Beoordelingen Autovakmeester Autobedrijf Dingerink

8,9
2366 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 2366 beoordelingen

Marcel uit Zwolle

21-05-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zwolle

12-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel, prettig, kundig en zeer klantvriendelijk, zonder poespas. Geweldig bedrijf, alleen maar goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwolle

03-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Zwolle

29-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Zwolle

28-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helemaal top. Je wordt gebeld en overlegd wat voor een opties er zijn en toch de wens van de klant laat gelden. Ook de prijsopgave die ze geven blijkt bij het ophalen van de auto goed te kloppen. En weten welke eigenaar bij welke auto hoort is zo leuk.


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Zwolle

27-04-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Denken mee!
Prima service
Snelle bediening


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit ZWOLLE

26-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf, die je bellen als er iets extra aan je auto moet gebeuren en dit met je overleggen top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-04-2019
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Zwolle

22-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Met een lege accu langs de weg. Monteur snel ter plaatse en daarna in de garage de accu vervangen. Binnen een uur weer op weg.


Ja, ik beveel dit aan

Betty uit Zwolle

16-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto weggebracht voor het jaarlijkse onderhoud. Kosten vielen mij heel erg mee, update navigatie lukte niet. Gingen ze wat anders voor bestellen. Auto kreeg ik zo mee, wilde al betalen maar hoefde nog niet. Mevrouw dat doen we wanneer de navigatie klaar is. (volgende week) Fijn en gemoedelijk bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers en ze praten je niets aan. Ik kom hier nu 7 jaar na een tip van een collega. Had ik dat maar eerder geweten....


Ja, ik beveel dit aan