Beoordelingen Autoverhuur D. Spek

8,9
119 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Aanbod voertuigen 8,5
  • Klantvriendelijkheid 9,2
  • Medewerkers 9,1
  • Communicatie 9,0
  • Locatie 8,6
1 t/m 10 van 119 beoordelingen

Frank uit Schoonhoven

26-04-2017
8,3

Reden bezoek:


Ervaring: Prima niks op aan te merken


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nootdorp

26-04-2017
8,0

Reden bezoek:


Ervaring: Ik heb tot twee keer toe een bus gehuurd voor verhuizing.


Afgenomen dienst Personenverhuur


Ja, ik beveel dit aan

Jannette uit Krimpen aan de Lek

22-04-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Betrouwbaar vriendelijk en klantgericht bedrijf met goede service en mooie en nieuwe verhuur bussen die voortreffelijk rijden.


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Houten

22-04-2017
7,7

Reden bezoek:


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Wilmar

18-04-2017
8,3

Reden bezoek:


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-04-2017
5,3

Reden bezoek:


Ervaring: Bestelbus gehuurd voor verhuizing, vloer van de laadruimte gaf veel olie en vet af. Alles op zeil of doek moeten zetten. Vorige keer prima service maar deze bus kun je zo niet meegeven.


Afgenomen dienst Transport & verhuis


remon uit lekkerkerk

16-04-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Ik heb afgelopen weekend een busje gehuurd om wat op te halen van marktplaats.

Ik had vroeg afgesproken met de verkoper en moest 7:00 van huis weg , het probleem was alleen dat d.spek op een zaterdag pas open ging rond 9:00.

Nadat ik een mail had gestuurd of er een oplossing kon worden verzonnen kreeg ik 2 opties : of de bus ophalen om 7:15 of de dag ervoor al (zonder extra kosten)
De dag ervoor kwam prima uit , ze hebben mij netjes gebeld en het was allemaal geen probleem , echt geweldig dus!

Op hun duidelijke site kun je aangeven of je 150 km of 300+ km gaat rijden met de bus.
Des te meer kilometers des te duurder de bus is.
Ik had voor de optie 150km gekozen omdat ik dit net zou redden , echter reed ik verkeerd en kwam ik net over de 300 km heen... +- 340km...

Dit was weer geen probleem en ik hoefde niets bij te betalen!

Al met al alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, het personeel is aardig , duidelijk en beleefd.

Als je een auto nodig hebt MOET je hier wezen, de volgende keer huur ik hier zeker weer!


Afgenomen dienst Personenverhuur


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-04-2017
7,3

Reden bezoek:


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Stolwijk

16-04-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Uiterst correct en verzorgd !


Afgenomen dienst Groepsverhuur


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Krimpen aan den IJssel

15-04-2017
8,7

Reden bezoek:


Ervaring: Prettig


Afgenomen dienst Transport & verhuis


Ja, ik beveel dit aan