Beoordelingen Autovakmeester Broekhuizen

9,4
36 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Hilfert uit Amersfoort

10-09-2019
10

Ervaring: Ik ben al 10 jaar klant bij Autovakmeester Broekhuizen (voorheen Pugfix) en daar is een goede reden voor. Uitstekende persoonlijke service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Emmeloord

19-08-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Bilthoven

03-08-2019
10

Ervaring: Kom hier al een aantal jaar, altijd naar volle tevredenheid. Veel kennis, geen onnodige reparaties. Je kan snel terecht en afspraken worden nagekomen. En dan betaal je niet eens de hoofdprijs. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Kampen

02-08-2019
9,3

Ervaring: Martijn is praktisch ingesteld, denkt altijd mee en probeert de kosten te beperken.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Made

02-08-2019
9,0

Ervaring: Topbedrijf, ze zijn vakkundig , vlug , vriendelijk en nooit geen gezeur.
Daarom kan ik bij Martijn goed door één deur.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik koerts uit Nieuw buinen

13-05-2019
9,3

Ervaring: Vandaag 13e mei geweest voor egr uitschakelen. Super geholpenn. Koffie erbij. Fijne gasten waar ik zeker weer kom. Binnenkort tuning. Was voor mij 350 km zeer de moeite waard.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Veenendaal

06-05-2019
10

Ervaring: Ik kom al jaren speciaal uit Veenendaal voor apk en onderhoud bij Martijn, en ben een zeer tevreden klant. Problemen/storingen worden altijd snel en vakkundig opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Ermelo

18-04-2019
10

Ervaring: Afgelopen week voor de 2e keer mijn Peugeot 205 naar Broekhuizen gebracht voor onderhoud + APK. Zoals altijd uitstekende service! Auto was dezelfde dag nog klaar. Dik tevreden. Aan mij hebben ze een vaste klant!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Ede

01-04-2019
10

Ervaring: Martijn is een goede vakman met gedegen kennis. Hij is zeer klantvriendelijk en geeft eerlijk advies over reparatiekosten. Ik ben nu al jaren klant bij hem tot volle tevredenheid .


Ja, ik beveel dit aan