Beoordelingen Autovakmeester van de Laar

9,0
536 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
521 t/m 530 van 536 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Arnhem

08-10-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag occasion opgehaald. Ik ben zeer tevreden over de aflevering, auto ziet er keurig uit.
Een aangename verrassing dat er mooie nieuwe matten in zitten, zonder dat dit was afgesproken.
Contact met de eigenaar verloopt soepel en prettig. Niet zo'n autoverkoper die je alles wil aansmeren, maar een integer man. Kortom, ik kan gerust iedereen aanraden om zaken te doen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Francine uit Best

02-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet heb ik mijn Seat Altea XL bij Van de Laar Auto's gevonden. Ik had nog geen ervaring met dit bedrijf. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en heb goede informatie over de auto ontvangen. Bij de uiteindelijke koop heb ik nog de nodige extra's ontvangen, als service, zonder dat ik erom gevraagd had. Deze garage is zeker aan te bevelen. Geen peperdure showroom, waar de verkoper niet eens even aandacht aan je besteedt als je binnenkomt, wel hele hartelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Elst

28-09-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Door de uitstekende recencies en goede prijs ben ik naar Millheeze afgereisd om een Volkswagen Golf 5 te bewonderen. Toen ik er aankwam werd ik al gelijk goed ontvangen en er werd goeie en duidelijke informatie verstrekt over de auto. Door het goede gevoel dat ik kreeg bij deze garage heb ik ook niet lang na hoeven denken en toen besloten de auto te kopen.

Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nijmegen

15-09-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb mijn eerste occasion gekocht bij van de Laar. Een Polo uit 1990. Er was een aardbeving voor nodig (letterlijk; 8 sept., 4.5 op de schaal van Richter) om dat autootje klein te krijgen. Bij van de Laar zorgen ze er altijd voor dat je goed en snel geholpen wordt. Het was dus een makkelijke keuze waar ik mijn nieuwe occasion ging kopen. Weer een Polo. Nu uit 2002. Of deze het net zo lang vol gaat houden ?? Ik denk het wel.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Wageningen

26-07-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij ervaren dit bedrijf als zeer prettig, klantvriendelijk en servicegericht. Dat blijkt ook wel omdat wij een uur moeten rijden om hier te komen.
Inmiddels hebben wij hier twee auto's gekocht en zijn altijd prima geholpen.
Wij bevelen dit bedrijf zeker aan om er een (gebruikte)auto te gaan kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Reuver

09-07-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij aanschaf van mijn occasion vielen de speakers van de radio af en toe dit zou worden opgelost voor aflevering Toen bleek er een airbag niet aanwezig te zijn. Na het maken van een afspraak ivm vakantie werd alles door hun verholpen en kreeg ik mij auto als bijna nieuw terug. Top service en alles volgens afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Eindhoven

18-06-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb j.l. een volkswagen Beetle bij Van de Laar auto's gekocht. Ik had de Beetle op de site gezien. Ik heb eerst via de mail contact gezocht en kreeg meteen reactie terug. Daarna ben ik naar Van de Laar gegaan en ben heel prettig en professioneel geholpen. Ik heb de auto gekocht zonder garantie. Nu bleek twee weken later dat er een paar kleine dingetjes waren. Ik heb Van de Laar gebeld en mocht meteen een afspraak maken en hebben dit kosteloos verholpen. Ik ben zeer tevreden over de totale service.


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Milheeze

14-04-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Maashees

28-03-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 's Morgens om 8 uur reed ik door Milheeze en plotseling maakte mijn auto een hoop lawaai. Nadat ik was gestopt, sprak een medewerker van Van de Laar Auto's me aan. Hij was op de fiets op weg naar zijn werk.
Hij heeft me geheel belangeloos geholpen en het euvel verholpen.....er bleek een steentje tussen de remschijf te zitten.

Petje af voor Van de Laar Auto's


Ja, ik beveel dit aan

pieter uit deurne

28-03-2011
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: omdat het een goed bedrijf waar je altijd terecht kunt,voor al je vragen.ze zijn altijd vriendelijk en ze nemen ook de tijd voor je.zijn al +39 jaar klant bij deze garage,dus dat wil wel wat zeggen.


Ja, ik beveel dit aan