Beoordelingen autoVerbeek

9,1
194 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Ronnie uit Doesburg

13-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Almere

30-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden goede service en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Diederik uit Uddel

18-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht en veel persoonlijke aandacht. Zowel van het team als Bas in bijzonder. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Emidio uit Enkhuizen

12-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Everything perfect so far. excellent treatment received, the owner has been helpful with all the burocracy around the purchase, insurance etc. recommended! Thanks a lot Bas!


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Garderen

11-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 9


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Ermelo

18-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aanschaf brommobiel Microcar
Zeer klantvriendelijk en begripvol.
Bas snapt dat een klant voor 45 km auto/brommobiel vaak een verhaal meebrengt ( zoals bv. niet (meer) kunnen autorijden in een “gewone” auto, onzekerheid over aanleren nieuwe handelingen). Denkt mee om de kans van slagen te vergroten. Ook andere medewerkers gaven waardevolle tips.
Heeft ons als klant respectvol behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Meinke uit Zutphen

04-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe auto (occasion). Prettige houding van de eigenaar, persoonlijk, vriendelijk. De auto werd heel netjes afgeleverd en rijdt heerlijk. Ook een goede prijs voor de inruil van onze oude auto. Voor onze volgende auto komen we weer hier!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Alinde uit Nijkerk

15-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top service. Bij de grote beurt is veel werk besteed aan details, de monteurs zijn echte doorzetters. Ook al kost een klus uren, dat doen ze gewoon en voorkomen zo in de nabije toekomst een groter probleem. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de problemen versus kosten. Netjes m’n auto gewassen en gezogen. Blij met de service!
‘n Aanrader dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

J.l uit Ridderkerk

10-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg fijne contact met de eigenaar Bas niet opdringen en heel relax. Goede prijs voor me inruil auto gehad.


Ja, ik beveel dit aan