Beoordelingen Autovakmeester Fer van Lin

8,7
158 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
151 t/m 158 van 158 beoordelingen

ron uit melderslo

23-03-2012
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: alijd snelle service, bij schade snelle reparatie,en schade indexering,kortom een betrouwbare garage.


Ja, ik beveel dit aan

Hendrian uit Hegelsom

23-03-2012
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Melderslo

23-03-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ervaringen. Aangezien ik zeer zelden problemen heb met mijn auto, hoef ik alleen maar naar de garage indien de auto een beurt moet hebben/gekeurd moet worden.
Grotere reparaties worden altijd eerst telefonisch besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-03-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Patje uit Venlo

23-03-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Venlo

22-03-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk, persoonlijk en zeer deskundig. Heel veel waarde voor je geld!


Ja, ik beveel dit aan

Wiel uit Wanssum

15-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Komen er al jaren als vaste klant voor onderhoud en keuring van onze auto's.
Vakkundig, en betrokken.
Zelfs voor spoedklussen (mankement aan auto vlak voordat we op vakantie gingen) weten ze er wel een mouw aan te passen.


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Hegelsom

08-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: we er altijd heel goed geholpen worden, er word van te voren goed overlegd wat er moet gebeuren. Vriendelijk en betrokken.


Ja, ik beveel dit aan