Beoordelingen Autovakmeester Fix and Go

9,1
30 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Patrick uit Hardenberg

08-10-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service, volgende dag geholpen. Auto was zelfs gewassen en gestofgezogen


Ja, ik beveel dit aan

Matthias uit Balkbrug

07-08-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg fijne werknemers. Je word goed geholpen. Fix and go daar kun je als je het leuk vind zelf wat klussen, waardoor de kosten ook wat minder worden. Weet je dingen niet dan kan je gewoon vragen en helpen ze direct met de uitleg erbij.

Ze denken mee en zijn erg gastvrij..

Ik zeg toppy!!


Ja, ik beveel dit aan

Henriet uit Hardenberg

11-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: veel te laat kwamen wij erachter dat onze auto zijn winterbanden nog had,later bleek dat we nog wel meer vergeten waren dit jaar. We werden getipt door Fix and Go, dat dit wel binnenkort moest gebeuren. Erg fijn voor ons was dat het diezelfde dag nog kon! Waardoor wij helemaal veilig op vakantie kunnen! enorme service en fijn in contact!


Ja, ik beveel dit aan

W uit hardenberg

10-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de negatieve reviews kan ik mij totaal niet vinden. Eerder dit jaar heb ik mijn wensen voor de aanschaf van een nieuwe auto aan hun doorgegeven. Vervolgens hebben ze geluisterd en zelfs een beter gevonden dan ik in gedachten had. Het bezichtigen en beoordelen van de kwaliteit van de auto heb ik probleemloos aan hun gelaten. Volledig zonder spijt! De auto is nu ruim een half jaar in mijn bezit en er is totaal niets mis mee (BJ 2011).


Ja, ik beveel dit aan

P uit Hoogeveen

10-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed! goede service van vriendelijke mensen. Hier betaal je een reƫle en eerlijke prijs. Ze denken mee, ook met je portemonnee. Ik kom hier graag weer.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit De Krim

09-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het zijn zeer ZEKER vak! mensen die precies weten wat ze doen! Waneer er iets anders gaat dan gepland, word echt alles opgelost! Zo kom je NOOIT voor verassingen te staan. Je voelt je daar ALTIJD welkom!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Emlichheim

07-07-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekende service, duidelijke uitleg, goed werkplaatstarief. Aanradee!


Ja, ik beveel dit aan

Nol uit Ane

07-07-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer netjes en deskundig bedrijf.
Altijd zoeken en helpen voor een oplossing en heel klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hardenberg

06-07-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd bereid om je autoprobleempjes te verhelpen. Je onderhoud vakkundig uit te voeren voor een redelijke prijs. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en die met je meedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit SLAGHAREN

06-07-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed, met elk probleem wat ik met de auto heb gehad, heeft het bedrijf me kunnen helpen.


Ja, ik beveel dit aan