Beoordelingen Autovakmeester Groenouwe

9,1
216 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 216 beoordelingen

J uit Hasselt

13-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette afhandeling bij aanschaf andere auto .
Vriendelijke en gemoedelijke benadering.
Een thuisgevoel.
Auto bevalt uitstekend.
Een genot om in te rijden, (onze MAZDA CX 3)


Ja, ik beveel dit aan

bertus uit nijverdal

04-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring: Na bijna 41 jaar ervaring met het autobedrijf Groenouwe waarbij het ging om de aanschaf van een occasion de 7 de, in al die jaren.
Zeker is dat wij in al die jaren nog nooit zijn teleurgesteld bij de aanschaf en onderhoud van onze auto. Natuurlijk zijn er wel dingen die anders zouden kunnen maar waar niet. Altijd was er een oplossing voor handen en tevredenheid van beide kanten. Na zoveel jaren kunnen wij zeggen dat dit garagebedrijf ons steeds het vertrouwen geeft wat je mag verwachten. En dit geld zowel voor de eigenaren van Groenouwe maar ook van haar medewerkers op de werkvloer. Dit is nu een voorbeeld van een bedrijf wat voor ons model staat voor hoe een garagebedrijf moet en kan functioneren.
Wij komen zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Bathmen

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima garage


Ja, ik beveel dit aan

Suze uit Warnsveld

15-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik hebben beide via deze garage een gebruikte auto aangeschaft. De auto bevalt geweldig wij zijn zeer tevreden, vooral ook de zeer prettige manier hoe wij geholpen zijn. Wij zullen deze garage zeer zeker bij anderen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Lettele

09-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service, niet de allergoedkoopste maar altijd waar voor je geld en boven alles zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Heeten

11-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Groenouwe is voor ons een garage waar we met veelplezier naar toe gaan.
We zijn vaste klant en hopen dit met wederzijds vertrouwen nog jaren te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Liselot uit Deventer

09-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren zijn mijn man en ik vaste klant.wij worden altijd vriendelijk geholpen met goede service .
Ook hebben wij altijd eerlijke auto's bij het bedrijf Groenouwe gekocht.
Wij zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

ellen uit Drempt

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jarenlang klant en al jarenlang een goede service, klantvriendelijkheid en vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Heino

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: doen wat ze beloven. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Burg (Texel)

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar, eerlijk en deskundig. Komen afspraken na. Alles ziet er verzorgd uit. Vriendelijk personeel.
Wij wonen op Texel (niet naast de deur) maar houden onze camper bij garage Groenouwe in onderhoud. In alle opzichten hebben wij veel vertrouwen en een uitstekend gevoel opgedaan.


Ja, ik beveel dit aan