Beoordelingen Autovakmeester van de Laar

9,0
555 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
521 t/m 530 van 555 beoordelingen

Tom uit Ledeacker

29-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijn ze staan altijd voor je klaar!En raad iedereen aan er naar toe te gaan.Ze zoeken altijd de beste oplossing voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

leontain uit helmond

29-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima bedrijf, klant gericht, goede service!!!


Ja, ik beveel dit aan

Bert

10-04-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto, zoals de broers van de Laar al zeiden .Gedegen advies en de auto is netjes op alle puntjes in orde gemaakt, zelfs nieuwe matten.Bovag garantie en gratis een jaar pechhulp erbij.We willen deze garage van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Aarle-Rixtel

21-02-2013
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nooit gedoe, altijd volgens de afspraken. Ik rij elke keer weer tevreden naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Gemert

14-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Harry uit Gemert
Heb 19 januari een Skoda Fabia1.4 16 v bij jullie aangeschaft.Heb even gewacht met te reageren,nu is het dan zover.Ben enorm tevreden over de hele transactie en alle punten op de lijst zijn prima behandeld.Hopen nu weer een aantal jaren vooruit te kunnen.De manier waarop ik als klant behandeld ben geworden verdient niets dan lof.Aan alles was gedacht,ook het papierwerk.Wildaarom ook voor toekomstige service en andere werkzaamheden gebruik maken van uw ervaring en expertize.

Vriendelijke groeten,

H.Heuperman.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Elst

11-02-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind december hebben we een gebruikte Mitsubischi L400 4x4 bij Van de Laar auto`s gekocht. Onze eerdere ervaringen bij het kopen van een gebruikte bedrijfswagen bij andere garage`s waren niet erg positief, wij gingen dan ook ookal enigzins sceptisch richting Milheeze. Maar onze vooroordelen waren snel verdwenen, we werden zeer goed geholpen en geadviseerd. Ondanks de kerstdagen en nieuwjaar konden we de auto binnen een week afhalen en zijn nog steeds erg blij met onze aankoop. Wanneer we aan een andere bedrijfswagen toe zijn zullen we eerst op de website van Van de Laar auto`s kijken of die iets voor ons hebben staan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Henny/Willy,

Het contact, dat wij met jullie hebben gehad tijdens de aankoop van de Skoda Yeti, hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Er was nooit sprake van een agressieve verkoopstrategie, jullie gaven objectieve en deskundige informatie en wij als klant hebben nooit het gevoel gehad om onder druk gezet te worden. Kortom: wij zijn zeer tevreden over onze eerste kennismaking en spreken de hoop uit, dat we deze relatie de komende jaren kunnen continueren.

Met vriendelijke groet,

Lisette & Frans Verspaget.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit Boxmeer

20-10-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Proefrit gemaakt in een occasion, uiteindelijk niet gekocht.
Verkoper was vriendelijk, eerlijk en niet opdringerig.
Zou hier zondermeer een auto durven kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Oostzaan

30-09-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: J. Bakker Oostzaan.
Op vrijdag net voor sluitingstijd met de Skoda Yeti bij van de Laar langsgegaan omdat ik met mijn voorwiel tegen een trottoirband was gereden , en ik was met de caravan op weg naar Frankrijk.
Er stond een auto op de brug, die werd er onmiddellijk afgehaald om mijn auto te controleren. Er werd een proefrit gemaakt de stuur inrichting werd opnieuw bij gesteld nogmaals een proefrit gemaakt om alles te controleren, wat een geweldige service!! En dat allemaal op vrijdag net voor sluitingstijd. GEWELDIGE SERVICE!!


Ja, ik beveel dit aan

Bouke uit Den Bosch

21-07-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben deze week een fiat Qubo bij Henny gekocht.Wij zijn heel erg blij met de auto en rijden er met plezier in! De aankoop, informatie en afhandeling verliep allemaal heel soepel: het was zo geregeld. Ook konden wij onze oude auto inruilen.Kortom wij zijn zeer tevreden over van de Laar auto's! Het was de rit uit Den Bosch zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan