Beoordelingen Autovakmeester Peeters en Gubbels

9,6
37 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Rogier uit Neer

20-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn Nissan Almera 1.8 wou tussen de 3500 en 4500 toeren niet doortrekken, wat bij inhalen best vervelend/gevaarlijk was. 130 km/h rijden (snelweg) was ook niet te doen, omdat de motor niet lekker liep.
Ik deze auto waarschijnlijk met dit euvel gekocht, maar ja daar was de prijs ook na.
Vrienden rade mij Peeters & Gubbels aan.
Ik ben erheen gegaan en een week later kon ik bij hun terecht.
Omdat ik niet wist wat de vorige eigenaar eraan geknutseld had, werd het een lastige opgave.
Ze hebben de storing perfect verholpen, mede omdat het een combinatie was van meerdere factoren.
(Verkeerde luchtmassameter, kapotte bobine, slechte accuklem en vervuilde injectoren)
Om zoiets op te lossen vraagt vakmanschap, passie voor het vak en goed gereedschap/meetapparatuur.
Ze hebben hebben dat alles ook nog eens binnen een redelijk budget weten te realiseren.
Ze hebben me volgens mij gematst met de uren en voor de onderdelen werd gekeken of er een goedkoper alternatief was.
Dus ze hebben er een tevreden klant bij, die zeker terug komt voor de APK en eventuele andere problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Hilversum

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed. Ik heb een klassieke Mercedes gekocht. Verkoper nam alle tijd en was ter zake deskundig. Na verkoop moesten er nog 2 banden worden vervangen. Vanwege de grote afstandnaar mijn huis mocht ik deze bij mijn eigen garage laten vervangen en Peeters heeft de kosten vergoed


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Wessem

14-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom heel goed, klantvriendelijk en op een eerlijke manier geholpen. Al jaren een trouwe en zeer tevreden klant!
René en Tom, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Helden

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Medio februari een nieuwe auto gekocht. Van te voren waren wij al eens bij hun geweest om onze wensen voor een nieuwe auto kenbaar te maken. Ze zoeken en kijken graag met je mee, en uiteindelijk was een auto gevonden. We werden uitgenodigd om een kijkje te nemen en een proef rit te maken. Hij beviel ons meteen erg goed en waren blij dat ze een auto naar onze wensen en smaak gevonden hadden. We hebben de auto dan ook gekocht. Toen later bleek dat er helaas wat mis was, aangezien de auto erg veel olie verbruikte, werd dit meteen door het bedrijf zelf opgelost en bekostigd!! Er kwam een geheel nieuwe motor in alles werd vanuit hun geregeld. Wij kunnen niet anders zeggen dan een dikke duim voor deze jongens voor de goede hulp. Wij zijn en blijven graag klant bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

huub uit europastraat

14-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer betrouwbare garage, onverwachte reparatie wordt eerst kontakt op genomen met eigenaar, reparatie wordt zeer deskundig en vakbekwaam gedaan. ik kan alleen maar zeggen TOP BEDRIJF raad het iedereen aan. Rene en Tom ga zo door met jullie team.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Apeldoorn

10-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peeters&Gubbels volgt continu de laatste ontwikkelingen. Het bijwerken van de digitale service historie voor een BMW F31 kan allemaal hier. Ze nemen de tijd en investeren in goed personeel. Ik kom nog eens terug!


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Echt

27-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en betrouwbaar. Na een storing snel geholpen. Nemen de tijd vd klant en leggen alles nauwkeurig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Nunhem

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfekte service!!
Geen verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan