Beoordelingen Autovakmeester Paul Autoservice

9,5
154 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
141 t/m 150 van 154 beoordelingen

Gino uit Stein

20-02-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service, heb hier mijn eerste auto gekocht en kreeg nog een groot onderhoud erbij! Top service en zeker niet te duur, en ook nog eens heel leuke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

lou uit stein

19-02-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Paul smeert je niks aan en blijft altijd eerlijk. Heel pretig om zaken mee te doen, onze volgende auto komt natuurlijk ook van paul autoservice .Paul heel veel succes.


Ja, ik beveel dit aan

nico

19-02-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Paul is een kundig iemand, perfecte garage met een zeer goede prijs service verhouding, recent de auto gebracht met een lakkage aan leiding, auto geheel gepoetst teruggekregen.
Zeer aan te bevelen bij andere rijders, nooit zo'n service gekregen in een garage. Ga zo door!!!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Stein

18-02-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service en uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Prima geholpen en zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Sittard

14-02-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service. Deskundig advies en super klantvriendelijk!!


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Roermond

14-02-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij kunnen Paul Autoservice niet anders beoordelen dan met een 10! Perfecte service en klantvriendelijkheid zoals wij het nog bij geen enkele andere autogarage hebben meegemaakt. De reparaties en het onderhoud aan onze (zakelijke) C1 zijn altijd zeer vakkundig uitgevoerd. Dit alles tegen een zeer concurrerend tarief. Voor ons is Paul Autoservice het vaste adres voor onze C1.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Roermond

09-02-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een rijschool. Onze auto's zijn een C4 en en C1 automaat. Deze laatste is nieuw gekocht bij Paul autoservice. De manier waarop deze deal tot stand is gekomen heb ik nog niet eerder meegemaakt. Er was voldoende tijd en we werden hierbij heel goed geholpen. Daarnaast zijn onze beide auto's ook in onderhoud bij dit bedrijf. Als het dan gaat om deskundigheid en prijs/kwaliteit verhouding is er in Roermond geen beter bedrijf te vinden. De vriendelijke benadering en altijd klaar staat is ook een groot pluspunt. Autorijschool Coppers


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Melick

31-01-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Persoonlijk contact, snelle service, prijs/kwaliteit verhouding goed, betrouwbaar, klantvriendelijkheid, afspraken worden nagekomen. Een startend jong bedrijf, die de Citroën rijders in omgeving Roermond, een degelijke ondersteuning kan geven, omdat de officiële Citroën dealer niet meer in Roermond gevestigd is. En, men heeft bij Paul autoservice jarenlang ervaring met Citroën automobielen. Ik beveel dit bedrijf aan.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Brunssum

29-01-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij de dealer waar ik mijn auto nieuw heb gekocht kennen ze mijn naam niet eens. Bij Paul Autoservice ben je geen nummer. Super service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Posterholt

27-01-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eindelijk weer eens een betrouwbare garage met kundig en vriendelijk personeel.
En waar je eindelijk weer eens normale prijzen betaald, en de lekkere
koffie niet te vergeten,


Ja, ik beveel dit aan