Beoordelingen Autoverhuur Bultman

8,2
31 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Herman uit Zwolle

28-01-2018
8,3

Ervaring: Snel en makkelijken


Ja, ik beveel dit aan

Johan

26-11-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

enthenny uit Apeldoorn

26-09-2017
6,3

Ervaring: Ik heb nu regelmatig een mercedes vito bus gehuurd bij bultman in Vaasen. de service is goed en ook bij de klantvriendelijkheid heb ik niks op te merken. Wel heel jammer dat ik steeds oude vito bussen meekreeg zonder airco bijna 300.000 kilometers op de teller en vaak met veel beschadigingen inc de bekleding, terwijl ik altijd van te voren reserveer en aan heb gegeven een wat jongere vito bus mee wou hebben. Ik huur nu bij sixt een paar kilometers verder op waar ze allemaal jongere busjes en auto's hebben van maximaal 2 jaar oud.


Antonie uit epe

20-07-2017
9,0

Ervaring: Perfect bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

30-05-2017
9,0

Ervaring: TOP ! veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen


Ja, ik beveel dit aan

mario uit emmeloord

14-03-2017
3,3

Mariska uit Wenum Wiesel

28-01-2017
10

Ervaring: Proffesioneel bedrijf, vooruitstrevend in bedrijfswagen verhuur.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Apeldoorn

27-01-2017
8,3

Ervaring: regelmatig gehuurd en zeer klantvriendelijk bedrijf. Laatst met wintersport een mooie nieuwe bus gehuurd. Niet de goedkoopste, maar perfecte kwaliteit. Waarborgsom binnen twee werkdagen retour gestort. Geen schade dus geen discussie, maar dat kan ook niet met hun digitale systeem.
Nu ook via hen in de garage mijn auto laten doen. Top! Netjes afgehandeld. Zeer zeker een aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan

Henk

21-11-2016
1,0

Ervaring: Prachtige en goede vrachtwagen gehuurd i.v.m. verhuizing, maar toen ..........
• Ik kreeg de vrachtwagen niet afgetankt mee en dat vind ik persoonlijk erg slordig (en misschien wel bewust) van Bultman. Het verrekenen hiervan heeft veel te lang geduurd
• We hebben heel lang moeten strijden om de borg en het getankte bedrag terug te krijgen
• Bultman is slecht in communiceren
• Bultman stuurde ook geen factuur, om een en ander na te kunnen kijken. Kortom: er was en is geen duidelijkheid / helderheid
• Persoonlijk vind ik het een schandelijke manier van handelen
• Er is ook niets gecompenseerd
• Mijn advies: Kies voor een andere verhuurder


johan uit zwolle

18-11-2016
1,0

Ervaring: oneerlijke truc. oude auto meegegeven, boete na afloop. juridisch waarschijnlijk waterdicht, maar ik kom nooit weer en raad ook anderen Bultman sterk af!