Beoordelingen Autovakmeester Groenouwe

9,1
206 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
21 t/m 30 van 206 beoordelingen

Wim uit LAREN GLD

11-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf andere auto, tegen inruil 2 auto's. Goede ervaring, klantvriendelijk en behulpzaam. Konden fijn overleggen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Hoogenweg

10-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service! Vriendelijke mensen ;)


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Groningen

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet zijn wij vanuit Groningen aan een auto van Groenouwe gekomen. We zijn de beide keren (1.kijken/2.kopen) uitermate vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het is dat de afstand te groot is anders werden jullie onze vakgarage.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Lelystad

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben fijn zaken kunnen doen en zijn heel tevreden. De auto stond keurig gepoetst op de afgesproken tijd op ons te wachten.
Zelfs na de koop, werd zo enthousiast over de auto verteld, dat ik even bang was dat hij de auto zelf wilde houden. ;-)
Belofte nagekomen een en ander na te sturen.
Bij deze garage is afspraak ook afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Karin en Marcel uit Bathmen

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goede service, Wij zijn heel te vrede over deze garage. Deskundig, betrouwbaar en geen gezeur. Gewoon eerlijk. Daar gaat het om!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nijverdal

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige manier van zaken doen, vriendelijke mensen, zowel bij aankoop van onze skoda alsmede bij de aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Lettele

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen en uitleg gehad .


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit deventer

26-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10 jaar geleden onze auto daar gekocht
zonder problemen veel plezier van gehad,
tot deze 6 weken geleden total loss werd gereden
Ook nu weer voor ons een geschikte auto opgezocht.
In een woord een TOP garage.echt een aanrader.




Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Diepenveen

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Utrecht

04-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede uitleg en service. Fijn contact


Ja, ik beveel dit aan