Beoordelingen Autovakmeester Van Mensvoort

8,6
102 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Hans uit Grashoek

24-09-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het liefst geef ik mijn mening pas als de auto al enkele maanden in gebruik is en er een flink aantal kms op zitten. Na drie maanden en 7000 km is dat ogenblik gekomen. Dik tevreden over de auto en de service, al zijn er altijd wel wat puntjes als je met alle geweld iets zoekt. In dit geval de kap van een buitenspiegel die niet goed vast zat. Even aandrukken: klaar. Maar een lastige koplamp werd zonder mopperen gerepareerd, hoewel dat volgens mij niet tot de garantie behoort.

Het is een typisch Brabants familiebedrijf in de goede zin van het woord. Ik zou er zeker weer heengaan als ik een nieuwe occasion nodig had.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Eindhoven

25-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben 3 weken geleden een Hyundai I10 gekocht bij Vakgarage van Mensvoort, na een stugge onderhandeling toch nog iets van de prijs af kunnen halen. Hij wilde niks van de prijs afhalen eigenlijk vanwege de scherpe prijs die het al bezit. Ook was het de auto dubbel en dwars waard. Maar daar bleef het niet bij.
De auto had nog 4 maanden APK, en ik vroeg of ik een nieuwe APK erbij mocht hebben. Dat kon, moest ik wel ervoor terug komen. Dus, wij naar huis gereden met onze I10. Week later ben ik naar hem toe gereden met een paar zaken die me waren opgevallen. Geen schokkende dingen maar wel een paar zaken die ik belangrijk vond. Ik kreeg een leen auto mee en hij deed een nieuwe APK erop zetten en de zaken nog maken die mij stoorde en opvielen. Einde van de dag zou de auto klaar zijn, echter, na wat bellen was de auto nog niet kaar en kon ik hem de volgende dag pas ophalen.
De reden, er was nog een remlichtschakelaar besteld. Wauw dat stond niet op mijn lijstje. Maar hij heeft het toch besteld. Uiteindelijk gaat mijn vrouw de auto ophalen, eenmaal daaraan gekomen komt zij erachter dat niet alleen mijn lijstje is gedaan waar ik me aan stoorde. Nee, deze beste man heeft ervoor gezorgd dat wij met goede zorgen deze auto konden rijden. Ze hebben meteen de distributie riem vervangen, een beurd met alles erbij en mijn lijstje gedaan.
Welke garage doet nu zoiets uit eigen initiatief? De garage heeft echt hart voor service en hart voor het bedrijf. Geen onzin en geen rare dingen. Misschien niet de goedkoopste, het is maar hoe je het bekijkt. Maar wel 1 met een van de beste service! Het contact loopt vriendelijk, er is altijd ruimte voor een praatje en koffie en je bent van harte welkom. Er zouden veel meer bedrijven in ieder geval in de schaduw van dit bedrijf moeten volgen. Alleen maar LOF!!!
VAKGARAGE VAN MENSVOORT EEN VOORBEELD VOOR ALLE GARAGES, Bedankt voor de super service die jullie ons geboden hebben en bedankt voor het afleveren van een Klasse en Top Auto!!!!
Met vriendelijke groet, Familie Frenken uit Eindhoven




Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-06-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vervelende oudere verkoper. Panda bekeken die al een half jaar stilstond. Veel krassen en vlekken. Onzinverhaal over kopen op gevoel. Gefrustreerd toen we al vertrokken voordat hij z'n onzinverhaal kon verkopen. Tot bijna agressief aan toe.


Jan-Marian uit Ravenstein

13-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanwege verkeerde keus onzerzijds bij aankoop auto moest er een oplossing gevonden worden. Dit tot volle tevredenheid opgelost door Tom en Rob van Mensvoort. Hierbij nogmaals onze dank!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nuenen

15-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend adres met “service” hoog in het vaandel.
Ook na de garantie wordt bij dit bedrijf niet kinderachtig gedaan met het, tijdens een kopje koffie, kosteloos oplossen van een probleem.
Mijn volgende auto komt dan ook zeker, indien iets passends aanwezig is, bij van Mensvoort vandaan.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Stein (L)

05-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats de auto gevonden die we zochten. Prima geholpen door medewerkers en eigenaar van deze zaak. Ter plekke voordat de auto werd afgeleverd nog APK-gekeurd. Motto: klaar terwijl u wacht! Waar vindt je dat nog? Eerlijke handel en tevens een faire prijs gekregen voor de ingeruilde auto. No nonsense bedrijf! Aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Herkenbosch

27-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom bij dit bedrijf al jaar en dag over de vloer zowel voor aankoop als onderhoud van mijn autos. Van dit bedrijf kunnen veel bedrijven nog wat leren. Service gaat verder dan je kunt bedenken en er wordt altijd meegedacht over passende oplossingen bij problemen. Toevallig ken ik het verhaal van Jord, dit gaat over een Renault Espace van 2006 met meer dan 200.000km. Deze auto is bij hun meer dan 8 jaar in onderhoud geweest en ieder jaar goed gekeurd met deze gerepareerde koplamphoogte verstelling. Tevens heb ik vernomen dat Tom en Rob nog voorgesteld hebben om terug te komen voor onderhoud en APK, maar deze moeite was blijkbaar te groot. Dan had ie sowieso deze 300 euro in zijn zak gehouden. Ik denk dat het verhaal van Jord meer over zichzelf zegt dan over van Mensvoort. Aangezien ik hun zo helemaal niet ken.


Ja, ik beveel dit aan

Jord

26-06-2018
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2017 een auto gekocht met nieuwe APK.
Na de koop bleek dat de bedrading van de bandenspanningsensoren waren doorgesneden en dus niet werkte.

Nu een jaar later blijkt dat de niveauregeling van de koplampen toen met een tyraps was vastgezet. Dat mag dus niet en nu een jaar later is dit afgekeurd. Om het goed op te lossen heb ik nu €300 kosten.


Ronald uit Nuenen

13-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, geen gedoe en afspraken worden nagekomen, eerlijke praat en lekkere koffie !
Kortom, aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Alphen aan den Rijn

27-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Dhr. Van Mensvoort komt gemaakte afspraken meer dan na. Geen spijt hier een auto te hebben gekocht.


Ja, ik beveel dit aan