Beoordelingen Autovakmeester De Soester

9,2
96 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Frans uit Eemnes

06-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn al jaren klant bij De Soester en hebben al onze auto's hier gekocht. Je krijgt waar voor je geld en, belangrijker, is er wat of je hebt een vraag ze staan altijd voor je klaar! Ik vind dit een top service en daarom een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Y.H. uit Vogelenzang

15-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen bij De Soester zijn top!
Ik kocht er een leuke Chevrolet en werd uitstekend geholpen. Ben heel blij met de prijs/kwaliteit van de auto, geen onverwachte problemen.... ik kan deze garage iedereen aanraden!!


Ja, ik beveel dit aan

Rinus uit Woudenberg

17-12-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitermate behulpzaam en vriendelijke medewerkers. Mijn airbag module van de Matiz (1998) heb ik laten uitlezen en gereset. Het bleek dat deze module weer in de fout ging. Na vele reparaties (zelf) wel 4x terug geweest om uit te laten lezen. Zonder problemen en zonder extra kosten werd ik weer geholpen. Een grote pluim voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Nijkerk

08-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een leuk en gezellig familie bedrijf met goeie service. ik raad t iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

P.E uit Hilversum

01-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en goed geholpen en zeer vriendelijk tegen de klanten


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Amersfoort

08-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een Service en wat een vriendelijke mensen !!
Er moest een grote reparatie aan mijn auto gedaan worden.
Van te voren alles doorgesproken en er werd met je meegedacht, wat heel erg belangrijk is.
Mijn auto reed niet meer maar ze hebben hem netjes voor de deur opgehaald en weer teruggebracht (als service) alhoewel het niet naast de deur was.
Ze hebben zelfs wat beschadigingen bijgewerkt als service.
Ik ben zo ontzettend tevreden en beveel deze garage dan ook bij iedereen aan.
Ik ben al jâren klant en hoop nog jaren klant te blijven..
Fijn om bij een garage te lopen waar je 100% vertrouwen in hebt.
Dikke pluim allemaal


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Soest

02-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klein mankement wordt gelijk verholpen, "klaar terwijl U wacht" voor een zeer klantvriendelijke prijs.
Top garage, ontzettend aardige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Antonius uit Soest

17-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Advies gezocht wegens defect portierslot.Chef heeft op basis van een aanname (op goed geluk...) slot van buitenaf gesmeerd, gratis! Het had niet meteen effect, maar bleek uiteindelijk goed te werken. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Soest

09-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De Soester familie uitstekende service en vriendelijk. Staat altijd voor mij klaar, erg gezellig. Zelfs voor een kapot lampje kan ik zonder afspraak terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Baarn

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een familiebedrijf als geen ander met een service die uitstekend is! Vriendelijkheid, deskundigheid en correctheid met een hartelijkheid die je nog zelden meemaakt. Wij hebben onze auto hier zonder lang nadenken en met het volste vertrouwen gekocht. Een absolute aanrader en wij komen er, als derde generatie klanten, zeer graag!

Zonder twijfel, rechtstreeks naar De Soester!


Ja, ik beveel dit aan