Beoordelingen Autovakmeester Groenouwe

9,1
200 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 200 beoordelingen

Liselot uit Deventer

09-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren zijn mijn man en ik vaste klant.wij worden altijd vriendelijk geholpen met goede service .
Ook hebben wij altijd eerlijke auto's bij het bedrijf Groenouwe gekocht.
Wij zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

ellen uit Drempt

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jarenlang klant en al jarenlang een goede service, klantvriendelijkheid en vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Heino

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: doen wat ze beloven. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Burg (Texel)

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar, eerlijk en deskundig. Komen afspraken na. Alles ziet er verzorgd uit. Vriendelijk personeel.
Wij wonen op Texel (niet naast de deur) maar houden onze camper bij garage Groenouwe in onderhoud. In alle opzichten hebben wij veel vertrouwen en een uitstekend gevoel opgedaan.


Ja, ik beveel dit aan

H+F uit Twello

05-10-2018
6,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vergeleken met collega- verhuurbedrijven heeft dit camperverhuurbedrijf een puur zakelijke benadering. Alsof je een aanhanger huurt. Ons vakantiegevoel werd niet aangewakkerd. Bij terugkomst bijvoorbeeld niet de vraag of wij een fijne vakantie hebben gehad. Mooie camper maar helaas geen Duitse degelijkheid. Veel gerammel. Dat was bekend bij de eigenaar maar is ons vooraf niet verteld. Wel de hoofdprijs betaald


Inge uit Zuidhorn

28-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Bathmen

03-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een jong gebruikte VW Up met diverse opties. Garage Groenouwe heeft de juiste uitvoering weten te vinden en zijn erg tevreden met de "nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Bathmen

01-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima adviezen en services. Oplevering tweede hands auto prima. Duidelijke uitleg en brandschoon opgeleverd. Vooral onder de indruk van de als nieuw lijkende motor!
Makkelijk te bereiken vanuit Bathmen!


Ja, ik beveel dit aan

Majorie

31-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht en oude auto ingeruild. De auto netjes super netjes afgeleverd gekregen.
Goede service en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Bathmen

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een volkwagen polo automaat. Garage Groenouwe heeft dit snel voor mij gevonden. Precies de auto die ik zocht. Bedankt voor de goede service, ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan