Beoordelingen Autoverhuur Bultman

8,2
26 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

mario uit emmeloord

14-03-2017
3,3

Reden bezoek:


Mariska uit Wenum Wiesel

28-01-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Proffesioneel bedrijf, vooruitstrevend in bedrijfswagen verhuur.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Apeldoorn

27-01-2017
8,3

Reden bezoek:


Ervaring: regelmatig gehuurd en zeer klantvriendelijk bedrijf. Laatst met wintersport een mooie nieuwe bus gehuurd. Niet de goedkoopste, maar perfecte kwaliteit. Waarborgsom binnen twee werkdagen retour gestort. Geen schade dus geen discussie, maar dat kan ook niet met hun digitale systeem.
Nu ook via hen in de garage mijn auto laten doen. Top! Netjes afgehandeld. Zeer zeker een aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan

Henk

21-11-2016
1,0

Reden bezoek:


Ervaring: Prachtige en goede vrachtwagen gehuurd i.v.m. verhuizing, maar toen ..........
• Ik kreeg de vrachtwagen niet afgetankt mee en dat vind ik persoonlijk erg slordig (en misschien wel bewust) van Bultman. Het verrekenen hiervan heeft veel te lang geduurd
• We hebben heel lang moeten strijden om de borg en het getankte bedrag terug te krijgen
• Bultman is slecht in communiceren
• Bultman stuurde ook geen factuur, om een en ander na te kunnen kijken. Kortom: er was en is geen duidelijkheid / helderheid
• Persoonlijk vind ik het een schandelijke manier van handelen
• Er is ook niets gecompenseerd
• Mijn advies: Kies voor een andere verhuurder


johan uit zwolle

18-11-2016
1,0

Reden bezoek:


Ervaring: oneerlijke truc. oude auto meegegeven, boete na afloop. juridisch waarschijnlijk waterdicht, maar ik kom nooit weer en raad ook anderen Bultman sterk af!


Inwoner van Apeldoorn uit Inwoner van Apeldoorn

30-08-2016
8,7

Reden bezoek:


Ervaring: Verhuisbus nodig voor een verhuizing. Dat is natuurlijk een moeilijke periode waarbij je veel moet regelen. De reservering via internet ging makkelijk en we hebben de waarborgsom via Ideal betaald. De auto stond keurig klaar, werd netjes om de auto heen gelopen met een Ipad. (gaaf systeem!). Auto 's avonds na sluitingstijd terug gebracht en een dag later factuur en de volgende dag ook het restant van de waarborgsom retour. Erg netjes. Volgende keer weer.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zwolle

22-08-2016
8,7

Reden bezoek:


Ervaring: Ik heb via een andere website het busje gehuurd. Toen ik aankwam bij Bultman was het busje er niet en kreeg ik een wat grotere ervoor in de plaats (geen probleem uiteraard).

Voor de rest verliep alles goed behalve toen ik hem vol terug wilde brengen. Ik moest voor 177 kilometer 25 liter tanken. Dit is zeer netjes opgelost en daarom vind ik Bultman een aanrader.
Busje stond klaar en bij problemen wordt naar een passende oplossing gezocht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-08-2014
9,7

Reden bezoek:


Ervaring: Zeer net en proffesioneel bedrijf
vooral de vakmensen die in de werkplaats lopen
ik huur hier zeker weer


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Dalfsen

23-06-2014
8,0

Reden bezoek:


Ervaring: De verhuisbus is wel goed. De aflevering is professioneel. De afrekening is de volgende dag na gebruik bij de post. Alleen wordt het voorschot dan stom weg niet terugbetaald. Maakt een erg inhalige indruk. En voelt niet als erg eerlijk. Ik huur hier niet weer.


Jan uit Drachten

08-04-2014
10

Reden bezoek:


Ervaring: Heb al regelmatig in de vestiging in Zwolle gehuurd, maar door de verhuizing naar het Noorden nu ook de ervaring in Drachten. Ook hier een super nette afhandeling en een plezierige kennismaking met Bultman Drachten. Auto top, afhandeling top, vriendelijkheid medewerker top. Ik beveel dit bedrijf met alle plezier echt aan!


Ja, ik beveel dit aan