Beoordelingen Autovakmeester van de Laar

9,0
536 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
511 t/m 520 van 536 beoordelingen

Bouke uit Den Bosch

21-07-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben deze week een fiat Qubo bij Henny gekocht.Wij zijn heel erg blij met de auto en rijden er met plezier in! De aankoop, informatie en afhandeling verliep allemaal heel soepel: het was zo geregeld. Ook konden wij onze oude auto inruilen.Kortom wij zijn zeer tevreden over van de Laar auto's! Het was de rit uit Den Bosch zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Lelystad

13-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lelystad
13-04-2012

Ik ben eigenaar van schoorsteenveegbedrijf Lelystad,omdat ik mijn bus dagelijks nodig heb moet ik een betrouwbare auto hebben.
Deze heb ik gevonden bij v.d.Laar autos, eerste contact via de telefoon was eerlijk .Over de staat van de transporter was niets te veel of te weinig gezegd.Op afspraak een proef rit gemaakt,de auto stond klaar om mee te rijden,mankeerde niets aan behalve dan dat er geen apk opzat.
we hebben een goede deal gemaakt ook betrefd de inruil van mij oude transporter.
nieuwe apk en een onderhouds beurt erin en rijden maar??
Nee ze hebben ook nog mijn imperiaal omgezet mijn radio ingebouwd en de carkit aangesloten en dit kosteloos. Dit noem ik service .Geweldige zaak hennie en zijn team.


Ja, ik beveel dit aan

anthony uit someren

17-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: van de laar autos staat altijd de klant voorop, zijn erg vriendelijk maar ook service gericht.
mocht onverhoopt de rekening hoger zijn kan deze in twee of drie keer betaald worden.
maar wat het aller beste is dat ze gewoon zijn gebleven ondanks hun groei die ze doormaken, dit zijn mijn ervaringen met van de laar autos


Ja, ik beveel dit aan

Jessica en Dieneke uit Wageningen

16-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

R uit Rotterdam

15-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Ben erg blij met de aanschaf.


Ja, ik beveel dit aan

Ray

08-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Weer een auto gekocht bij dit bedrijf en wederom zeer tevreden!!
Ook voor het onderhoud is dit voor mij het juiste adres.

Klantvriendelijk en tevredenheid staat hier voorop.

Kortom, vandelaarautoĊ› een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kerkrade

08-02-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

F uit Bosch en Duin

06-12-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst correct begeleid en behandeld tijdens de aanschaf van een gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Oostrum LB

01-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een 2e hands VW-Westfaliacamper gekocht,met Bovaggarantie!Op alle Punten ben ik uitermate goed tevreden met dit Autobedrijf! Top service en nazorg!Zeer vriendelijk en vakkundige Directie en Personeel!


Ja, ik beveel dit aan

chris uit vlijmen

16-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik zocht een gebruikte audi a3 van zo'n jaar of 5.
bij diverse bedrijven gekeken..ik kwam bij dit bedrijf uit,omdat de prijs kwaliteit verhouding veel gunstiger was.en toevallig beviel de kleur van de auto ook nog eens.
en belangrijk is dat je er netjes en met respect wordt behandeld.


Ja, ik beveel dit aan