Beoordelingen Autovakmeester Groenouwe

9,1
216 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 216 beoordelingen

Erna uit Bathmen

04-09-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prachtig bedrijf , goede service, deskundige mensen,komt afspraken goed na, menselijk, aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Deventer

30-08-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooie Seat Leon gekocht. Fijne service, eerlijk bedrijf. Hebben er in de familie goede ervaringen mee.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Deventer

28-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf, geen opdringerigheid en gladde praatjes, heb vertrouwen in beloofde kwaliteit kortom prima ervaring bij de onlangs aangekochte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Bathmen

30-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn reeds 10 jaar tevreden klant. Vandaag een bijna nieuwe Q3 opgehaald (onze 3e Audi). Compliment aan het team voor netheid, zorgvuldigheid van aflevering en ook vindingrijkheid voor bepaalde wensen!


Ja, ik beveel dit aan

g. uit deventer

03-07-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring met de aanschaf van een gebruikte Golf Sportsvan


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Amersfoort

22-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Het zal ongeveer 40 jaar geleden zijn toen ik met problemen aan mijn eerste auto (Renault 12) en op aanraden van mijn schoonouders naar Groenouwe ging. Toen ik daar kwam zag ik een auto op de brug en twee mannen daaronder die in discussie waren kennelijk over wat de auto mankeerde. Een van de mannen stak zijn arm omhoog die tot aan zijn elleboog verdween in de motor (?). Hij haalde zijn arm weer omlaag en zei iets "Hier mojj zelf maor vuelen" of iets wat daar op leek. De andere man stak ook zijn arm in het diepste van die auto, keek die andere aan en knikte en zei; Gaddakke ie hep geliek". Toen wist ik dat deze man "echt"verstand van auto's had. Op dat moment zag hij mij veegde zijn handen af en zei: Goeiemiddag, ik ben Harry, wahkank veur je doene?
In het feit dat we bijna veertig jaar klant zijn is eigenlijk alles gezegd.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Rijssen

28-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voortreffelijke begeleiding bij aankoopproces van een Volkswagen Golf occasion


Ja, ik beveel dit aan

A uit elburg

14-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service
Gemoedelijke sfeer
Afspraken worden nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Deventer

11-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

J uit Hasselt

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette afhandeling bij aanschaf andere auto .
Vriendelijke en gemoedelijke benadering.
Een thuisgevoel.
Auto bevalt uitstekend.
Een genot om in te rijden, (onze MAZDA CX 3)


Ja, ik beveel dit aan