Beoordelingen Autovakmeester van de Laar

9,0
563 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
511 t/m 520 van 563 beoordelingen

Toon uit 5751 WN Deurne

20-12-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede ervaringen mee, wordt snel geholpen als ze de tijd er voor hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Helmond

20-12-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van: Van De Laar Auto's.

Onder leiding van de heren/eigenaren, Henny en Willy van de Laar ben ik altijd op een fijne en deskundige manier geholpen!
De vakbekwame monteurs hebben in al die jaren naar mijn volle tevredenheid alle reparaties uitgevoerd die nodig waren.

Een warm en vriendelijk gesprek daar nemen ze ook altijd de tijd voor zelfs gedurende de drukke reparatie bezigheden.
Wat er ook maar aan mijn auto mankeerde en in de toekomst bij werkzaamheden die nog zullen verschijnen, zal ik zonder enige twijfel terug keren naar deze vakbekwame auto's & autoschade bedrijf!!!

Ik wens jullie allemaal Prettige Feestdagen en een Voorspoedig 2015!

Met vriendelijke groet,
Pierre Kros.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Milheeze

19-12-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar, kundig en vriendelijk en een hele goede service!


Ja, ik beveel dit aan

willie uit deurne

18-12-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de reparatie van onze vw LT bus,
na het kapotlopen van de distributieriem. Wij zijn zeer goed geholpen, ondanks het een zeer drukke tijd (vakantietijd) voor jullie was. De bus is door jullie opgesleept geworden, en na een grondige inventarisatie en kostenbegroting deskundig gerepareerd. Wij zijn 100% tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Westerbeek

25-10-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als vaste relatie met dit autobedrijf hebben wij ervoor gekozen om voor mijn vrouw een gebruikte auto te kopen bij van de Laar auto's.
deze keuze is super bevallen. We hebben in een zeer korte tijd de auto mogen ontvangen. De afleverservice is prima. Mijn vrouw is na een week rijden met de nieuwe auto super tevreden met de aankoop van de Volkswagen Golf plus.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Oostrum (LB)

22-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende ervaring met dit Bedrijf! Heb de laatste paar jaar 2 ocasions gekocht,en ben er uiterst tevreden over de gehele linie!Zeer Klantvriendelijk en uiterst deskundige monteurs.Als zich een probleempje voordoet,wordt men direct en vakkundig geholpen.Ook de prijs/kwaliteitsverhouding is perfect!
Autobedrijf vd.Laar is een zeer betrouwbaar en vakkundig bedrijf,wat ik aan iedereen kan aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Tegelen

23-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede prijs/kwaliteit verhouding. Eerlijke inruilprijs en geen gladde verkoper.
Gewone eerlijke mensen waarbij de klant en service vooropstaan.


Ja, ik beveel dit aan

Martina uit Aarle-rixxtel

23-07-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: correct aandacht geduld en interesse no nonsens
antwoord bij voorraad en personeel zo laag omdat ik heb hier nog geen ervaring in en niet invullen was geen optie het is dus niet zo dat het slecht is.


Ja, ik beveel dit aan

-

17-07-2014
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto APK laten keuren konden de auto pas na de middag ophalen, en toen kregen we een dikke rekening onder onze ogen. met allemaal extra's wat ze gedaan hebben zonder enig contact zeer slecht. En ook nog zo brutaal zijn om te vragen of we in het klanten bestand willen. Ga er nooit meer heen!!!!


Jeroen uit Drunen

14-07-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mijn bedrijf een Mercedes sprinter met bakwagen gekocht bij eigenaar Henny.Voor bezichtiging de prijs al telefonisch afgekaart en Henny heeft me eerlijk verteld wat de staat van de wagen was.Niet eromheen draaien en ik kon de bakwagen voor de afgesproken prijs zonder beurt meenemen(op mijn verzoek).Aangekomen was ik vergeten naar de trekhaak te vragen voor de bezichtiging.Gevraagd wat de extra kosten zijn en blijkbaar is dit bij dit model een hele opgave om het netjes te realiseren maar Henny rekende alleen de kosten van de trekhaak en hij zou het regelen.
De auto was volgens afspraak klaar en ja, hij heeft het netjes geregeld en ook nog een beurt gegeven, want hij wilde geen problemen achteraf(was niet nodig maar hij deed het wel).
Ik ben zelf een snelle beslisser op gevoel en had deze bus binnen 10 minuten gekocht en mijn gevoel klopte.
Totaal geen gladde praatjes en gewoon zeggen hoe het is en netjes afwerken.
Achteraf hoorde ik van een kennis dat inderdaad die trekhaak heel comflex is om te monteren en totale kosten zou ongeveer 1000 euro kosten.
Henny had dit voor 150 euro geregeld.
Indien ik weer een auto nodig heb dan zal ik zeker bij Henny van de Laar aankloppen.
Chapeau voor dit bedrijf die laat zien dat het ook anders kan in deze branche en nee......het is geen vriend/goede kennis van mij.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Iersel (bungee-trampoline.nl)
Drunen


Ja, ik beveel dit aan