg goed geholpen! Meeeega grote zaak.


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Rotterdam

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren mijn Volkswagen Golf GTE opgehaald. Top service en scherpe prijzen. Ik heb bij de auto toch de GTI wielen gekocht, extra dik. Ze waren zelfs bereid de set voor me te wisselen omdat ik de auto meteen mee wilde nemen. Die jongen die ze wisselde kan zo bij de formule 1 gaan werken hèhè.


Ja, ik beveel dit aan

AT uit Hoofdorp

24-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het 10jarig bestaan van ons bedrijf een hybride Mitsubishi Outlander PHEV gekocht bij AutoUnit. Heel groot aanbod in hybride auto’s waar ik goed kon vergelijken! Lease was super snel geregeld en ik kon onze Toyota Prius tegen een goede prijs inruilen. We gaan nu een laadpunt installeren, dus hopelijk kunnen we al onze dieselauto’s om gaan ruilen voor Elektrisch. Wij hebben zonnepanelen bij ons bedrijf waardoor we bijna gratis rijden. Ik hoop dat meer mensen deze stap gaan maken, wij kunnen het aanraden! Bedankt AutoUnit!


Ja, ik beveel dit aan

D

22-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een arogantie! Ik kwam er voor een v60 plug-in hybrid. Vooraf gebeld en de auto stond klaar... met een lekke band en leeg accupack. Een proefrit kon wel, maar eerst even eens worden... garantie? nee niet mogelijk, de auto heeft meer dan 200.000 km gereden. Een stekker voor thuisladen? nee zit er niet bij. De prijs? absoluut niet onderhandelbaar. Voelt het niet goed? dan tot ziens meneer. Ik voelde mij dus absoluut niet serieus genomen! En kennis van de auto had deze persoon eveneens niet. Zonde, maar gelukkig verkopen ze een paar duizend autos per jaar volgens de verkoper, dus hij maakte zich niet druk was mijn indruk. Jammer dit, een bevestiging van het beeld van de autoverkoper / autohandel! Zonde van mijn en zijn tijd (hoewel... veel tijd nam hij niet, hij was nl druk met andere klanten).


Arnaud uit Breukelen

04-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laat ik entameren door te zeggen dat mijn ervaring met deze handelsonderneming ronduit positief is! Een meer dan correcte eloquente verkoper Gijs waarmee ik binnen no time raakvlak had. Via een vriendje van de Rotary bij AutoUnit terechtgekomen voor een vrijwel nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybride. Service en afhandeling waren puik geregeld.
Luitjes jullie hebben er een nieuwe ambassadeur bij!
Toi-Toi


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Amsterdam

04-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Service zoals je dat niet vaak meer ziet. Warme Douche voor AutoUnit. Op 21 Juli stond ik met pech langs te weg in Amsterdam. Toevallig liep er een monteur van AutoUnit met zijn gezin langs (volgens mij waren ze op weg naar het Vondelpark) hij zag dat ik lichtelijk in paniek was en vroeg op hij kon helpen.

Ondanks dat ik mijn auto niet bij AutoUnit gekocht heb, heeft hij mij 15 min lang gratis geholpen waardoor ik mijn weg kon vervolgen. Oscar nogmaals dank voor je hulp! AutoUnit wordt het adres waar ik mijn volgende auto koop. Wat een service!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Oudewater

04-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu voor de 3de keer een auto bij AutoUnit.nl gekocht..
Altijd een scherpe prijs gehad waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen.
Kleine onvolkomenheden in de garantieperiode zijn altijd naar wens opgelost.
Dik tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Eemnes

02-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober vorig jaar hebben wij een Mini Cooper S clubman gekocht voor €8.940 en daarbij extra 3 maanden volledige garantie voor €660,-
Autounit is lid van de BOVAG, maar LET OP!
Zodra je de extra garantie erbij neemt voor €660,- doe je ook afstand van de BOVAG garantie !!
Als je dan problemen met de auto krijgt ( zoals wij ) en uit eindelijk de BOVAG inschakelt omdat Je er niet uitkomt met Autounit, krijg je dus van de BOVAG te horen dat ze niets voor je kunnen doen omdat je afstand hebt gedaan van je BOVAG garantie!
Jazeker wij hadden de kleine lettertjes moeten lezen, maar wij voelen ons heel erg belazert!
Dus ons advies koop geen extra garantie bij want dan ben je dus de standaard 6 maanden BOVAG garantie kwijt.
Denk 2 x na voor je een auto bij Autounit koopt ondanks de 10 “zekerheden”.


Henk uit Harmelen

21-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanmorgen tijdens de pinksteractie geslaagd voor een V40 R-Design uit 2014. Keurige prijs en goed geholpen, Geen poespas.
De auto was afkomstig uit de lease, onderhoud inzichtelijk, APK wordt gratis vernieuwd omdat deze afloopt. Korte proefrit gemaakt en niets geks gemerkt. Voor de zekerheid heb ik nog een garantiepakket afgesloten op de auto. Voor mij een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan