Beoordelingen Autovakmeester Ter Horst

9,0
132 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 132 beoordelingen

Anoniem

12-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Oudewater

06-01-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Diny uit Utrecht

04-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snelle, goede service


Ja, ik beveel dit aan

andre uit Harmelen

22-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Marcel en zijn collega's zijn vakmensen en weten waar ze over praten. zijn erg blij met dit bedrijf en worden super goed voorgelicht over de zaken wat betreft de auto's


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Vleuten

22-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, vriendelijk personeel. Al jaren klant. Altijd snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Vleuten

06-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Autobedrijf Ter Horst en ben altijd zeer tevreden over de perfecte service en vakmanschap. Inmiddels is een aantal familieleden en vrienden ook klant bij Ter Horst door mijn aanbeveling.

Ruim een week geleden is mijn auto buiten mijn schuld om total loss geraakt.
De volgende dag direct naar Autobedrijf Ter Horst gebeld om te vragen of mijn gecrashte auto tijdelijk onderdak kon krijgen. De berger heeft het wrak die dag keurig bij Ter Horst kunnen afleveren.
Ook heb ik direct een vervangende auto in bruikleen gekregen, erg prettig en ik heb er niet eens om hoeven te vragen. Kijk, dat noem ik nou service die je niet zo vaak meer tegen komt.

Een kleine week later, na een lange zoektocht door occasion-land hadden Marcel en Paul de perfecte auto voor mij gevonden. Deze auto was helemaal naar mijn wens, want Marcel en zijn oom Paul zijn zeer deskundig op dit gebied. Inmiddels rijd ik met veel plezier in mijn nieuwe Mercedes C-klasse en hoop dat nog jaren te kunnen blijven doen.
Aan de service van Autobedrijf Ter Horst zal het zeker niet liggen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nanne-Marijn uit Vleuten

30-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, duidelijke communicatie, vriendelijk en kundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

a uit harmeln

28-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan